Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 15 lut 2006, 21:22

aniamaja pisze:grunt to znaleźć u kogoś innego mały błąd i mu to wytknąć, prawda?
od razu się człowiek lepiej czuje.
u mnie najpoważniejszy problem w rzucaniu to podwyższona złośliwość :evil: , na który nie pomagają plastry ANTYFAJKOWE!
Pozdrówki
No co Ty????? Tam byla buzka z przymruzonym oczkiem.Wiem ze sie przejezyczylas i tak tylko w formie zartu ze niby jakas nowosc.Dlatego ta buzka byla.Sory jezeli zle zrozumialas nie chcialam cie wkurzyc.Z przeprosinami [smilie=mylove.gif]
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 15 lut 2006, 21:28

Za kwiatki dziekuję, ale przepraszać nie ma za co, to również mialo być dowcipne, tylko że za mało emotikonów powstawiałam, bo jednym okiem film oglądam.
Pewnie, że głupi bląd, ja już jestem taka rozstrzepana, ale sie cieszyłam, że mogę się wyżyć z ironicznym humorkiem na kimś innym niż Chłop ślubny.
A kwiatki śliczne, jak Wy to robicie? (te rysuneczki, kalendarzyki?)
Pozdrówki

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 15 lut 2006, 22:18

aniamaja pisze:...A kwiatki śliczne, jak Wy to robicie? (te rysuneczki, kalendarzyki?)
Pozdrówki
Aniamaja jest taki temat o kompie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... iatura.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=2730
Mozesz tam zadawać pytania a my Ci wspólnymi siłami jakos spróbujemy arkana komputerowe wyjaśnić.

Szpaczek widzę, że nie tylko ja lubię łapać za słówka :wink:http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... owanie.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 15 lut 2006, 22:27

Bardzo dziękuję za podpowiedź, ja mam nie tyle zaćmienie, ile jestem pod tym względem nieźle upośledzona :oops: Ekonomista z umysłem ściśle humanistycznym :?
Poczytam, może cosik sie naumiem.
hammer
Ps. Właśnie odkryłam "więcej ikon-robię zatem postępy!
[smilie=kiss of love.gif]
Ale fajnie :idea:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 17 lut 2006, 00:45

dziewczyny odkrylam najlepszy sposob na odchudzanie:RZUCIC PALENIE.Powaznie zaczelam od 60kg a dzisiaj po 12 dniach waze 58kg.Na dodatek 1-nie stosowalam zadnej diety(nie liczac pierwszego dnia zrywu na diete z zupa) 2-dzisiaj dostalam okresu i normalnie powinnam wazyc wiecej w tej sytuacji.Rzucanie palenia jest super,na dodatek wyjatkowo nie boli mnie brzuch i nie wiem czy to ma jakis zwiazek.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 18 lut 2006, 21:36

No teraz to sie juz zdenerwowalam.2tyg temu rzucilam palenie i.....kupilam wage (najtansza)zeby kontrolowac swoj stan kg. podczas rzucania fajek.Na tej "nowej" wadze wazylam od poczatkun 60-58kg wiec zaczelam kuracje "antykilogramowa" efektow na mojej wadze nie bylo specjalnych.Dzisiaj przyjechalam do rodzicow i zwazylam sie jak co pare miesiecy na lekarskiej wadze taty i okazalo sie ze waze 56kg.Normalnie mnie zaraz trafi schudlam 2.5kg przez 1.5 miesiaca(czyli od czasu kiedy tu ostatnio bylam i sie wazylam na tej super dokladnej wadze :evil: :twisted: :evil: :twisted: )
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 18 lut 2006, 22:01

:lol:
To w koncu ile ważysz? i jaka jest różnica kg pomiędzy wagami? I która waży dobrze :?: :!:
I jak Ty to "cholero" robisz, ze chudniesz :wink: :x
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 18 lut 2006, 22:50

na kazde pytanie odpowiedz brzmi "nie wiem" :o
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 18 lut 2006, 23:17

:lol: :lol: :lol:

isabell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: isabell » 18 lut 2006, 23:44

Wow 6 dni bez papieroskow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem dumna z siebie :D :D :D Ku mojemu zaskoczeniu ja tez schudlam - 1 kg w te 6 dni. Bylam pewna ze utyje a tu takie zaskoczeniE :) :) :) :shock: :shock: :shock:
Przelozylam operacje ale widze ze to byl blad wiec na poczatku tyg dzwonie do milego pana dr z prosba o termin na koniec marca.
Szpaczek, ciagle pamietam jak mowilas zebym w ostatnim dniu najarala sie do bolu......
i jeszce alkohol bez papieroskow w ogole mi nie smakuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”