Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Mnie sie juz na tym pierwszym(dla mnie) filmiku wydawalo ,ze z jej licowkami jest cos nie tak ale to zdjecie z dokladnie widocznymi zebami rozklada mnie na lopatki.
To sa chyba najgorsze licowki jakie widzialam w zyciu.
Hilary duff miała podobne, sama przyznała, że podczas koncertu zębami o mikrofon uderzyła i nałożyła licówki, w wielu programach ją obsmiewali, później wymieniła na mniejsze. Na necie można sprawdzić no te pierwsze podobne do Natalii.
No wlasnie mnie zastanawia jak takie doskonalenie wsystkiego odbiera nam urok i dziewczecosc.. sama sie nad tym zastanawiam. Dobrze jest nie przekroczyc tej granicy. Lepiej za malo niz troszkę za duzo :) tak generalnie mowie, niekoniecznie co do powyzszych zdjec czy licowek
W tu linku co dałaś marryme gdzie Hilary trzyma telefon, śmiało mogą konkurować, która ma większe.
Ps jeszcze raz spojrzałam na zdjęcie Natalii. Wygrywa Natalia
Straszny usmiech. Idealny do bolu, w ogole nie jest dopasowany do twarzy. Malutka, wydluzona broda i takie licowki-lopaty to nie wyglada dobrze. Dziwne, ze Natalia sobie cos takiego zrobila, bo do tej pory jej przerobki byly raczej udane.