Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 11:31

No własnie Zadar takie sobie miasto, dalej jest ładniejszy Szibenik i 100km dalej Split. ZATON to olbrzymi ośrodek turystyczny oddalony 10 km od Zadaru .
Zator to wieś dinozaurów między Katowicami a Krakówem (rofl (rofl wszystko sie myli
https://www.google.pl/search?q=zaton&cl ... 52&bih=609" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 27 cze 2013, 12:01

Ula wysle Ci fotki tylko poczekaj ciut. Wczoraj wyslalam Marenie i nawet nie wiem czy doszly bo sie nie
Od zywa. Buzie to jakos zrobie ale brzucha nie mam jak w pracy. Wieczorem bylo juz za ciemno i gowno widac.
A poza tym ja jeszcz nie umiem obslugiwac tego smartfona. Wroce to korki od syna alee na pewno Ci wysle.
Buziole
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 cze 2013, 13:17

Maxi,odpisalam ci od razu,fotki strasznie kiepskie,nuc nie wisac,nue wyrazne i puksele,dlatego nie wstawialam,musisz zmienic ustawienia na aparacie

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 cze 2013, 13:42

Aj babinka teraz jak to piszesz to minie sie przypomnialo ,byl i zaton ,przeciez bylam gdzies niedaleko bo i camping pamietam ze tam byl.Juhe jadlas?:)
I jeszcze w poblizu starozytna miescina Nin i monunet jego zalozyciela ...14 lat temu to bylo.a w Chorwacji bylam dwa razy.
Babina dla dzieci to wiadomo tylko plaza woda ,aquaparki i juz zadowlone .A ja trzeba pochodzic zaraz marudza.
Moze twoje wnuki inne ,ale u mnie to zaintersowanie zwiedzaniem to u corki dopiero teraz sie ujawnia jak ma 23 lata.
Ta mlodsza 15 latke Grecja w zeszylym roku strasznie znudzila :)jeszcze nie dojrzala..

Maxi to zrana sfotoc ,ja ci wieczorkiem posle cos os siebie.A Surov pas zaklada? musialas chodzic w pasie?
Zdjecia wystarczy dobre oswietlenie ,normalny aparat w telefonie .wielkosci zdjecia nie zmieniaj tylko jako zalcznik pod mail i juz

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2013, 14:31

Takie krótkie zwiedzanie wytrzymują {w Ninie jedna budowla (giggle ).Zreszta my wszędzie z podwójnym wózkiem, zięciu pcha więc dobrze, bo jak się zwolni wózek , to i moja torebka sobie jedzie}.
Jak mówiłam, z koleżankami to wolę coś więcej zobaczyć .W Wiedniu było super!!!Natomiast wyspy Kanaryjskie, to już gorsze niż Chorwacja...Ciągle stożki popiołowe (giggle .
Nie jadłam, ja od jedzenia stronię....tylko to co znam
zadowolona

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 27 cze 2013, 17:17

Ula nie umiem. Syn mi pokarze jak i co. Kurcze z gownem.
Nie pasa nie mialam, mialam elastyczne gacie. Blizny na plastrach.

Marenka az tak zle byly? Mi na ekranie pokazalo,ze no moze nie sa super, ale
takie normalne z telefonu. Trudno musze do domu wrocic i syn musi mi pokazac.
Staralam sie sorrki.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 28 cze 2013, 15:01

maxi1207 pisze:
Jak maz mnie trzasnal to nie wiedzialam co mam robic i do kogo z tym isc.
To Wy pomoglyscie mi sie otrzasnac.
i za to Wam Wszystkie dziekuje.
extra super dziewczyny na tym forum sa , to fakt (yes)
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 lip 2013, 10:11

Babina mam tylko nadzieje ze ty z wifi z tej Chorwacji piszesz,
Bo kolega na wycieczce w Egipcie nie wylaczyl 3G to mu 1000 zl w dwa dni do rachunku dobilo.

jeszcze wracajac do wysp kanaryjskich ,szkoda zescie na teneryfe nie pojechaly,tam jest co robic ,i gdzie balowac .
widoki przepiekne ale i parkow wszelakich dostatek.
Ja majtki w Siam Parku na zjezdzalniach podarlam tak z dziurami na (mooning wracalam.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 03 lip 2013, 17:53

Ze smartfona nawet wyjelam karte sim dla bezpieczenstwa....
Wlozylam ja do starej Noki, a smartfona uzywam jako tel,radia,tv,ap. F
foto i kompa na wifi...
zadowolona

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 07 lip 2013, 20:32

stosownie do tytulu watku opowiem co mi sie przydarzylo wczoraj/ dzisiaj
z racji spraw zawodowych bylam zaproszona przez prezesa firmy niemieckiej na pikinik organizowany przez oddzial firmy w polsce , byl tam konsul niemiecki , starosta itp.
cyryl - pozdrawiam cie bo to twoje tereny (clin
mimo ze piknik to jednak musialam troche sie nameczyc co wlozyc by niby na sportowo - elegancko ale podrasowana (makeup bo to nigdy nic nie wiadomo jaka znajomosc moze sie przydac etc.
prezes zaprowadzil mnie do stolika gdzie siedziala naprawde zadbana sliczna kobieta ktorej dalam 50-ke, na poczatku byla wobec mnie troche na dystans ale ze moj stary wspolpracownik non stop do mnie per pani dr to ona jakby wyluzowala
jak sie zabawa rozkrecila to wziecie mialam mialam az bylo czasem zbyt sexy (clin
po kilku godzinach przysiadl sie do mnie pewien pan i mowi w ten ton : " wiem ze jestes dziwka , jestescie obie dziwki , zawsze was poznam , ile chcesz itd.? lekko mnie zatkalo i mowie , sory ale jestem tu na zaproszenie pana prezesa x ( on z racji obowiazkow gospodarza krecil sie ciagle po sali ) , jezeli juz to jestem mu cos winna i ewentualnie to z nim zaplanuje dalszy ciag zabawy (whew
facet na to : ile chcesz , szkoda czasu , znam go , on nie bedzie zazdrosny , jestem bogaty
ja - nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze tak na oko to jestesmy rowiesnikami ? , a taki fach to uprawiaja mlode dzierlatki (dance
on na to : co ja bym robil z taka 20-ka , ty mi sie podobasz i najfajniejsze sa babki kolo 40-ki (party
oczywiscie nie udalo mi sie z panem zaprzyjaznic (rofl ale kasa ktora proponowal to fiu fiu

ja piernicze naprawde dziewczyny zarabiaja (wow , kilku takich panow to i lift u mamedova
potem w toalecie omawialam z ta pania to zdarzenie i wyobrazcie sobie moje zdziwienie , ze ona sie przyznala i mowi ze go zna , ale jest dzis jako osoba towarzyszaca innego " klienta"
ja lubie kobietki , lubie pogadac i tak od slowa do slowa przyznala mi sie ze ma rowna 50-ke , i zarabia 30 - 40 tys. m-cznie pracujac po 3,4 dni w tygodniu
w kazdym razie jak ochlonelam to sobie tak mysle : planuje lift , mam poczucie ze zaczynam byc juz powoli " niewidzialna" dla mezczyzn , ze zycie to juz z gorki raczej (speechless a tu jednak jeszcze tak zle nie jest (makeup
wiec uznaje to za watpliwy "komplement" ale jednak
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”