Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 25 wrz 2008, 10:48

muflon2121 pisze:Beatko, jak Ty ten ichniejszy klimat wytrzymujesz? Ja bym chyba w Belgii nie mogła mieszkać. Przecież u Was ciagle pada albo jest ponuro.
Jak wytrzymuje ? Przyzwyczailam sie , a ze mieszkam na wsi (hmmm jeszcze przez dwa tygodnie) to tylko tylek woze , w samochodzie jestem wiecej niz na dworzu . Po przeprowadzce bede duzo chodzila, a samochod zostawie przed domem , przynajmniej rozruszam stare kosci i schudne :badgrin: A deszcz ? Ladny plaszczyk przeciwdeszczowy lub parasolka , to nie problem :-) Zimy w Belgii sa tak lagodne ze nie trzeba sie ubierac jak na Syberie . Czapki jeszcze nigdy nie mialam na glowie , szalik i rekawiczki , lekka kurtka czy plaszcz , cienki sweterek to codzienny stroj zimowy. Moge sie ubierac jak chce a nie jak musze . Kupilam sobie super kozuch i ...mialam go 2 razy zalozony tamtaj zimy :roll: Jedynie w Ardenach ( to takie bardzo niskie gory w Belgii) tam gdzie mam domek weekendowy , sa prawdziwe zimy (wlasciwie byly , bo i tu sie klimat zmienia) , tam juz nie bede mogla paradowac w cienkim sweterku i zaczynam przygotowywac odpowiednia garderobe . Nawet zamowilam u mamy (ktora przyjedzie do mnie w polowie pazdziernika) , zakopianskie papucie z futerkiem oh(s1

Dziewczyny , czy macie jakis specjalny sposob na zeskrobanie naklejek z szyb okiennych ? Na sucho odpada bo szybe porysuje , ale czym na mokro ? Moze amoniakiem jak do mycia okien ? A moze jest inny sposob ? Musze sie z tym uporac , nie zostawie poobklejanych szyb nowym wlascicielom :doubt: Macie jakis sposob na to ?

Anima, co Ty masz takie czarne mysli ? Przeciez to nie operacja tylko zwykly zabieg ;)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 wrz 2008, 10:53

nalepki potrzyj zmywaczem do paznokci.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 25 wrz 2008, 10:57

Babina , naprawde ? To super ! Zrobie tak ; Dziekuje :-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 wrz 2008, 11:17

tylko ten zmywacz musi przejść do końca i w tym celu trzeba zedrzeć pierwszą warstwę ,taką jak folia {jeśli taka jest} . Jak naklejka jest papierowa to przepuści. Zawsze tak robię, trzeba tylko uważać z przedmiotami ze sztucznych tworzyw, bo można rozpuścić nie tylko metkę 8-)
Dziewczyny, nie bierzcie tych środków na odchudzanie. Dużo się naczytałam jakie to wszystko daje efekty uboczne {nawet po latach} To wszystko się kumuluje w organizmie i nas zatruwa. Wyremontujecie się i co....chcecie się pokazać, czy leżeć w łóżkach?Kwiatuszek napisał o jednym, ale to się tyczy wszystkich wspomagaczy. Mój mąż je herbalife.Drogie to jak cholera, ale jego działanie polega na tym , że jak wyda te 500 zł to łatwiej mu wytrzymać o jednym posiłku dziennie. Schudł faktycznie 10 kg, ale bez tego herbalajfu gdyby tak mało jadł, to też by schudł . Parę lat temu herbalife był przebojem, a teraz czytałam, że w Hiszpani było parę przypadków uszkodzeń wątroby i mają wprowadzić zakaz sprzedaży. A ponoć to same zioła :(

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 25 wrz 2008, 11:26

babina7 pisze:że jak wyda te 500 zł to łatwiej mu wytrzymać o jednym posiłku dziennie

Czyli lek ten działa teraputycznie :badgrin:
Coś w tym jest , że jak lek jest drogi to dostosowujemy do niego i inne
działania , które same nawet bez leku pomogłyby .

.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 wrz 2008, 12:32

Wstawiam oczko naszej animy 60 bo mnie o to poprosiła. Zabieg ma 3.10.2008 u Sankowskiego. Wstawiam tylko jedno oczko bo to bylo duze zdjecie i tyle zdołałam wyciąć. Wypowiedzcie sie, czy podjeła własciwa decyzje decydując sie na doł i gorę do czego ja osobiscie szczerze namawiałam.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ea/IBM.jpg

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 25 wrz 2008, 12:35

jak najbardziej Kwiatuszku, Anima nadaje sie przede wszystkim na gore ale dół tak samo wszystko za jednym razem warte zrobic, szkoda tylko ze robi u Sanka napewno zabuli jak za powiekszanie piersi.... łatwa operacja powinna byc, tylko zwis bez przepuklin.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 25 wrz 2008, 14:44

Kwiatuszku pewnie , że miałaś rację ...jak już robić to kompleksowo .
Animko masz piękne brązowe oczęta , a po zabiegu to dopiero będzie na co
popatrzeć .
Kwiatuszku zostało Ci jeszcze dziesięć dni ...czy już odliczasz ?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 wrz 2008, 19:10

2ama pisze:Kwiatuszku zostało Ci jeszcze dziesięć dni ...czy już odliczasz ?

O tak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Walizka stoi i pomału kladę co niezbedne, na końcu bedzie włozony laptop. Oj bedzie sie działo, oj będzie.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 wrz 2008, 21:03

Kwiatuszek* pisze:czy podjeła własciwa decyzje decydując sie na doł i gorę do czego ja osobiscie szczerze namawiałam.
.Oczywiście, że robić wszystko.Potem góra nie pasuje do dołu i trzeba drugi raz chodzic z sińcami. Nie ma worów, ale zmniejszą się te zmarszczki pod okiem i będzie pięknie! Faktycznie, szkoda taki prosty zabieg u tak drogiego lekarza....ja bym poskąpiła. Lifting to tak!
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”