Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
onedream
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Tesciowa i TY ????

Post autor: onedream » 14 gru 2009, 23:12

Natalele Aguuu dobrze Ci radzi . Zachowuj spokój na ile możesz i unikaj na razie mamy chłopaka. Jak ochłoniesz, trzeba chyba wyjaśnić sytuację. To przykra historia. Trzymaj się 8-)
Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej.
pow. piersi - 2010?

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 14 gru 2009, 23:33

onedream pisze:Natalele Aguuu dobrze Ci radzi . Zachowuj spokój na ile możesz i unikaj na razie mamy chłopaka. Jak ochłoniesz, trzeba chyba wyjaśnić sytuację. To przykra historia. Trzymaj się 8-)
Już kiedyś była rozmowa wyjaśniająca. Wszystkiego się wyparła i była słodka jak miód. I w szoku, bo nie przypuszczała, że taka małolata przyjdzie się zapytać wprost, dlaczego rąbie dupę za plecami, a wszędzie trąbi, że jest za szczerością. Ona już się nie zmieni. Żadna rozmowa, nic. A ja nie mam zamiaru znowu usłyszeć wypierdal..., jak będę chciała przyjść spokojnie porozmawiać. Co to, to nie.
Ucinam to. Podjęliśmy przed chwilą z chłopakiem decyzję - od stycznia mieszkamy razem applaus Jakby ktoś miał info nt. fajnej i niedrogiej kawalerki w Poznaniu to proszę o PW.
Dziewczyny, strzeżcie się teściowych ;) Nie wiadomo, co za licho w nich siedzi. Moja rok udawała (i to celująco) przyjaciółkę, a później wykorzystała to przeciwko mnie. Czasem jednak lepiej się nie zwierzać.
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
onedream
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: onedream » 15 gru 2009, 13:39

Natalele grunt to żebyście Wy się szanowali oboje z Twoim Łukaszem. Może teściowa kiedyś zrozumie swój błąd i będzie chciała poprawić Wasze relacje, może jest w trudnym wieku lub przechodzi menopauzę i dlatego nie panuje nad emocjami (co jej do końca nie usprawiedliwia oczywiście). Czasami pewne rzeczy dobrze jest przemilczeć i zaczekać. Niedługo święta, może jej serce zmięknie i sama się zreflektuje. 8-)
pow. piersi - 2010?

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 15 gru 2009, 13:49

Albo zacznie robić chłopakowi wyrzuty, że dziewczyna ważniejsza od swojej własnej matki...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 15 gru 2009, 14:05

Na pewno tak będzie Aguuu takie osoby zrobią wszystko żeby zniszczyć cudze szczęście, nawet własnego dziecka. Trzymaj się Natalele i uciekaj z tego domu. Pozdrawiam!!
I do what I have to to live the way I want to....

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 15 gru 2009, 14:58

myślę że wyprowadzka od teściowej byłaby dla Was najlepszym rozwiązaniem ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 15 gru 2009, 15:35

Natalele po prostu jestem w szoku po przeczytaniu twoich postów dziwie się tej kobiecie że nie umiała się opanować i i nie ranić swojego syna tym bardziej że idą święta czas radosny i rodzinny atu proszę taka niemiła ,a zarazem straszna sytuacja ale trzymaj się mam nadzieje że szybko znajdziecie kawalerkę i zamieszkacie razem w swoim gniazdku czego wam życzę z całego serca
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 15 gru 2009, 18:14

Odpowiadając Wam wszystkim...
Na szczęście tam nie mieszkam, ale był to mój drugi dom. Łukasz wybrał mnie, matki nie miał od dawna. Przykro mi, że stracił rodziców. Pomimo tej obrazy schowałam dumę do kieszeni i namawiałam na rozmowę, pojednanie, cokolwiek. Powiedział twardo NIE. Że dość. Że to, co powiedziała zaprzepaściło wszystko. Ona była taka od zawsze. Do drugiej synowej też. Z tym że tamta gra do dzisiaj i się uśmiecha, a ja tak nie potrafię i nie chcę. Ktoś mnie nazywa kur... i głupią, a ja mam przychodzić na niedzielne obiadki? Od dawna czuć było tam napięcie. Ona od zawsze była taka, że chciała rządzić i rozkazywać, za każdego podejmowała decyzje i inni się jej podporządkowywali. Aż tu nagle ja i Łukasz nie daliśmy się ustawić do parteru przez nią. Więc wpadła w furię. I powiedziała, że seksem go tak zmieniałam. Widzicie nawet, jakie ona ma mniemanie o swoim synu. Że naga dupa go tak zmieniła, że rzuca wszystko, rodzinę, dom, itd. Przykre.
Miło mi ogromnie, że chociaż Wy się trochę przejęłyście, bo było mi bardzo ciężko :cry:
Mam dobrą wiadomość. 2 tyg męczarni, a od stycznia.... własne mieszkanie!!! applaus Fakt, że kawalerka, 23 m. ale po remoncie, piękne meble w pokoju i kuchni, ładna łazienka, git :)
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
onedream
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: onedream » 15 gru 2009, 18:56

Natalele cieszcie się teraz po prostu sobą 8-)
pow. piersi - 2010?

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 15 gru 2009, 19:30

Natalele to super :bravo :bravo
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”