życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: samanta_kafe » 22 cze 2009, 15:49

rysiabe pisze:Jest tam również męski punkt widzenia na zdradę.

ja jestem tego ciekawa ale tylko w kontekście - co, gdybyś to Ty zdradzała tak wiele lat..
nic innego mnie w poglądach zdradzających facetów nie interesuje.. bo najczęściej kiedy im "się zapomni" żądają drugiej szansy. a kiedy to kobieta zdradza nie są tak wspaniałomyślni

koniec tej historii jest pewnie banalny, ty zostajesz z nim, z zamydlonymi oczami, oboje zniszczeni latami dziwnych przeżyć, "skazani" na siebie..

fajnie, że opisałaś całą tę historię PDT_Love_01
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 22 cze 2009, 15:51

Rysia spokojnie z cierpliwoscia mniejsza badz wieksza poczekamy na dalszy ciag historii, osobiscie wole wszystko po kolei, niekoniecznie streszczenia wole poczekac ale przeczytac szczegolowo co i jak
jak to sie stalo ze spotkalas sie z E ?

nesia ja skonczylam teraz czytac bikini Wiśniewskiego
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 22 cze 2009, 16:12

kju3 pisze:nesia ja skonczylam teraz czytac bikini Wiśniewskiego

o, i fajne jest? w klimacie poprzedniej czy ciekawsze? ;)

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 22 cze 2009, 16:59

ktorej poprzedniej ?
wydaje mi sie, ze inna, szukam ludzi do dyskusji, bo sama jeszcze nie wiem co myslec, ogolnie czyta sie dobrze; daje do myslenia
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 22 cze 2009, 17:36

kju3 pisze:ktorej poprzedniej ?
wydaje mi sie, ze inna, szukam ludzi do dyskusji, bo sama jeszcze nie wiem co myslec, ogolnie czyta sie dobrze; daje do myslenia
poprzednia tak ostro reklamowana, Samotność.. bo innych książek Wisniewskiego nie koajrzę zupełnie, a te dwie wszędzie widać - swego czasu samotność, teraz bikini całe ściany w empikach wypełnia ;)

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 22 cze 2009, 17:39

nesia pisze:Każdy wiek ma swój urok. Istotne jest jednak aby starzeć się z godnościa.
Ja u siebie widzę kilka zmarszczek, szczególnie w okolicy oczu - stosuję na nie kremik Cliniqa - jedyny po którym widzę oczekiwany efekt. Po za tym na noc uzywam musu z oliwek - silnie nawilżający, na dzień krem wygładzający krem vichy. Od czasu do czasu wykonuje domowa mikrodermobrazję (tu chwale zestawik loreal), od czasu do czasu jakaś maseczka.

Dziewczyny ciekawi mnie jak i czy się odnajdujecie w klubach z ludźmi w wieku 18-25. Bywacie na takich imprezach? Ja osobiście od czasu do czasu wyskakuje do miejsc & dyskotek gdzie bawi się wpaśnie sporo osób młodszych ode mnie i powiem Wam, ze nie czuję się tam źle. Jak to jest u was?

A propos kluby, ja właśnie w piątek z kilkoma koleżankami wybrałyśmy się potańczyć i oczywiście spotkałam tam moje niedawne jeszcze uczennice. Początkowo poczułam się dziwnie, ale potem zauważyłam, że to my się świetnie bawiłyśmy, a one smętnie stały w kącie i tylko patrzyły. Być może zastanawiały się, co te stare baby tu robią, ale miałam to w nosie, przyszłam potańczyć i tyle...:)

A z Wiśniewskiego polecam "Czy mężczyźni są potrzebni światu?" = sama prawda:)
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 22 cze 2009, 18:39

moja przyjaciolka jest doktorem historii, aktyalnie robi habilitacje. niedawno bylysmy poszalec po knajpkach a ze ona ma dosc duzy temperament,wskoczyla na znajomego samochod i zaczela tancowac, a tu nagle slyszymy;
"dobry wieczor pani profesor", haha. pani doktor wyklada na uniwersytecie.
ponoc od tego czasu wszyscy sa bardziej zainteresowani przedmiotem- a moje pania profesor?
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 22 cze 2009, 19:00

Też miałyśmy z koleżanką podobną sytuację. Koleżankę widzieli uczniowie bardzooooo wyluzowaną,od tego dnia sa bardzo "dobrymi uczniami" i zawsze z uśmiechem na twarzy ;)

ps. a co do książek to moge polecić "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" tam kobieta jest przedstawiona w zupełnie innym świetle,tak właśnie jak główna bohaterka w niektórych sytuacjach powinnyśmy sie zachowywać . Pierwsze kilka kartek czyta sie zmuląjaco,ale później z zapartym tchem, odliczając kartki ,żeby na dłużej starczyły(przynajmniej ja tak robię) Bohaterka robi strasznie faceta ,a jak? Przeczytajcie.....

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 22 cze 2009, 19:38

czytalam. chilijeczka polozyla na lopatki niejednego niegrzecznego faceta. :bravo
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 22 cze 2009, 20:15

Nesia reszty nie wycielam, bo by mi do "fuj!" nie pasowalo ;) . Dokladnie tez nie wiem, moze kiedys sie w tych sprawach jeszcze bede mogla wypowiedziec, na razie zero doswiadczen... Swoja droga (Rysia) nie wyobrazalabym sobie, ze zla sytuacja pomiedzy rodzicami TAK BARDZO wplywa na dziecko, nawet gdy rodzice staraja sie byc dla swojego dziecka. Napisz Rysia prosze o tym cos wiecej. To mnie bardzo interesuje. Jak wasza corka to przechodzila, co to byly za "bomby" (o ile to nie bedzie dla Ciebie zbyt duzo szczerosci). Co najlepiej do niej przemawialo i jak na to dzisiaj patrzy. No i jasne: pisz. Wtedy kiedy bedziesz miala chwile dla nas... Bo dla nas to jest jak uzaleznienie teraz. Zawsze, kiedy wlaczam komputer, to nie moge przystapic do niczego innego przed przeczytaniem tego co Rysia napisala. (Moj facet troche dziwnie sie patrzy, nie moze tego czytac, bo nie rozumie jezyka.)
"Spowiedz" twojego meza, wydaje mi sie, ze dopelni tego naczynia goryczy. Mnie ciekawi, jak Ty teraz sie na te sytuacje zapatrujesz. Nie moge uwierzyc, ze 20 lat zylas jak automat...

Bluebeleczka napisz prosze o tej lipolizie w watku o niej, w operacjach twarzy, bardzo jestem ciekawa. Mozesz tam zobaczyc moje "chomiki" i "symulacje" bez nich. To nie sa zdjecia "przed i po", choc bym sobie tego zyczyla, zeby moc tak przeskoczyc (bo mnie ta opuchlizna przeraza!)

Kju3 a moze masz jakichs faworytow z kremow pod oczy? Z tych przebranych, co juz przeanalizowalas ich sklady?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”