Słodycze ... słodycze

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 27 cze 2006, 22:59

Dla mnie slodycze typu batoniki czy czekolady moga nie istniec w ogole. Wyjatek stanowi Rafaello oraz ciasta domowe (zwlaszcza szarlotka mojej mamy). Predzej juz "wchodza" mi chipsy, orzeszki (uwielbiam pistacje), paluszki, - jak przesadze, np cala paczke zeżre sama, to na jakis czas mam spokoj przez wyrzuty sumienia :D
Moja zguba w sensie zbednych kalorii tkwi chyba gdzie indziej i ma inna postac - PIWKO :D Mam nadzieje, ze kobietom sie "miesien piwny" nie robi :D

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 27 cze 2006, 23:09

a ja uwielbiam slodycze,ale najlepsze i tak sa czekolady-zjem pare kostek i mam dosc, przerwa na pare godzin,moge codziennie zjesc prawie tabliczke czekolady (i tak przez tydzien) a potem przez miesiac nie zjesc ani kosteczki.
Jak czuje ze musze zjesc to jem :D
Czesto mnie zamulaja slodycze-wiec duzych ilosci na raz nie ma szans :D

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 28 cze 2006, 07:02

A ja jak juz kupie czekolade (co ostatnio rzadko sie zdarza) to nie potrafie zjesc kilka kawaleczkow, a reszte odlozyc...musze zaraz cala wpakowac :twisted:
Wafelki w czekoladzie, ciastka tak samo...
Ostatnio ja nie robie zakupow wiec nie czesto bywam w sklepach, wiec problemu nie ma :D Chudnie sie... :D :D :D :D :D
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
monisia83
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monisia83 » 28 cze 2006, 10:00

dziewczyny, postanowiłam, że od dziś kończę z chipsami, nie będę ich jeść choćby miało mnie skręcić. Wczoraj poszłam z moim misiakiem do sklepu i jak zwykle wziełam 170 gramowe chipsy, a on na to:" Że już przesadzam z tymi chipsami i że jak będę jeść codziennie paczkę to niedługo będę się toczyć a nie chodzić." :(
mam nadzieje że dam radę, trzymajcie kciuki :)
Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowa³ Ciê z dalszej gry!

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 28 cze 2006, 10:11

Chipsy to i ja uwielbiam :P

Ale moj chlopak to sam mnie nakusza zebym kupowala sobie slodkosci, lub chipsy jak czasem z nim pojade... bo mowi ze skora i kosci mi zostaly :lol: :lol: :lol:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 28 cze 2006, 10:40

xenia523 pisze:Chipsy to i ja uwielbiam :P

Ale moj chlopak to sam mnie nakusza zebym kupowala sobie slodkosci, lub chipsy jak czasem z nim pojade... bo mowi ze skora i kosci mi zostaly :lol: :lol: :lol:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
No wlasnie mi tez cos nieco sie obilo o uszy ze jestem za chuda i trzeba mnie podtuczyc :D tylko ze w moim przypadku wyglada to zawsze tragicznie jak przybieram na wadze: rece dalej jak patyki, za to dupsko ho ho ho i buźka jak ksieżyc w pełni :D

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 28 cze 2006, 11:23

chipsy to ja lubie,ale w towarzystwie jesc,sama nigdy nie jem bo mi nie smakuja,paczka moze lezec i lezec a ja jej nie tkne :D

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 28 cze 2006, 17:41

gosbo pisze:chipsy to ja lubie,ale w towarzystwie jesc,sama nigdy nie jem bo mi nie smakuja,paczka moze lezec i lezec a ja jej nie tkne :D
:roll: to wyslij na moj adres :lol:

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 28 cze 2006, 22:37

No dobra, skoro juz o chipsach to jkie smaki najbardziej lubicie? Ja - solone, fromage, wszelkie typu cebulka z czyms tam, nie lubie paprykowych za to :)

gosbo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosbo » 28 cze 2006, 22:40

szyszunia nie ma sprawy :D poczestuje cie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”