muflon2121 pisze:Beatko, jak Ty ten ichniejszy klimat wytrzymujesz? Ja bym chyba w Belgii nie mogła mieszkać. Przecież u Was ciagle pada albo jest ponuro.
Jak wytrzymuje ? Przyzwyczailam sie , a ze mieszkam na wsi (hmmm jeszcze przez dwa tygodnie) to tylko tylek woze , w samochodzie jestem wiecej niz na dworzu . Po przeprowadzce bede duzo chodzila, a samochod zostawie przed domem , przynajmniej rozruszam stare kosci i schudne

A deszcz ? Ladny plaszczyk przeciwdeszczowy lub parasolka , to nie problem

Zimy w Belgii sa tak lagodne ze nie trzeba sie ubierac jak na Syberie . Czapki jeszcze nigdy nie mialam na glowie , szalik i rekawiczki , lekka kurtka czy plaszcz , cienki sweterek to codzienny stroj zimowy. Moge sie ubierac jak chce a nie jak musze . Kupilam sobie super kozuch i ...mialam go 2 razy zalozony tamtaj zimy

Jedynie w Ardenach ( to takie bardzo niskie gory w Belgii) tam gdzie mam domek weekendowy , sa prawdziwe zimy (wlasciwie byly , bo i tu sie klimat zmienia) , tam juz nie bede mogla paradowac w cienkim sweterku i zaczynam przygotowywac odpowiednia garderobe . Nawet zamowilam u mamy (ktora przyjedzie do mnie w polowie pazdziernika) , zakopianskie papucie z futerkiem
Dziewczyny , czy macie jakis specjalny sposob na zeskrobanie naklejek z szyb okiennych ? Na sucho odpada bo szybe porysuje , ale czym na mokro ? Moze amoniakiem jak do mycia okien ? A moze jest inny sposob ? Musze sie z tym uporac , nie zostawie poobklejanych szyb nowym wlascicielom

Macie jakis sposob na to ?
Anima, co Ty masz takie czarne mysli ? Przeciez to nie operacja tylko zwykly zabieg

Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026