Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
http://www.lansik.pl/15280/victoria-waz ... o-zdjecia/" onclick="window.open(this.href);return false;
tutaj macie jej zdjęcia z fashion week starsznie schudła , zaczyna wyglądać jak karykatura samej siebie ;(( ja uwielbiam chudość wręcz przesadną ...ale u niej to już są zaburzenia odżywiania + anoreksja i to nie jest mobilizacja a choroba..
11/2009 Piękne vhp 500
2011- planuje usta i policzki
Mi Viki swojego czasu sie podobala taka chuda, ale zaczyna przeginac.
Czasem trzeba sie opamietac i zrozumiec, ze czlowiek nie powinien wygladac jak kukla, a ona chyba nie rozumie tego
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski 21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :) czas na usta...
Vodia zgadzam się z tobą ona kiedyś była fajna a teraz nie wiem co się z nią dzieje jej chudość jest straszna dziwie się że jej bliscy nie mogą jej przemówić do rozsądku
Viktoria ma swietny styl, klasyczny i seksowny. Ale jest zdecydowani za chuda. rozmiar 0, co to w ogole jest za rozmiar?
zreszta nawet nie wyglada zdrowo
powiedzcie jak ona by wygladala gdyby nie ten sztuczny biust?
jak szkielet! upload/1257361322_2081315.jpg
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.