Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 05 mar 2009, 02:08

Ohoho...widze ze masz Marchewkowego Zajadacza hihi :-D 8-)

Co do Cesar'a to tak to jego program 8-)

A o tym Boyfriendowym Zaklinaczu to jeszcze nie slyszalam :badgrin: :badgrin: :badgrin: zaraz poszukam na jakim moze byc programie...moze uda mi sie ciut miska przeprogramowac...(edit:juz znalazlam na necie ;)wole Cesara 8-) )

A foteczki zwierzaczkow moze podzialaja na nas relaksujaco.. bo wiadomo zwierzaki lagodzaco wplywaja na nerwy ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 mar 2009, 02:34

londyjka przeciez na samym poczatku napisalam ze nie chce Cie urazic.
i nie przyklejam Ci zadnych latek. napisalam tylko, ze to nie prawda ze w Polsce sie nie da i trzeba w biedronce na zycie harowac po studiach.
tak samo jak napisalam ze w innych krajach wcale nie trzeba mieszkac katem u kogos i ciulac pracujac w niewiadomo jak zlych warunkach.
na wlasnym przykladzie chcialam tylko pokazac ze moze byc bardzo dobrze i tam i tu.
i ze tak naprawde wszystko zalezy od nas samych.
Peace!!!!
(i czemu nie serduszko? serduszko bylo pokojowe i nie bylo nieszczere. bylo szczere. ja nie komentuje osob, tylko wyrazane skrajne opinie)

nie napisalam tez ze wszyscy musza sie realizowac w pracy. niektorzy realizuja sie poza nia. a praca sluzy im wylacznie do zarabiania pieniedzy. akurat ja tak nie chce, ale nie mam nic do ludzi dla ktorych praca nie musi byc polaczona z pasja.
i nigdy nie bralam udzialu w zadnym wyscigu szczurow. brzydza mnie wyscigi szczurow.
miedzy innemi dlatego rzucialm w cholere kariere naukowa, zagranica zeby bylo ciekawiej a nie w Polsce.

peace peace peace
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 05 mar 2009, 04:07

ghostdog pisze:Ohoho...widze ze masz Marchewkowego Zajadacza hihi :-D 8-)
Marchewkowy jest przezabawny, czasem zachowuje się jak pies, czasem jak kot. Wzięliśmy go ze schroniska, ale szybko się zaaklimatyzował, biega luzem po domu i straszny z niego pedant - potrafi przez godzinę wygładzać fałdki na pościeli, robi to przednimi łapkami, widok jedyny w swoim rodzaju :-)
ghostdog pisze:A o tym Boyfriendowym Zaklinaczu to jeszcze nie slyszalam :badgrin: :badgrin: :badgrin: zaraz poszukam na jakim moze byc programie...moze uda mi sie ciut miska przeprogramowac...(edit:juz znalazlam na necie ;)wole Cesara 8-) )
Dr. Phil też jest fajny. Ostatnio rozmawiał z Octo-Mom 8-)

Ewcia, nieporozumienie wyniknęło z faktu niezrozumienia naszych dobrych intencji.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 mar 2009, 08:43

renusia pisze:Od soboty moja corcia choruje, zlapala wirusa i na przemian ma biegunke i wymioty. Powolutku juz jej przechodzi ale nic mi nie je :(
renia, pilnuj zeby chociaz pila a z jedzonkiem to niewiem... moze jest cos co wyjatkowo lubi twoje malenstwo?
moj szkrab tez mial takiego wirusa pare dni, myslalam ze to jakas grypa zoladkowa.
spal calymi dniami oslabiony ale przeszlo jak dalam mu taki syropek na m..zaraz znajde jak sie nazywa ale ten syropek byl na stan podgoraczkowy ale jak reka odjal po nim mu przeszlo....

syrop to mandafen. kosztuje okolo 3 funi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 mar 2009, 12:42

dzwonila Renatka! zyje i daje rade nawijac przez telefon. mowi ze piiiiiiiiiiiiiii i jeszcze piiiiiii jak to piiiiiiiiii boli.
uwazam ze jest w calkiem niezlym stanie (porownujac do swojego 1 dobe po operacji).
i wstala dzis do toalety :-)

i pozdrawia :-)

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 05 mar 2009, 13:07

annoush Dziekuje Ci bardzo PDT_Love_01

Dziewczyny Dzieki za wasz rady. Jestescie kochanehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _1_209.gif

Od 24h juz nie wymiotuje i biegunka tez ustapila :-D Teraz tylko powolutku musze ja namowic do jedzenia.
Cukiereczku Lekarz mi powiedzial ,ze to rotavirus i sprawdzilam w necie ,ze to jest to samo co grypa zoladkowa :? Jessy z oslabienia tez mi prawie cale dnie przesypia :(
A Twoj maluszek tez mial problemy z jedzeniem? Do picia daje jej odgazowana cole i napar z rumianku. Chyba skurczyl jej sie zoladek dlatego te problemy z jedzeniem.
Najwazniejsze ,ze jej sie polepszylo, po raz pierwszy od dawna przespalam spokojnie 5 godzin 8-)

Ghodtdog Swietnego masz psa! Jaka to rasa? Jest chyba ogromny?

