Hity senne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 08 paź 2006, 00:07

Rety jaki miałam dziwny sen.
Sniło mi sie, ze coś dziwnego dzieje się z moją piersia.. patrze a ona tak się dziwnie przekrzywiła jakby wkładka się przekręcila na bok, była taka twarda.... zaczęlam to w panice masowac i przekręcać, zeby się naprostowało. To było tak realistyczne ,że się obudziłam i macałam po biuście. :shock:
...... tylko, najlepsze jest to, że ja mam naturalny biust .... nie mam implantów :roll: nie zamierzam ich robić :roll: nigdy nawet o tym nie myślałam :wink: :wink:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 08 paź 2006, 01:45

asia, może za duża czytasz "horrorów" na forum :wink:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
ambra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ambra » 10 paź 2006, 20:01

a co powiecie na moj sen ;)
wparwdzie nie o biuscie, ale tez lekko graniczacy z fetyszyzmem ;)

Snilo mi sie ze dostalam paczke.
W paczce przepiekne pantofelki, w brudnorozowym kolorze (jakich ja bym nie zalozyla, ale piekne).
Patrze, na wkladce napisanie Chanel for ..i tu moje imie i nazwisko.
Orientuje sie ze ktos mi kupil, placac moja karta, prezent wart 19 000 Euro, bo te buty byly specjalnie dla mnie :D
Jak ja sie mezowi w tym snie tlumaczylam, ze to naprawde nie ja, i jak te buty oddac i co ja mam zrobic :)

Bo w realu ja cholernie lubie buty i mam ich hmmm...cale mnostwo :)
A ostatnio sie w tym temacie zaniedbalam i juz ze dwa miesiace zadnych nowych nie kupilam ;)
Chyba mi sie we snie wewnetrzne potrzeby objawily :D

A pantofelki byly niesssamowite :)
Tyle ze kompletnie nie w moim stylu ...
I 19 000 Euro??? za pantofelki 'osobiste' od Chanel???

....
Op 21.09.06, McGhany CUI MLP L320 i R380, okragle, pod miesien, Krzysztof Potocki, Enelmed

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 10 paź 2006, 21:00

No a moje sny są "chirurgiczne" - obsesja. Czasem, że mi chirurg zszywa wargę wielką, grubaśną zieloną nicią - prawie jak wełną i jeszcze przy tym rozmawiam z nim :shock:

A ostatnio, że przyszłam do mojego doktora, a tam inny facet i zachowuje jakby był moim chir, ja też normalnie, chociaż widzę przecież, że to ktoś inny - nawet nie podobny. Do tego on mi proponuje poprawkę od ręki :shock: i każe przyjść za pare ...godzin :roll:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

fenka29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: fenka29 » 11 paź 2006, 04:14

horrory w stylu; otwierające się blizny i zrulowane implanty wyskakujące na chodnik też przerabiałam. Ale ostatni sen był największym hiciorem. Moj wirtualny partner od gier, z ktorym mialam po raz pierwszy od kilku lat znajomości zobaczyc się w realu okazal sie.... zjeżdżającym po linie wypatroszonym ( i oskubanym) kurczakiem z hipermarketu ( bez łba) a w odwłok wepchniętą miał latarkę (bo była noc). I choć czułam się zniesmaczona i nie wiedziałam jak się zachowac (bo biadolił, że teraz pewnie nie będe chciala z nim grać) to jakoś specjalnie mnie ten fakt nie zdziwił. Dopiero po przebudzeniu śmialam się do łez z tych glupot.
03.08.2006 - anatomy 350 pod gruczo³ - BRZUCHAÑSKI
25.02.2009 - odwrĂłcenie implantu - poprawka
12.01.2026 wymiana implantów - okrągłe 450 - Brzuchański

Awatar użytkownika
gosiam
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiam » 20 maja 2007, 09:22

Dziewczyny śniły mi się zęby...teraz się boję, bo przyjęło się, że oznaczają śmierć... :(
Oczywiście zależy ponoć jak się śnią, ale mi się śniło, że je wypluwam na rękę i były dosyć małe...mam paranoję, boję się teraz o moją córeczkę.
Nie wiem co to może oznaczać..
Podniesienie piersi 01.12.2005. dr Szczyt
9 luty planowane podniesienie z powiększeniem, dr Charytonowicz

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 maja 2007, 10:24

gosiam, dokladnie taki sen przesladowal mnie bardzo dawno, do tego czasami dokladalo sie ze spadam ze schodow lub jakiejs wysokiej prozni. Tez sie balam, ale siegajac pamiecia nic zlego mi ani mojej rodzinie sie po nim nie stalo.
Badz spokojna, no chyba ze masz "prorocze" sny, to faktycznie bym sie bala o zdrowie najblizszych.

Mojej mamie tylko jeden sen sie sprawdza - jak śni sie jej tesciowa - to na bank tata jest w przeciągu 2-3 dni chory. I to nie zarty, tak po prostu jest :cry:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

fenka29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: fenka29 » 22 maja 2007, 05:20

a mi dziś śnilo się, ze po sąsiedzku na pagórkowatych łąkach mieli otworzyć mega ciastkarnię full exclusive. Wieczorem na inauguracyjnym bankiecie miało być setki znanych osób. Ja jako sąsiadka też byłam zaproszona. Na porannym spacerze chcialam podejrzeć jakie smakolyki napieki i odchyliłam rąbek ogromnej bibuły, ktorym były przykryte (slodkości ułożone były w ogromną piramidę) i .... wszystko zaczęło się walić jak domek z kart i splywać po zboczach góry prosto do rzeczki. Zaczęlam uciekać co sił w nogach, żeby mnie nikt nie zauważył... i w domu zorientowałam się, ze zgubiłam obcas... Już widziałam się za kratkami......:P
03.08.2006 - anatomy 350 pod gruczo³ - BRZUCHAÑSKI
25.02.2009 - odwrĂłcenie implantu - poprawka
12.01.2026 wymiana implantów - okrągłe 450 - Brzuchański

Awatar użytkownika
cathy
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cathy » 06 cze 2007, 22:54

a mnie snia sie trzy standardowe sny:
1. ktos mnie goni a ja nie moge uciekac, nie moze ruszyc nogami (okropne uczucie)
2. biegne i nagle grunt sie konczy i pode mna otwiera sie przepasc, w ktora doslownie czuje jak wpadam, to czucie zrywa mnie ze snu (to juz mi sie nie sni, tu sie na serio zrywam i nawet wiem, ze w tym momencie rzucam sie na łózku)
3. w czasie chorob z wysoka goraczka zawsze sni mi sie, ze slysze pikanie respiratora

:shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 29 cze 2007, 21:03

ja pamiętam do dzis co prawda juz w okrojonej wersji sen , w ktorym ktos mi przywiozl pralke...i ktoregos dnia odgrylam, ze jest wyposazona w wibratory, powaznie.....:)nie pamiętam czy z tego korzystałam...:)

kto wie...może kiedyś coś takiego będzie miłym dodatkiem dla umilenia czasu w trakcie prania heheheh

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”