Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 27 lut 2006, 15:13

Szpaczku-ja nie palilam 2 albo 3 mce,a teraz znow pale,waga wrocila do normy,brzuch sie wciagnal,...no coz.Kiedys jeszcze raz sprobuje :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 lut 2006, 15:19

WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

karolinatoja
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karolinatoja » 27 lut 2006, 16:00

"karolinatoja-i jak tam Twoja walka? "
Ja zaczynam dopiero od piatku.Wtedy wezme pierwsza tabletke, bo chce rozpoczac walke razem z moja mama.Razem zawsze razniej :wink: . Moja kolezanka dzisiaj zaczela brac ten tabex i zauwazyla juz pierwsze efekty, tzn bardzo jej przeszkadza zapach papierosow i ogolnie ma do nich wstret.Zobaczymy jak to ze mna bedzie. :wink:

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 27 lut 2006, 17:06

Łoj, trzymam się jakoś, ale ciężko czasami :evil:
Za wyjątkiem niektorych momentów kryzysowych nie pamiętam,zebym paliła,
lepiej mi sie oddycha, lepiej sie czuję, ale jeszcze na plastach nr1,pojade zgodnie ze scenariuszem na ulotce z ich stosowaniem.

Przezyłam kłotnie z Chłopem (bo ja to nerwowy człowiek jestem), stres związany z natłokiem pracy, stresuję się lipo która będzie w sobotę (mimo,ze to argument za rzucaniem fajek, ale pamietam przed cyckami to na 10minut przed narokozą ze strachu paliłam :? ).

Mimo że myślałam, ze będzie lepiej na początku, to nie jest źle :)
Pozdrówki
A

isabell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: isabell » 27 lut 2006, 17:16

Ja dzis zaczelam 3 tydzien bez papieroskow!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Ale ten czas leci... Wczoraj zapomnialam nalozyc plasterek i ku mojemu zaskoczeniu nie czulam potrzeby siegniecia po fajeczke. ALe od dzis znow je nakladam.
Waga stoi i w mscu, cera zdecydowanie ladniejsza tylko w portfelu jakby mniej bo co i raz robie sobie drobne przyjemnosci z okazji rzucenia palaenia :wink: :wink:
pozdr Was goraco dziewczynki

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 27 lut 2006, 17:25

Oj, w robieniu sobie nagród też jestem dobra :D
jakoś na fajkach nie oszczędzam, bo tyle samo wydaję na plastry.
Ale kupiłam sobie kilka ubran z okazji wstępnego schudniecia, po lipo się ewentualnie zmiejszy,
kilkanaście maseczek, kremów i innych rzeczy odtoksyczniających twarz, włosy i ciało,
kilka leków odtoksyczniających i wzmacniajacych organizm (jestem uzależniona :) ,
buty w nagrodę za to jaka jestem dzielna,
ale dzis byłam w Solarze i była ektra sukienka na wiosnę (kurcze,droga) i bohatersko nie kupiłam (jutro wyślę Chłopa zeby mi kupił),
wznawiam laserowa epilację (w nagrodę za rzucenie palenia oczywiście).
A dzis zapisałam się do dr Stepniewskiego na dolną warge korium(28marzec),'hip,hip huraa
Opłaca się nie palić :evil:
A Chłop nic nie mówi,zeby wulkanu złości nie opobudzić !
Pozdrówki

karolinatoja
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karolinatoja » 27 lut 2006, 18:27

"Oj, w robieniu sobie nagród też jestem dobra Very Happy
jakoś na fajkach nie oszczędzam, bo tyle samo wydaję na plastry.
Ale kupiłam sobie kilka ubran z okazji wstępnego schudniecia, po lipo się ewentualnie zmiejszy,
kilkanaście maseczek, kremów i innych rzeczy odtoksyczniających twarz, włosy i ciało,
kilka leków odtoksyczniających i wzmacniajacych organizm (jestem uzależniona Smile ,
buty w nagrodę za to jaka jestem dzielna,
ale dzis byłam w Solarze i była ektra sukienka na wiosnę (kurcze,droga)
:lol: Jak bym siebie slyszala.Chociaz dopiero od piatku przestaje, to juz tydzien temu nakupilam sobie pełno nagrod :cala serie balsamow ;na nogi, brzuch, posladki, do biustu, piling i oczywiscie serie maseczek.mam zamiar jeszcze zakupic jakies witaminki. :) Ale narazie zakupy stoja w lazience i czekaja az przyjdzie piatek- dzien matamorfozy.Juz sie nie moge doczekac.mam nadzieje ze wytrwam.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 lut 2006, 18:31

Tez tak kiedys robilam ale tym razem jakos ogolnie inaczej jest.Sam fakt ze nie pale jest dla mnie taka nagroda ze wystarcza i nawet nie pomyslalam o innych.Tabletki uzywam 1-2 raz na pare dni jak mnie roznosi,a tak na codzien to nawet zapominam o tabletkach i o tym ze palilam.No mowie jakos zupelnie inaczej niz przy poprzednich probach rzucania.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

karolinatoja
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karolinatoja » 27 lut 2006, 18:54

Szpaczku a ile juz nie palisz :?: :Gratuluje silnej woli :wink:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 lut 2006, 20:00

eeeeeeeeeeee Ja to dopiero 4tydzien ale juz czuje ze jest inaczej niz wczesniej. :wink:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”