tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 20 sie 2006, 23:31

Ojej, a ja myślam, że tylko ostatnio sięodmładza.
Ale i tak jakś olśniewająco piękna to jak dla mnie nie jest :twisted:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 sie 2006, 12:26

Sam nie napislam,ze nigdy sie nie maluje,z 6 razy w roku mi sie zdarza :lol: Ostatnio w sobote.I to przez Was.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 sie 2006, 12:34

Maxi mi malowanie się najlepiej wychodzi po rozstaniu :lol:
teraz wstaje i make-up a potem zaczynam dzień i chyba exmisiowi jest zazdrosc bo ukratkiem próbuje mi grzebać w telefonie jak wychodze do kibelka... węszy coś.... dobrze mu tak :!: :twisted:
a ja specjalnie tam smaczki zostawiam jeszcze :D
ostatnio to nawet ponad tysiąc zł zostawiłam na bezcłówce na różne brązery, róże, cienie i inne piękne rzeczy w jeszcze piękniejszych opakowaniach wiec teraz nic tylko sie wszystkim smarowac :D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 sie 2006, 12:48

Ja tez jestem od tych dupereli uzalezniona i to jest naprawde glupie bo prawie wcale ich nie uzywam.Teraz czekam na puderek rozswietlajacy "Dior Detective Chic" i na puder 'Signes d`Orient" YSL.Uwielbiam te wszystkie limitowane serie,maja takie sliczne opakowania.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 sie 2006, 14:17

a jak ja mam piękny brązer Diora z limitowanej edycji w takim srebrnym puzderku i z maleńkim błyszczykiem obok.... boski.....
i clinica brązer w szachownice... cudaczek!
i sisheido prasowany puderek z filtrem przeciwsłonecznym - uwieliam go- dorwałam dopiero w lądynie na lotnisku bo o sisheido na naszym to zapomnij.... i taki śliczny róż z chanela kupiłam numer 82 nazywa się Reflex- piękny taki żywy różowy z drobinkami złotymi..... i cienie z limitowanej edycji na jesien make up chanela-- ach jakie piękne.
a wczoraj w sephorze kupiłam coś co jest w różowym puzdrku i jest dla nastolatek- prasowany brązer ale jaki śliczny bardzo mi spasował i zachwycam się jego dziewczęcą formą :lol: zupełnie jak małolata..... :oops: :wink: Maxi wpadnij pooglądamy se puzderka :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 sie 2006, 15:29

Ale gdzie? Ty ciagle grasujesz po swiecie.A ja wlasnie tej koperty CD nie mam :(

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 21 sie 2006, 15:37

No własnie, też się zastanawiam co zmieniła, bo samo schudnięcie, założenie licówek na zęby i zapuszczenie włosów to chyba takich efektów nie daje. Ale jej operacje (korekty) są bardzo subtelne i widać, że lekarz wiedział co robi.

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 21 sie 2006, 15:44

W schudnięciu to jej chirurg chyba najbardziej pomagał :lol:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 21 sie 2006, 16:27

Podobno przed zagraniem w 2 czesci Aniolkow Charliego wydala na lipo i reszte zabiegow ponad 200.000$.Chyba sie oplacilo bo znow jest na topie i jeszcze potem trafil jej sie Asthon.Chociaz mnie on sie nie podoba,ma wyraz twarzy przyglupa.Zdecydowanie wole Willisa

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 21 sie 2006, 16:29

A Simka by ją za 1000zł odessał :lol:

I też bym chyba Willisa wolała :wink:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”