Słodycze ... słodycze

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
honey
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: honey » 09 lis 2005, 21:30

wiec zacznijmy intęsywanie myslec co tu zrobic zeby wszystkich zadowolić :D (ciąza nie jest dobrym pomysłem :D )
dr. Brzuchanskiego - okrągłe 350cc hp Są Super!!

"Prawdziwym testem dla każdego wyboru jest musieć podjąć tą samą decyzję ponownie, znając jej konsekwencje."

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 26 cze 2006, 11:05

A ja to też jestem straszną maniaczką słodyczy- przede wszystkim wszelkie cista z przepysznymi masami,kremami...im slodsze tym lepsze :roll: za czekoladą aż tak nie przepadam, no ale ta nutella w słoczku... :twisted: :roll:
Obecnie jestem na etapie ograniczania słodkości,bo musze schudnąć do ślubu(mam 2miechy)bo przytylo mi sie-głównie przez te moje podjadanie wlaśnie :oops: myslę nawet o diecie Cambridge,a tam tylko te ich zupki i koktajle i ZERO slodkości!!! :(
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

Awatar użytkownika
monisia83
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monisia83 » 27 cze 2006, 13:26

ja natomiast mogę nie jeść ani czekolady ani ciastek, ani innych cukiereczków, ale nie mogę sie powstrzymać przed jedzeniem chipsów :cry:
uwielbiam je, moge je jeść kilogramami a ostatnio to przeginam strasznie, bo zjadam codziennie wielką paczkę, ale nie mogę nic z tym zrobić.
Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowa³ Ciê z dalszej gry!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 27 cze 2006, 13:32

A ja bylam uzaleznina od Prince Polo.A teraz jak mam na nie ochote to sobie mysle,ze zaraz przyjdzie dr.Simka ze swoja ssawka i juz mi sie odechciewa :lol:

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 27 cze 2006, 13:34

Ja w ogóle nie jem słodyczy, nie mam na nie ochoty.... no może wtedy jak ktoś mnie poczęstuje z jakiejś okazji, to zjadam bo co mam zrobić :lol: :lol: . Dla mnie czekolada mogłaby nie istnieć, były takie okresy, że nie jadłam nic słodkiego np. przez cały rok :shock:
Zastanawiam sie czy to nie przez to, że cale dzieciństwo rodzice nie kupowali mi żadnych słodyczy, moze nie nauczyłam się tego jeść? W końcu słodycze są jak nałóg. Ja na pewno też nie będę dzieciom dawać :wink:

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 27 cze 2006, 13:36

kocham wszystkie słodycze...no prawie, oprócz galaretki, ale jak nic innego domku nie ma to i tą zjem :D
Codziennie i wszędzie słodkości :) mniamu...

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 27 cze 2006, 13:36

monisia83 pisze:ja natomiast mogę nie jeść ani czekolady ani ciastek, ani innych cukiereczków, ale nie mogę sie powstrzymać przed jedzeniem chipsów :cry:
uwielbiam je, moge je jeść kilogramami a ostatnio to przeginam strasznie, bo zjadam codziennie wielką paczkę, ale nie mogę nic z tym zrobić.
Monisia tez tam mialam wiec Ci radze przestan bo od tego sie robi zaj...cellulit.Nie zartuje.Jadlam przez 5 bitych lat po 200 gramow dziennie-od mca nie jem.Przy zabiegach na cellulit prawie znikl (lekko widac przy sciskaniu skory)-Taka cena.. :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 27 cze 2006, 15:11

a ja nie mogę się powstrzymać od wafelków.....no poprostu jak jestem w sklepie i przypomni mi się ż enic nie mam w domu...to nie ma bata musze coś do koszyka włozyć. :lol: :lol: nic tak na mnie nie działa jak dobry wafelek :oops: :oops: :oops: w sensie nie poprafia mi humoru, czekolada mogłaby nie istnieć....

Awatar użytkownika
anakonda
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anakonda » 27 cze 2006, 22:42

A ja z dumą muszę przyznać, że "rzuciłam" już prawie wszystkie słodycze. Mogę jeszcze jeść ciasta (oprócz tortów, pączków i drożdżówek) i lody. Od początku roku co tydzień rezygnowałm z jednej niezdrowej i tuczącej rzeczy (nie tylko słodyczy zresztą) i tym sposobem schudłam już 6 kg. Nie jest to może dużo, ale biorąc pod uwagę, że wcześniej byłam strasznym nałogowcem uzależnionym od wszelkiej maści słodkości, jestem z siebie zadowolona. Najgorsze jest to, że mój mąż - ciuciojad często robi mi na złość i pochłania przy mnie różne pyszności :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 27 cze 2006, 22:50

Ja tez bardzo lubie słodycze ale nie zamierzam z tym walczyć bo po co :?: :?: :?:
Nie mam skonności do tycia więc sobie nie odmawiam kiedy najdzie mnie ochota na coś słodkiego :D :D :D :D
Najbardziej lubie chipsy, orzeszki solone i batony (snickersy np).
Do tego zimna, mocno gazowana cola...MNIAM :) :D :o :lol: :wink:
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”