Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: maxi1207 » 26 cze 2013, 11:51

babina7 pisze:. Za dwa dni jadę na wakacje i taka kaleka jestem......
babina kurcze az nie wiarygodne. Jak patrze na Twoje foty to opis absolutnie sie nie
Zgadza !!! moze rzeczywiscie nosisz w tej torbie (bo torebka to juz pewnie dawno nie jest) za duzo
Gratow? Moja mama tez miala robiona masc na szosty palec, ale jej nie pomogla. Za to
pomogla jakas masc z mentolem za 7, 50zika. Nazwe napisze jak wroce bo nie pamietam,
Albo w piatek jak bede dzwonic do rodzicow.
Gdzie w tym roku sie wybieracie?

Ps. Haha Marena w robocie przy komputerach i nowosciach siedzi to i sie babka jak malolata zna (clapping (clapping
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 cze 2013, 12:28

nie ! Do mnie młodzi przychodzą po porady (giggle . Internet mam od 5-6 lat ale strasznie mnie to kręci. Uwielbiam nowości i sama wszystkiego sie uczę. W domu wszystko ja ustawiam {jedynie nie opanowałam pieca gazowego w piwnicy (giggle {ale to model sprzed 20 lat, więc nie warto się uczyć, bo niedługo będziemy wymieniać na nowy.}
Teraz jadę z mężem, córką, zięciem, wnuczkami do Chorwacji {okolice Dubrownika}. We wrześniu całą paczką {same baby!) Grecja albo Cypr...Wszystko jedno, byle wesoło było.
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 cze 2013, 12:48

maxi odpisałam ci podałam maila do mnie ślij, a na nowościach bardziej zna się urlike, ona nawet sobie kompa naprawia i nowości to jej konik, zawsze ulka się ze mnie śmieje, że grafik, że znam tyle programów, a kiepso mi idzie w nowinkach, mnie synkowie podszkalają

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 26 cze 2013, 12:55

Babina kurcze jak pisze Twojego nica to chce mi sie smiac i zawsze glupi grymas twarzy sie
pojawia. (giggle (giggle .
Fajny wybor. Na babski wypady polecam greckie dwie wyspy i nie sa tak bardzo znane.
Popatrzcie w necie.
Kos to miedzy Turcja a Grecja fajna mala wyspa, ktora ma naturalne spa. Niestety nie znane w biurach
ale w necie moze znajdziesz. W kazdym razie schodzisz do brzegu w dol i idziesz brzegiem jakbys chciala wyspe
okrazyc. Przy wysokich gorach przy plazy trafisz jeziorko (6×6). Do tego jeziorka splywa bardzo goraca woda
z gor i ochladza sie falami z morza. O 3.00 rano mozecie siedziec w cieplutkim jacuzi i drnka tez nie zabraknie.
Meskie towarzystwo tez jest bo nie daleko jest knajpka bez scian.

Druga to Aegina gdzie prawie cale wybrzesze jest otoczone malymi knajpkami ze szklanym dnem wchodzace
w glab morza. Nie jest to jednak szal knajp jak na Rodos dla gowniarzy.

Poszukaj na necie no i ceny Grecji o wiele lepsze jak na Cyprze.

Putin nie zezwolil na odtajenie bankow na Cyprze bo za duzo bogatych ludzi z Rosji trzyma tam pieniadze
I dlatego Cypr nie z tanial.
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 cze 2013, 13:20

Fajne porady Maxi :)mam nadzieje ze nie znikniesz znow ,tylko zostaniesz z nami i bedziesz porad turystcznych udzielac :)
o rety tylko miec wolny czas i troche kasy ,nawet nie za duzo ,bo wierze ze i za male pieniadze mozna swiata duzo zobaczyc.Wczoraj bilety do Girony byly za 200 zl w obie strony,a
Moja corka wlasnie w sierpniu wyskakuje na 4 dni do Hiszpanii na tomatine.Bedzie nawalac sie pomidorami w Bunyol,
pojechalabym z nia ..ale co z tego jak zostalo mi juz tylko 5 dni urlopu do konca roku (pleure .

Babina swietnie ze masz takie babskie towarzystwo podroznicze.
Nasze forumowe cos sie juz rozpadlo (itwasntme a to czasu kolezankom brak,a to kasy ,a to nie ma jak sie zgrac bo terminy nie pasuja i juz na inne sprawy sa obstalowane,i kicha skonczylo sie.

ps hehe wlasnie przeczytalam praktyczne porady ,powiem corce zeby wziela okularki do plywania
http://praktycznyprzewodnik.blogspot.co ... bunol.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 26 cze 2013, 14:05

maxi
fajnie ze jestes z nami i sluzysz rada a to bezcenne w tym temacie ...bo wakacje kosztuja strasznie droogo i mozna jeszcze trafic na niewypal mowiac oglednie (wait
duzo przereklamowanych rzeczy niestety a takie perelki sa na wage zlota

a zazdroscic tylko babinie ze ma takie kolezanki ,
moje to poki co z rodzinami jeszcze podrozuja ale tak za 10 lat to moze sie zmieni na plus , wszedzie beda juz baaardzo odchowane dzieciaki (yes) (inlove .. tak sobie marze

