ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 07 lut 2008, 15:34

Wczoraj oglądałam film "The sisterhood of traveling pants" naprawde bardzo pozytywny filmik o 3 przyjaciolkach, polecam serdecznie :-D musicie go zobaczyc

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 11 lut 2008, 18:01

Bylam w tamtym tygodniu na "LEJDIS" na poczatku zastanawialam sie czy sie rozkreci ale juz po chwili sie wciagnelam w ogladanie. Film fajny nawet mojemu mezowi sie podobal. Duzo smiechu ,polecam
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 12 lut 2008, 12:09

"Pokuta" niby coś w sobie ma, ale ja jednak nie przepadam za mętlikiem schizy, dziwactw....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 15 lut 2008, 12:34

Wczoraj obejrzalam tez sobie film, chcialam duzo duzo strzelania, wiec zapuscilam "Shoot 'Em Up". Ale sie usmialam. Fakt ciagle strzelaja ale to bajka normalnie hehe. Ale podobal mi sie, smieszny.. taki film do obejrzenia bez zbednego zastanawiania sie i glówkowania w trakcie ;)
Chcialam do kina, ale same jakies komedie romantyczne grali - a to nie dla mnie :)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Mari
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mari » 16 lut 2008, 11:43

polecam "Królestwo" z jamie foxem i jennifer garner

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 07 mar 2008, 21:50

Nadrabiam zaległości kinowe i obejrzałam "Prywatną wojnę Charliego Wilsona".
Poprostu zachwycona wyszłam z kina... i trochę przestraszona bo jeśli ten film jest rzeczywiście oparty na prawdziwych wydarzeniach.... :roll: Od tak niewielu zależy tak dużo .... :roll:
W każdym razie gorąco polecam 8-)

"American Gangster" zupełnie inna tematyka ale tez robi wrazenie. Podobał mi się :-D

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 08 mar 2008, 18:21

Ostatnio oglądałam:

- "Flawless" z Demi Moore - bardzo fajny
- "Before the Devil Knows You're Dead" z Ethan'em Hawke - fajny na niedzielne popołudnie...
- "Death Sentence" z Kevin'em Bacon'em - sensacja... prosta fabuła, ale fajnie się ogląda... muzyka rewelacja...
- "Sublime" (Śmiertelna kuracja) - thiller... bardzo interesujący, mimo tego, że miejscami nudnawy, ale chce się go oglądać do końca... po prostu nie idzie oderwać oczu... i do tego ta muzyka...

Wszytkie polecam... :-) dwa ostatnie rewelacyjna ścieżka dźwiękowa... :-D
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 mar 2008, 19:44

August Rushobejrzalam dzis- fajny romansik ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Mari
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mari » 09 mar 2008, 15:55

jakiś czas temu oglądałam michaela claytona. może zbyt wiele się spodziewałam po recenzjach jakie zebrał, jakkolwiek Tony Gilroy jest jednym z moich ulubionych reżyserów, ale dla mnie film był kiepski. przede wszystkim nudzi mnie, że Gilroy ostatnio nieustępliwie stosuje retrospekcję. w bournie było to fajnie zrobione, tu niezbyt. ktoś tu nazwał ten film thrillerem prawniczym. ani to thriller ani prawniczy. nie wiem też za co Tilda Swinton dostała oscara...

we wtorek idę najprawdopodobniej na Lejdis, polecacie czy raczej odradzacie?

Awatar użytkownika
Mari
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mari » 12 mar 2008, 18:38

byłam na Lejdis i gorąco polecam, w sam raz na odstresowanie się wieczorkiem po ciężkim dniu.
początek trochę durnawy z naciąganymi dialogami, ale z czasem się rozkręca :)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”