Na kawie u Brzuchatkow :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Na kawie u Brzuchatkow :)

Post autor: Eeku » 02 paź 2012, 23:52

Leillla szukaj starej i brzydkiej niani,zeby Ci sie do meza nie dobrala (wait .Wiesz jak jest,te ladne potrafia chlopa uwiesc.Ma byc poprostu brzydka i pomarszczona,no zeby tylko do Baby Jagi nie byla podobna,bo dzieci beda sie Jej baly (giggle

idaszcz,a Ja bym chciala w gorach mieszkac,zazdroszcze Ci!Ja musze 900 km.jechac w gory,mam na mysli Alpy Austriackie,mojego meza mama ,pochodzila z Tirolu,dokladnie z Innsbrucka.Dlatego jezdze tam czesto z mezem i podazam sladami,mojej tesciowej.Uwielbiam takie wyprawy w gory,moglabym godzinami po nich chodzic.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 03 paź 2012, 07:42

idaszcz moze Ty jako goralka jestes w stanie mi pomoc ;otoz wybieram sie na Sylwestra w gory ,bedzie kulig atrakcje i dzieci i tu moj problem w co sie ubrac na sylwka w bacowce (whew czy jest cieplo w bacowce itd (rofl
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
idaszcz
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: idaszcz » 03 paź 2012, 09:24

kochane góry są fajne latem.. w zimie też ale nie codziennie (giggle (giggle nie ma czego zazdrościć, może widoczków, ciszy, sarenek które podchodzą pod domek... a reszta to makabra ....
Najgorszy jest podjazd.. jest tak stromo, że kiedy ja jadę pod górkę, a ktoś zjeżdża w dół (sytuacja podbramkowa bez możliwości mijania, ponieważ jest tak wąsko) to dostaję ataku paniki i histerii (giggle Kiedyś na samym początku sąsiad był na tyle uprzejmy, że mi zjechał abym mogła ruszyć, no ale ja oczywiście stanełam, zaciągnełam ręczny i auto uciekało mi samo do tyłu..rozpłakałam się, próbowałam ruszyć i za każdym razem mi gasło..do tyłu bałam się cofnąć, bo mój tył był tak ustawiony, że zaraz zleciałabym ze skarpy do sąsiada i tyle by było, na szczęście był mój mąż w domku i mnie wybawił (sun (sun (heart
Eeku Alpy są bez porównania do naszych Beskidów (rofl (rofl jeszcze nie byłam, nie widziałam, ale sobie wyobrażam (giggle (giggle jak się doszkole w jeździe na nartach to na pewno się wybiorę (giggle

Jozia a ja z miasta jestem (giggle Z Bielska Białej wydaje mi się, że powinnaś ubrać wystrzałową kiece na imprezę w bacówce, ale na kulig wziąć gruby sweter i buciory itp (giggle (giggle ...ale Ci fajnie, my z mężem dopiero się zastanawiamy co będziemy wyprawiać, gdzie balować i z kim (sun (sun (sun

Leillla to miasta to Bielsko z tego miasta pochodzę i nie wyobrażam sobie aby mieszkać w blokach czy coś wynajmować ... Wole Szczyrk, ale nie zimą (giggle z resztą tutaj mam złotą teściową, która pomoże zaopiekować się starszą córą, gdyby nie ona to padałabym na ryj tak jak niektóre z Was (rire
1.11 już są moje bimbalki dr M Paciorek (party (party
viewtopic.php?f=45&t=17172&p=1007320#p1007320

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 03 paź 2012, 12:39

ooo rany ale naskrobałyście!!!
Eeku-dzięki za przepis na syrop , zaraz zrobię bo musze sie wyleczyć porządnie skoro juz tabletki wzięłam na okres nic nie może mi stanąc na drodze do op:)

Ja też kura domowa i powiem Wam gdybym nie musiała iść do pracy za jakis czas(ze względów finansowych) to wcale nie poszłabym..Wolałabym właśnie zainwestowac w swój rozwój,a także w siebie w sensie fizycznym: siłownie itp. Nie ma nic przyjemnego w codziennym wstawaniu i pośpiechu,szefie gderającym nad głowa czy wyścigu szczurów korporacyjnych a do tego wakacje takie krótkie ..Myślę ,.że to zależy od danej osoby-wiele z moich koleżanek jeszcze w wieku 30 lat nie wyszły za mąż i nie maja dzieci i wcale im do tego nie spieszno..Ja osobiście nie wyobrażam sobie robic kariery kosztem rodziny i dzieci bo można zarabiać kasę,piąć się po drabinie kariery ale dla kogo??jak wracasz do pustego domu..Ten gwar i wrzask dzieci i to ,że przytuli powie miłe słowo jest nieoceniony..
Ja znad morza i nie wyobrażam sobie innego miejsca do zamieszkania ,no chyba,że gzdies w cieplekszym klimacie ale też nad morzem:)

dziewczyny potrzebuje pocieszenia,że wszystko bedzie dobrze z tymi tabletkami i nie dostanę żadnej zakrzepicy (triste
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
idaszcz
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: idaszcz » 03 paź 2012, 13:21

przeciez w szpitlu kazda z nas dostaje zastrzyki, tabletki przeciwzakrzepowe (happy nic Ci nie bedzie (rofl (rofl nam sie nic nie stalo to i TOBIE Aginko (rire

