Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 wrz 2006, 22:54

eeeeeeeetam buuu

ja jak bym miala jeszcze raz isc do szkoly to poszla bym do gastronomicznej (bo mi cos pichcenie nie wychodzi http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1335.gif) -a potem moze na dietetyke... :roll: :lol: :wink:
- a potem miala bym jakas fajna wloska knajpke z nieziemsko przystojnym wspolnikiem - wloskim na przyklad... :lool: :DD

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 wrz 2006, 22:58

Sam, a Ty kończyłaś może kosmetologię???

Dietetyką zaczyna moja kumpela, fajny kierunek w większości pracują na komputerach, bo muszą obliczać tam te kcal i coś tam jeszcze
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
moggie
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: moggie » 11 wrz 2006, 23:16

No trochę chemii jest na kosmetologii to fakt. Ja gdybym miała drugi raz wybierać to bym na nią nie poszłą,z tego względu,ze nie to chcę robić w życiu. Ale same studia sa ciekawe i przyjemne, a dużo moich koleżanek przyszło do szkoły z zerową znajomością chemii i spokojnie sobie poradziły na studiach.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 11 wrz 2006, 23:24

Czyli socjologia bardziej się przyda w życiu nie???

Zastanawiam się czy po operacji dam radę jakoś przez pierwsze dni dojść na tą uczelnię :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Przemek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Przemek » 12 wrz 2006, 00:03

moja siostra jest po socjologi UG gdansk i jest obecnie w dochodzeniowce w kom woj POlicji w gdansku wsumie robi to co chciala
dr Irena Grobelny..?
dr Skupin --> totalna klapa..
dr Zdzitowieckiego--->totalna klapa

FITNESS>>

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 14 wrz 2006, 13:12

no to sie dolacze :D moze nie bede pisala o swoich marzeniach jako dziecko,bo bzlo ich wiele i po czesci sie sprawdzily.jestem z zawodu kosmetzczka ale nie praktykujaca,po szkole stwierdzilam ze bardziej mnie interesuje wizaz i charakterzzacja ale glownie makijaz.skonczylam w wawie miedzynarod szkole charakter filmowej i teatralnej,pracowalam glownie przy pokazach mody,sesjach,reklamach i wzborach miss.wszystko zaczelo sie super ukladac az tu nagle poznalam swojego juz od 3 mcz meza i wzjechalam do Sopotu zostawiajac wszystko.pozniej coreczka i tak narazie zostalo.z mala zmiana..Sopot mnie dusil.lubie duze miasta i postanowilam ze przeprowadzimz sie do wawy.mam nadzieje ze w przyszlzm roku jak Zuzia pojdzie do przedszkola znow zaczne robic to co najbardziej lubie

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 15 wrz 2006, 13:31

a ja od października idę na Europeistykę
zastanawiałam się nad Administracją, jednak wybrałam ten kierunek ze względu na to , ze nie musze dojeżdżać, a przy pracy i dzieciach jeszcze dojeżdzać do szkoły to utrapienie, poza tym wydaje mi się ze bedę miała trochę mniej kucia na tym kierunku
idę, bo latka lecą a potem to już będe całkiem za stara :wink:
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
moggie
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: moggie » 15 wrz 2006, 19:22

Pola: ja też stwierdziłam,że pociąga mnie wizaż, zrobiłam kurs i nawet chciałam gdzieś dalej iść, ale słyszałąm,że strasznie trudno jest się w Polsce przebić. Poza tym odwieczne marzenie,aby być chirurgiem :roll:
Ty piszesz,że pracowałąś w zawodzie. Trudno było znaleźć Ci pracę i czy da się z tego wyżyć? :) A tak w ogóle Sopot piękne miasto, gdyby zachowało swój klimat,ale działo się tyle, co w wawie, to bez zastanowienia bym się przeprowadziła :D

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 15 wrz 2006, 19:36

moggie..wiesz ,rzeczywiscie jest bardzo trudno sie przebic w tzm zawodzie.mi pomogla wczesniejsza praca jako modelka wiec zlapalam kontakt a potem juz poszlo :wink: fakt faktem ze jak mieszkalam w sopocie ponad 3 lata i wrocilam do wawki to ciezko to nadrobic,ale jestem dobrej mzsli bo przypadkiem poznalam fajnzch ludzi z tvn i moze uda mi sie popracowac w tancu z gwiazdami :wink: juz nie moge sie doczekac ale glownz problem u mnie to brak opiekunki dla Zuzi,mojej coreczki choc nie mam zamiaru przegapic takiej szansz :D .jesli chodzi o Sopot to dokladnie,super tam jest w sezonie ale poza tragedia
pozdrawiam

hajfa
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: hajfa » 16 wrz 2006, 00:22

Znam świetną opiekunkę.Ostatnio mówiła że szuka pracy chyba maluchh poszedł właśnie do przedszkola.Powiem jej w poniedziałek żeby zajżała na to forum.Pozdrawiam. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”