Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a co myslicie o SARZE MAY? nie da sie zaprzeczyc ze na 1wszy rzut oka wysuwa sie biust i to chyba naturalny jak na moje oko. trzeba jej przyznac ze sie wylansowala kobietka tym swoim blogiem. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.jpg
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super (dr Broma)
nie moge zaladowac fotki na ktorej widac jej biust bo nie mam chwilowo tego programu do zmniejszania zdjec, ale wystarczy wpisac w googlach.
a czym zaslynela?wlasnie tym swoim blogiem na ktorym obraza ronych znanych ludzi. widac ze sposob na promocje udany bo juz ja widzialam kilka razy w tv. poza tym spiewa ale mi akurat jej spiew nie bardzo sie podoba
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super (dr Broma)
dziewczynka1 pisze:z twarzy pieknoscia nie jest ale figurka calkiem calkiem
jesli chodzi o mój gust to odpada zarówno pod kątem urody jak i figury-nie jest brzydka ani tez nie zgrabna ale nie powala,powiedziałabym raczej przecietna ale to tylko moje zdanie
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)