życie po 20-stce :D

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: życie po 20-stce :D

Post autor: nefertari » 11 cze 2009, 13:40

no, ale wolę już stringi widzieć niż te rowy :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 cze 2009, 14:47

heh:) no ja brzucha jeszcze nigdy nie pokazywałam, poza plażą :-D :-D .
A w spodniczkach jak mam chodzic to mini, tzn takie przed kolanka, bo w tych za kolanka do kolanek wygladam jak szafa a w krotkich ladnie hahaha :-) . No ale ogolnie nie nauczona jestem biegać w spódnicach.. czuje się jakby się wszyscy na mnie patrzyli, ze z takimi nogami w spodnicy ahahaa tak wiem, ze sa gorsze:D:D i chodza ale ja jakos tak mam:)
a co do wystajacych boczkow to ja dostaje goraczki jak to widze haahah;D nie lubie, jak ktos nosi za male rzeczy.. nie przeszkadza mi babka, ktora wazy 90 kg do momentu kiedy np nie zobacze jjej w stringach na plazy albo w biodrowkach hehehe:D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 11 cze 2009, 17:59

GosiaczEq pisze:.. nie przeszkadza mi babka, ktora wazy 90 kg do momentu kiedy np nie zobacze jjej w stringach na plazy albo w biodrowkach hehehe:D
hehe ja mam to samo, mam koleżankę która właśnie tyle waży a tak zajebiście się ubiera że nawet z niej laska, a np, moja siostra, może nie 90kg, ale była ostatnio u mnie i w cos tam sie przebierała i jak zobaczyłam stringi na tej tłustej dupie......ohyda, wbijały się jej w skórę, prawie nie było widac sznureczków ;) bo takie miała.......fuj :doubt:
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 11 cze 2009, 18:16

ahahahh luna dokladnie, niektorzy maja caly urok w sobie ze tyle waza i nie wyglada to zle ;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 cze 2009, 18:23

ja naprawde, mam straszne kompleksy co do swojej figury, no ale je zakrywam i jak tylko widze, ze z jakies bluzki mi bok wystaje to ja zmieniam hehe i moje kochanie sie wkurza,b o 5x zmieniam jak sie ubieram :-D .No ale w Hiszpanii to co sie naoogladlam to masakra!! bluzki takiego co moga modelki nosic a tu dziewucha 100kg:D i normalnie z 5 takich olbrzymich wałów jej wystawalo, strasznie wygladala. Szczegolnie ze teraz jest taka moda, ze naprawde mozna ciuszki dopasowac do kazdej figurki albo jej braku heeh:) ! a dzisiaj zalozylam kiecunie do tesciow to jak juz jestem opalona i szpile 11cm to fiu fiu lachon ze mnie:D:D

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 cze 2009, 18:29

niektorzy... a od niektorych to az odpycha :roll:
wiecie co mnie wkurza... ja rozumiem, ze niektorzy sie akceptuja ale jak widze pulchna osobe czy to faceta czy babke, ktorzy wcinaja fast foody, ze az im to jedzenie po twarzy sciaka to az mi slabo...
nie dosc ze to paskudnie wyglada to ja nie rozumiem jak ci ludzie nie moga sobie zdawac sprawy ze sie kalecza :roll:

Gosiaczku ja mam tak samo jak ubieram spodnice... ciagle mam wrazenie, ze sie wszyscy na mnie gapia :roll: masakra
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 cze 2009, 18:37

ooo, to ja tez mogę się wpisać do tego temaciku :-D

A miniówek kiedyś nie cierpiałam - przez kompleksy.
Teraz natomiast innych spódniczek nie noszę :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 cze 2009, 18:38

Vodia ja mialam taka smieszna sytuacje, tzn ogolnie to moze nie smiesznie ale komicznie wygladalo! stoje z chlopakiem pod budka z hamburgerami i podchodzi do nas dziewczyna lat moze 16 waga ponad 100 na bank!! i zebrze od nas pienadze bo glodna jest!! no zwatpilismy, raczej nie wygladala na niedozywiona!
Akceptuja sie, bo nie maja wyjscia, ale akceptowanie a olanie to tez roznica!! no nie wiem powiedzmy taka Wellman- po prostu babka z klasa! i ona akceptuje swoja figure ale dba o siebie . A inni to jak nie moga schudnac to po prostu odpuszczaja, ja tez tak mamze ja kprzytyje to nie mam ochoty sie ladnie ubrac , umalowac, dlatego probuje schudnac a nie tyc do 100 i plakac, ze brzydka jestem :?

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 11 cze 2009, 22:29

ja uwielbiam maka i kfc ale staram się omijać z daleka, bo wiem czym to grozi... ale jak już tam jestem to aż strach ile otyłych ludzi tam je... a najbardziej nie rozumiem rodziców przyprowadzających tam dzieci, które są już bardzo grube...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 12 cze 2009, 00:56

kogo kochacie?
narzeczonego, co mi najpiekniejszy dar podarowal... syna
co porabiacie?
wychowuje synka, sprzatam , gotuje, piore, prasuje...
co lubicie i jak się żywicie?
temat rzeka, slodycze.. mniam mniam i przez to brzuch do odessania,
w co ubieracie?
na codzien elagancko, jak z wozkiem na spacer balerinki, jak w miasto na shoping obcas, jak na imprezka (od roku moze na 3 bylam) szpila, rurki, top
i jak malujecie?
podklad, kreska i tusz na codzien (bez makijazu ciezka sprawa) cienie do powiek tylko na impreze
czy sporty uprawiacie?
silownia 2 razy w tygodniu
na zakupy chodzicie?
inaczej zycie nie mialoby sensu
sex uprawiacie?
j.w :)
beuty kochacie?
wciaga mnie coraz bardziej, uwielbiam je

Dziewczyny co do boczkow wystajacych, to nie wiem ktore z Was byly lub mieszkaja w UK albo IRL ale to co dzieje sie tutaj to nie ma porownania do Polski. Kompletny brak kompleksow, im mniej tym lepiej. Od 4 lat mieszkam w irlandii i zmagam sie z akceptacja takich zachowan ale ciezko jest zaakceptowac kobiete, ktora wazy ze 120kg i ubiera miniowe, szpile na ktorych ledwo trzyma te nogi i do tego krota bluzke... Boczkami tego nie mozna nazwac, po prostu grube schaby i zwaly tluszczu wystawione na pokaz... (taki ubior gl na dyskotece, ale na codzien tez potrafia zaskoczyc oczy) Strasznie niesmaczne i obrzydliwe... Nie mam nic przeciwko puszystym ale zdecydowanie ladniej takie kobietki wygladaja jak z taktem i gustem zakrywaja swoje mankamenty!
Osobiscie brzucha nie pokazuje, krotkie bluzeczki absolutnie odpadaja, a jak zaloze obcisla i widac ze boczki wystaja to przebieram w cos luzniejszego tak zeby zatuszowac moj cielesny mankament, i tak jak Gosiaczek wkurzam faceta tym przebieraniem sie..
Gosiaczek,Nefertari kiedy Wasze sluby?? Pytam sie z ciekawosci bo ja tez za maz wychodze w nastepnym roku w maju. Jak Wasze przygotowania?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”