Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 20 gru 2005, 21:44

:roll: :lol: :lol: :lol:
co wy wygadujecie? Jakie duchy? Pijecie cos od rana? Agnieszka bylas trzezwa?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 20 gru 2005, 22:05

bylam trzezwa Monia napewno :D :wink: i tak jak pisalam:chcecie to wierzcie,nie chcecie nie wierzcie :) Pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 gru 2005, 22:27

MonisiaPP pisze::roll: :lol: :lol: :lol:
co wy wygadujecie? Jakie duchy? Pijecie cos od rana? Agnieszka bylas trzezwa?
monia u nas to chyba jak z tym Twoim narzeczonym :D on tez niewidzialny :D :D :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 20 gru 2005, 22:37

angelika pisze:monia u nas to chyba jak z tym Twoim narzeczonym :D on tez niewidzialny :D :D :D
pracuje nad nim, spokojnie! :P Val niezlomnie mnie wspiera! :D
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 gru 2005, 22:39

MonisiaPP pisze:
angelika pisze:monia u nas to chyba jak z tym Twoim narzeczonym :D on tez niewidzialny :D :D :D
pracuje nad nim, spokojnie! :P Val niezlomnie mnie wspiera! :D
Monia spoko ..my wiedzmy jak sie zawezmiemy to jak urok rzucimy to nie bedzie mocnego ktory ci sie oprze :D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 20 gru 2005, 22:43

ja wierze i uwierzyl moj mis.
jak mieszkalam w domku jednorodzinnym to normalne byly kroki na drewnianych schodach i odglosy stukotu szpilek ale moja mama mowila wtedy "babciu, cicho tam" i od razu byla cisza. niestety, po smierci mojej mamy od razu sie z tego domu wyprowadzilam... ale mama poszla za mna. moze to sie wydac glupie ale najdziwniejsze jest to, ze slysze jej slowa w ustach innych, szczegolnie mojego misia. czasami zdarza sie, ze jak mam takiego parodniowego dola on mowi cos co mowila do mnie w taki charakterystyczny sposob moja mama a po chwili nie pamieta, ze cos mowil... sam nie wierzyl w takie rzeczy dopoki 2 dni po smierci jego babci cos sie nie wydarzylo u nas w mieszkaniu. bylam na parterze a on w lazience u gory. uslyszalam tylko, ze z kims rozmawia i po chwili zaczal mnie glosno wolac. byl zamkniety w lazience a ktos szarpal za klamke w drzwiach, normalnie ja opuszczal. on myslal, ze to ja i zaczal wyzywac, ze nawet sie wysikac nie moze... otworzyl drzwi a mnie nie bylo... bo ja bylam caly czas na dole. tego dnia uwierzyl, ze cos jest.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 gru 2005, 22:49

mara pisze:ja wierze i uwierzyl moj mis.
jak mieszkalam w domku jednorodzinnym to normalne byly kroki na drewnianych schodach i odglosy stukotu szpilek ale moja mama mowila wtedy "babciu, cicho tam" i od razu byla cisza. niestety, po smierci mojej mamy od razu sie z tego domu wyprowadzilam... ale mama poszla za mna. moze to sie wydac glupie ale najdziwniejsze jest to, ze slysze jej slowa w ustach innych, szczegolnie mojego misia. czasami zdarza sie, ze jak mam takiego parodniowego dola on mowi cos co mowila do mnie w taki charakterystyczny sposob moja mama a po chwili nie pamieta, ze cos mowil... sam nie wierzyl w takie rzeczy dopoki 2 dni po smierci jego babci cos sie nie wydarzylo u nas w mieszkaniu. bylam na parterze a on w lazience u gory. uslyszalam tylko, ze z kims rozmawia i po chwili zaczal mnie glosno wolac. byl zamkniety w lazience a ktos szarpal za klamke w drzwiach, normalnie ja opuszczal. on myslal, ze to ja i zaczal wyzywac, ze nawet sie wysikac nie moze... otworzyl drzwi a mnie nie bylo... bo ja bylam caly czas na dole. tego dnia uwierzyl, ze cos jest.
dobrze ze mama czuwa nad Toba :)
a teraz pytanko boicie sie czsem???? ja jak mialam "przygode" z babcia to nie..ale jak blam wtedy w ciazy.....panicznie czulam strach....
teraz nie wiem jakbym reagowala na takie stukoty czy skrzypienia....

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 20 gru 2005, 23:03

Angeliko ja jak juz pisalam jesli chodzi o takie zeczy to"boi dupa" :oops: ze mnie okropna :? nie moglam sie "pozbierac po tamtym wydarzeniu...ja caly czas mam jeszcze przed oczmi wszystko co sie wtedy wydarzylo z najmniejszymi szczegolami 8) ale to bylo....grrrr.... Maro ja ci absolutnie wierze,bo jaka mama by nie czuwala nad swoim dzieckiem :?: :) ciesze sie,ze tak jest :wink:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 20 gru 2005, 23:04

jak kiedys sie balam ale mama mi tlumaczyla, ze to tylko babcia, ze tak czasami jest i ze nie przychodza nas skrzywdzic. przychodza gdy tesknia...
mimo wszystko jakis niepokoj jest, zawsze zasypiam przy odrobinie swiatla- nie zamykam drzwi od sypialni i zapalan swiatlo na korytzarzu lub na schodach. nie lubie ciemnosci, w niej sie czuje nieswojo. poza tym, teraz nie mieszkam juz w tamtym domu a w kamienicy prawie 200-letniej... wierze w cos takiego jak pamiec miejsc, kazdy dom ma swoja historie i trzeba sie z nia oswoic...
a zdarzaja wam sie poprzestawiane przedmioty? u mojej kolezanki to norma, ze kalendarz sam sie przewraca na lipiec a kulki-uchwyty szuflad leza odczepione rano na brzegu komody ale to wszystko tylko w jednym pokoju.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 20 gru 2005, 23:06

Angeliko,napisz wreszcie co "przestraszylo"cie jak bylas w ciazy :) nie trzymaj nas w niepewnosci :D :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”