Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: marena103 » 30 sie 2011, 08:40

babina ja pisalam ze wolalam bez stringow(i tylko w mega upały) jak ich jeszcze nie bylo
w latach 80 tych nich o nich nie slyszal pierwsze w 89 kupilam sobie na wegrzech i nazywaly sie tanga
teraz stringi na upaly wystarcza zreszta ja bardzo lubie stringi dla mnie sa najwygodniejsze

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2011, 10:14

Ja czy zima czy lato chodze w stringach i nie wyobrazam sobie innych majtek,ale co raz czesciej zerkam na tego typu majteczki bo tylek juz nie taki jak dawniej i w zimie cieplej by było.
http://www.okazje.info.pl/okazja/odziez ... nkowe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.okazje.info.pl/okazja/odziez ... -alua.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sie 2011, 10:25

tez na takie bokserki przerzucilam sie sa nawet wygodniejsze bo wkladka nie wylazi bokiem a w stringach nawet trojkatne panty widac ....no i stringi podobno juz wychodza z gaciowej mody hehe.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2011, 10:49

Ja juz dawno bym te majtusie kupila ale boje sie ze beda one odznaczac sie na pupie pod ubraniem.Jak widze takie odznaczajace sie gacie I JESZCZE PRZECINAJACE POSLADEK NA PÓŁ,to normalnie mnie odrzuca.
Te nie maja gumek,to moze i ich tak nie widać.
Ula zerknij w lustro czy przecinaja ci posladki na poł ale jak ubierzesz spodnie, spódnice.
Kurcze nie wyobrazam sobie w wieku 60 lat biegać w stringach do gina,a i zarys ich pod ubraniem tez pewnie idiotycznie by wygladal u kobiety w takim wieku. Jeszcze z pare lat na bank w stringach bede latał,chyba ze mi dupsko na uda obadnie (giggle to poszukam czegos podnoszącego posladki.takie gacie z golfem.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sie 2011, 10:58

Sabrina przecinajacych w zyciu bym nie ubrala!!
Bardzo ladnie koronka podkresla posladki ,absolutnie nie widac majtek przez ubranie to z reszta nie sa majtki tylko brazylijki ..czesciej wyciete jeszcze bardziej niz te pokazane w linkach ..ale nie sa to stringi.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sie 2011, 11:07

Kupiłam raz takie majtki, właśnie z myślą, że nie będą pupy przecinać. Nie zwróciłam tylko uwagi na zbyt wypukły haft na całek powierzchni i jak założyłam cienkie spodnie, to wyglądałam jakbym tam miała mega celulit (giggle . Teraz już zawsze zwracam uwagę żeby były śliskie, gładkie i z dużą ilością lycry .
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 sie 2011, 12:14

a ja wogole nie lubie koronkowej bielizny raz ze sie odznacza przez ubranie biustonosze tez dwa ze mnie gryzie
ja lubie jaknajbardziej gladkie najlepiej bawelna albo bawelna z lacry
a w stringach bede latac i juz
gacie z bokami typu boksarki albo cos podobnego nosze tylko w okres i tyle ..nie lubie i juz

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sie 2011, 13:14

A jatam bardzo lubie koronkowa bielizne bo jest bardziej finezyjna i sexi .Gladka i prosta jest tylko praktyczna ale zadnego uroku w niej nie ma.
Wlasnie poszlam do lazienki i obfotografowalam swoje dzisiejsze majtasy.
Takie zwykle gacie
Chialyscie temat co ktora nosi to voila (tongueout
Akurat z tylu gladkie,absolutnie nie splaszczajace wrecz powiedzilabym taki typ gaci lepiej modeluje tylek niz zwykle stringi.
a z przodu wstawka koronkowa.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2011, 14:18

Mi takie majtki sie nie podobają bo z przodu za bardzo zabudowane,a z tyłu za bardzo wyciete jakos tak bez sensu.To wole juz stringi albo takie jak wczesniej w moich llinkach. Nie nosze i nigdy nie ubiore bileizny bawełnianej.
z trzy pary stringów mam z tego głatkiego materiału co majtki Uli a reszta wszystko koronki,biustonosze tylko koronka. Kiedys mialm nawet koszuke z koronki a,e teraz juz mnie gryzie i nie mam sie dla kogo meczyć (giggle
Body tylko koronkowe.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sie 2011, 16:07

No zgadzam sie bo to nie jest typ majtek ladny tylko chyba bardziej korygujacy.I po to wlasnie ten zabudowany przod gdzie brzuch sie schowa a tylek uwypukli ..taki w tym sens.:)
Koszulek za to nigdy nie nosilam jako bielizny..nawet za dzieciecych lat zima ..matka scigala a ja bez koszulki.
Koszulka koronka chyba jedynie jako erotyczny gadzet...ale tym typie tez mi nie pasi .Fajniejszy gorset albo inne ciuzki,.cos bardziej ostrego.
Kurcze byla na grouponie kiedys taki fajna oferta z bielizna erotyczna: kombinezon z oczek jak w kabaretkach albo do wyboru caly koronkowy tylko z dziurkami w strategicznych miejscach./..no i przegapilam. (mdr
A niezly by byl na podgrzanie milosnej atmosfery.
A wy macie jakies stroje z tej dziedziny dla pikanterii w waszych zwiazkach?Uzywacie takich ciuszkow czy lenistwo obezwladnia i jak mowi babina po misjonarsku:P?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”