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 03 paź 2012, 13:34

no tak tylko,że ja wzięłam te nieszczęsne antykoncepcyjne a tam jak wół napisane ,że przed zabiegami chirurgicznymi dobrze byłoby rozważyć odstawienie:( stąd te moje obawy..Ale ginekolog do której poszxłam powiedziała,że ryzyko zakrzepicy zwiększone jest bardziej przy liposukcji więc może warto zaufać i sie nie martwić..Z kolei mój gin do którego chodziłam nie chciał mi dac tabletek bo odradzał ze względu właśnie na układ krzepnięcia (trans

dobra nie zanudzam Was juz tym moim zrzędzeniem...
a tak przy okazji to jak dziś wzięłam tabletkę w 4 dzień okresu to jak ma to sie do zabezpieczenia przed ciążą?czy po np 2 dniach(jak skonczy sie okres) mozna się przytulać bez zabezpieczenia i obaw że zajdę w ciążę??
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
vasomi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: vasomi » 03 paź 2012, 15:59

Eeku slicznego wybralas awatarka (nod ,od jutra zapisuje sie na silownie kurna jestem 2 miechy po operacji i przytylo mi sie 5kg przez te oszczedzanie siebie,czy ktoras z was chodzila lub chodzi na pilates poniewaz same dobre rzeczy o tym slyszalam jestem ciekawa czy naprawde efekt jest tak powalajacy jak pisza na roznych stronkach. (thinking.chce wstawic fotki mojego brzucha i cycow na watkach ale oczywiscie niemoge sie meza doprosic zeby kabel od kumpla odebral,oj ci mezczyzni (giggle (giggle
powiekszenie i podniesienie piersi dr.furmanek 01.08.2012(juz po) Mentor 275cc okragle HP plastyka brzucha 07.10.2013 liposukcja ud 21.08.2013

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 03 paź 2012, 16:45

dziewczyny mam ten sam dylemat co aginka otoz normalnie mam spiralke i okres zawsze okolo 29 kazdego miesiaca i wlasnie teraz go mam ale.....2 tyg temu dostalam malego plamienia i balam sie ze to okres i ze wypadnie mi w sama operacje i poszlam do gina i dostalam dodatkowo tabletki anty ,biore je od 2 tyg i sie denerwuje (biore tabletki i wlasnie mam okres dziwna sprawa),obawiam sie tej zakrzepicy -chyba jutro zadzwonie do doktorka co gorsze tabletyki czy lekkie plamienie podczas operacji bo trudno to nazwac okresem
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
idaszcz
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: idaszcz » 03 paź 2012, 19:30

Jozia co do twojego plamienia to ja tez tak miałam na tabletkach kiedy zaczynałam antykoncepcje, było tak za każdym razem kiedy do niej powracałam, podobno to normalne, tak mówili moi ginekolodzy (rire
Co Wy to dziewczyny piszecie, pytałam się kilka razy Furmanka, że od niedawna zażywam środki anty i czy może to zaszkodzić, czy są przeciwwskazane do operacji tego typu jak pb ... powiedział, że nie, że mam się nie martwić. Pytałam także na wcześniejszych wywiadach przed sama operacją których było kilka, wszyscy mówili to nic (giggle (giggle Także luzik blusik (rofl (rofl (rofl cieszcie się, że już za chwilkę będziecie miały piękne brzuszki, bez zamartwiania się mi tutaj (rofl (rofl (rofl (rofl
Ja własnie dziś się masowałam parafiną ciekłą..podkradałam córce (giggle (giggle i kupiłam sobie tabsy, żeby złagodzić obrzęk bo jest spory (envy ...
W sobote do szkoły mam iść od 8-15stej, siedzieć na wykładach i ćwiczeniach... zastanawiam się czy mogę???? bo będę praktycznie cały czas siedzieć na moich 4 literach... a najgorsze jest to, że nie prostuję się jeszcze... tzn troszkę tak, ale nie całkiem (giggle (giggle ..wszyscy będą mnie wypytywać co mi się stało, że taka krzywa jestem (sun (sun

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 03 paź 2012, 20:30

idaszcz,Ja tylko po gorach chodze,narty mnie nigdy nie interesowaly i plywac tez nie umiem.Jak to niektorzy mowia,plywam po Warszawsku,dupa po piasku (giggle .Ja pochodze z Karkonoszy,tez mialam gorki pod nosem,ale niestety na nartach nie nauczylam sie jezdzic.Ale po gorach,zapierdylam,jak maly przecinak,po 10-15 km. dziennie,jak juz sie w tych Alpach pokaze.Jeszcze niedawno to wstawalam z samego rana i biegalam 10km.,po bieganiu szybki prysznic,sniadanie i dalej w gory,juz z mezem.Bo na bieganie moj papierosnik,nie ma ochoty.Takze dziewczyny,robaki u mnie w (mooning siedza.Urlop musi byc wycieczujacy,az do bolu.Dlatego tez nie lubie,za bardzo urlopu nad woda,smazenia sie na sloncu,nie znosze.Taki juz ze mnie robak,ktory w miejscu nie usiedzi (giggle
Jesli chodzi o Twoj obrzek,to normalne,czesto bedziesz puchla,taki urok plastyki brzucha.Musisz pare miesiecy odczekac.W zimie mniej puchnie.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”