Anoush Twoj dlugouchy kotek jest slodziutki!!!! Jak to jest miec takiego zwierzaczka w domu? Wyprowadzasz go na spacery czy zalatwia swoje potrzeby do kuwety?

Bardzo lubie zwierzeta ale bylam przeciwna zeby trzymac je u nas w domu. Po dlugich dyskusjach namowili mnie i ... mam kota "Lady" ktory okazal sie kocurem :oops: ale imienia juz mu nie zmieniamy bo sie przyzwyczaila - przyzwyczail ;)
Do tego na ogrodku dwa psy z czego jeden chyba spodziewa sie malych :?
Niedlugo skoncze jak Violetta Villas ;)

Ewa Przeslij jej buziaczki i zycz szybkiego powrotu do formy :-D
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 mar 2009, 13:27

renusia pisze:Przeslij jej buziaczki i zycz szybkiego powrotu do formy :-D
juz przekazalam.

zwrotne pozdrowienia i dzieki wszystkim za wsparcie, buziaki i pozdrowienia :-)

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 05 mar 2009, 14:31

annoush pisze:
ghostdog pisze: Marchewkowy jest przezabawny, czasem zachowuje się jak pies, czasem jak kot. Wzięliśmy go ze schroniska, ale szybko się zaaklimatyzował, biega luzem po domu i straszny z niego pedant - potrafi przez godzinę wygładzać fałdki na pościeli, robi to przednimi łapkami, widok jedyny w swoim rodzaju :-)

[
Chciałabym to zobaczyć, moze pożyczę go na troche ;) , poniewaz moje lozko przypomina zawsze jak po wybuchu bomby :badgrin:

U mnie wiosna zbliza sie wielkimi krokami , Hurrraaaa :!:

P.S. moja wypowiedz jak dziewczyny potwierdzily byla "totalnie ironiczna" dla rozładowania atmosfery :p .Zawsze znajda sie ludzi co beda Nas krytykowali i nie da sie dogodzić kazdemu. Wazne aby kazdy z Nas czul sie spelniony i szczesliwy w swoim zyciu 8-) . I jeszcze cos dodam: Nasz dom jest tam gdzie sa ludzie ktorych kochamy , a gdzie to jest na mapie , jest to juz nieistotne :p .

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 mar 2009, 14:38

Poli pisze:Wazne aby kazdy z Nas czul sie spelniony i szczesliwy w swoim zyciu 8-) .
dokladnie 8-)
Poli pisze: I jeszcze cos dodam: Nasz dom jest tam gdzie sa ludzie ktorych kochamy , a gdzie to jest na mapie , jest to juz nieistotne :p .
moze byc tak. albo nasz dom jest tam gdzie sie dobrze czujemy :-)

misialeczek wiesz co? ja mysle ze z tym zmywaniem i piersiami to wymyslil jakis facet zeby zone do kuchni zagnac

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 mar 2009, 15:10

renusia pisze:Cukiereczku Lekarz mi powiedzial ,ze to rotavirus i sprawdzilam w necie ,ze to jest to samo co grypa zoladkowa :? Jessy z oslabienia tez mi prawie cale dnie przesypia :(
A Twoj maluszek tez mial problemy z jedzeniem? Do picia daje jej odgazowana cole i napar z rumianku. Chyba skurczyl jej sie zoladek dlatego te problemy z jedzeniem.
Najwazniejsze ,ze jej sie polepszylo, po raz pierwszy od dawna przespalam spokojnie 5 godzin 8-)
widzisz reniu tak pisalam ze to grypa zoladkowa bo ten wirus slyszalam ze panuje ostatnio na wyspie wsrod dzieci....
moj maluch tez niechcial jesc.... jedynie pil wode i cole - bo chcial cole wiec nei mialam serca mu odmowic
no i flipsy chrupal czasami a tak to spal....
ale po tym syropie jak reka odjal...

zycze twojej niuni powrotu do zdrowka
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”