a ja tak z innej beczki odnosnie starzenia sie (triste i nawiazania do bolow babiny
moja babcia 84 latka jest bardzo zywotna , dodam tylko ze sprzata moj dom i ogrod jak nie mieszkam w polsce
poza tym jest to osoba starej daty gdzie punktualnosc, savoire vivre jest czyms normalnym natomiast przeklinanie to przejaw zlego gustu wrecz i braku kultury (thinking

my z synem jestesmy od kilku dni w polsce i dzisiaj moje dziecko wstalo ale narzekalo ze niewygodnie sie ulozyl i ma bole miesni ,
babcia ktora byla akurat u nas z wizyta zripostowala : a ty g...o wiesz o bólu . zobacz jakie ja mam popuchniete nogi
zatkalo nas doslownie , bo jeszcze 2 lata temu babcia ofuknela mnie ze za dosadnie rozmawialam z ex- mezem
teraz moj 13-letni syn posikuje z jej odzywki ...
ale jednak jakie to musza byc nieznosne bole skoro taki " zdyscyplinowany" czlowiek wychodzi z siebie .... smutne... smutna jest starosc
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 26 cze 2013, 14:24

ullrike pisze:Fajne porady Maxi :)mam nadzieje ze nie znikniesz znow ,tylko zostaniesz z nami i bedziesz porad turystcznych udzielac :)l
Ula jak tylko czas pozwoli. Teraz siedze w zakichanym biurze w Niemczech w Greisfaldzie i sie nudze
Jednak jak bedziecie chcialy sluze pomoca.
Ja od Was tez jej w zeszlym roku duzo dostalam. Mam na mysli Ciebie, Babine, Sandre, Marene, Kame,Ule, Anime, Jole i kilka innych lalek
O Cyrl tez musze wspomniec
Jak maz mnie trzasnal to nie wiedzialam co mam robic i do kogo z tym isc.
To Wy pomoglyscie mi sie otrzasnac. Owszem swieta nie bylam, ale on tez nie. Nie uwierzycie to stewardesa z jego
Statku i w dodatku z Gdyni. Jak wrocil to tego samego dnia sie do niej wyprowadzil.
Ja juz bylam po Waszych radach i natychmiast wrocilam do Australii.
Ze Svenem (tak ma na imie instruktor nurkowania z ktorym nie bylam swieta) jestem z nim od wrzesnia i czekalam na pozew.
Przyszedl bardzo szybko i nagle Piotrowi sie cos od widzialo i chce powrotu.
Troche mi utrudnia nie ukrywam, ale powrotu juz nie ma. Moze z latami sie odkochalam a moze to co
mi pisalyscie tak trafifo do glowy? Nie wiem. Wiem na pewno, ze juz inaczej patrze na zycie.
Chyba bardziej egoistycznie i za to Wam Wszystkie dziekuje.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 26 cze 2013, 14:49

maxi
tzw. zdrowy egoizm to zdrowa psychika , bardzo ciezko sie tego nauczyc bo czesto ludzie zyja z poczuciem winy wobec kogos
niezaleznie od wszystkiego , niezaleznie co zrobi dana osoba nikt nie ma prawa wyrazac swojego zdania - a chocby i slusznego- sila
bicie to zadna konstruktywna metoda komunikowania sie ludzi i tylko osoby slabe uciekaja sie do uzycia sily
bardzo dobrze ze tak patrzysz na to wszystko teraz i zycze ci bys sie odkochala bo niestety ... jest tzw. prawo 1 razu
mowi ono o tym iz najtrudniej zrobic cos po raz pierwszy ... potem jest juz latwiej czy mowimy o nauce plywania czy tez podniesienia reki na kobiete
predzej czy pozniej zostalabys uderzona ponownie ...niestety
z wyksztalcenia jestem psychologiem klinicznym
maxi , bez odwracania sie na przeszlosc, patrz w przyszlosc , byly piekne chwile z piotrem napewno ale ile jeszcze rownie pieknych a moze i piekniejszych chwil przed toba , cale zycie czego ci zycze (kiss
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 26 cze 2013, 14:50

Marenka dostalas? Wyslalam Ci foty, ale kazde osobno. To skrzynke masz pelna.
Nie umiem na tym smartfonie zrobic tego jednoczesnie. W ogole nie chcialo mi wskoczyc do
zalacznikow. Jakos udalo mi sie pojedynczo je wysylac, ale dostalas je z niemieckigo adresu email.
Inaczej nie umiem. Musi mnie syn podszkolic. Dostalam to gowno na dzien matki i twierdzil, ze teraz
nie potrzebuje laptopa. Ucze sie na nowo. (giggle

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 26 cze 2013, 15:00

stradapl pisze:maxi
tzw. zdrowy egoizm to zdrowa psychika
predzej czy pozniej zostalabys uderzona ponownie ...niestety
z wyksztalcenia jestem psychologiem klinicznym
maxi , bez odwracania sie na przeszlosc, patrz w przyszlosc , byly piekne chwile z piotrem napewno ale ile jeszcze rownie pieknych a moze i piekniejszych chwil przed toba , cale zycie czego ci zycze (kiss
No wlasnie Malutka to nie byl pierwszy raz i tak jak piszesz mialam wyrzuty sumienia, ze
nigdy nie ma mnie w domu itd. Musiala bys poczytac wstecz, ale skoro psycholog to schemat
znasz. Babeczki z forum wyjasnily mi to bez szczypania i ubierania w ladne slowa.
Tak na prawde nazwaly dobitnie dziecko po imieniu i to byl wielki kop w tylek, ktorego potrzebowalam. (angry

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”