maluda6 i
natalya dziewczyny moj facet tez jezdzi na motorze (zdjecie w avatarku), jest piekny, ale to power cruiser, silnik 1.8 wiec masakra!! ja w swoim aucie nie mam takiego silnika :D
I laski wiecie co ??? zaskocze Was....tez marze by zrobic prawko na motor !!!

hehe
Mam gotowke, ale nie mam odwagi by sie zdecydowac na to prawko, jakos nie wyobrazam sobie ze podolam dwukolowemu pojazdowi, ze sie wypieprze gdzies i bedzie duze aaauuaaa. Tym bardziej jak widze te nasze drogi to autem ledwo sie przejezdza a co dopiero motorem.
Ale nie ma co...jazda na motorze to cos niesamowitego!! Tym bardziej pewnie jazda jako kierowca :)
Z kolega mialam sie wybrac na wiosne ale z racji op. musialam sie wycofac...pozniej znowu pytal czy robimy a ja wystrachana odwlekalam, mowilam ze w we wrzesniu.
Fajnie byloby zrobic :/
Ja prowadzilam Honde CB 500 (ok. 50 Koni M.) po drogach lesnych i bylo ok, ale predkosc mala, jakos tak latwo to szlo i nie bylo problemu, a bylo czasem wyboiscie. Pozniej ledwo wsiadlam na Suzuki 650-tke i chcialam podprowadzic troche motor i mi sie osunal, nie moglam go udzwignac ?! Ale jakbym miala kupic sobie pierwszy motor to na pewno jakas 500-tke albo 600-tke, tak do podobijania, nic nowego :) wiadomo zeby nie bylo szkoda ze sie zarysuje czy cos, a next sezon wiecie co mi sie marzy...

...zobaczcie laseczki :arrow:
http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=s ... et_gsx650f
Czyli ogolnie turystyk w opakowaniu scigacza
Zobaczcie sobie filmik - link jest pod danymi technicznymi motocykla:) po prostu bajka !!
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)