dziewczyny, przestancie sie klocic

Forum jest po to zeby wyrazac swoje opinie. Moze nie zawsze sa one mile,przychylne, ale tak bywa w zyciu.Czyzby Wam jedynie slodzono na kazdym kroku???? O Fryci bylo ze k..., o Dodzie,ze ....no i teraz o worach Sonet. Fakt,ze malo apetycznie wygladaja jej...piersi(mnie osobiscie sie nie podobaja takie wielkie) ,do tego ona dopiero mature zdala,wiec gowniara,wspolczuje za pare lat. Ale jak zauwazylyscie Ona jest z nich DUMNA!!!!! przeciez nie pokazywalaby ich wciaz gdyby sie ich wstydzila

To jest widocznie jej atut,cos czyms moze sie chwalic w jej mniemaniu. Uwazam,ze komus ie nie podoba niech nie patrzy, a na pewno sa faceci,ktorzy sie slinia na ten widok.....marza zeby ich dusila nimi

Doda znana z wulgaryzmu i moim zdaniem glupoty, Fryta z ku.... zachowania a Ewa z duuuzych pluc

A poza nawiasem,to gdyby stwarzaly one problem dla niej to za DARMO mozna je zmniejszyc w Polsce!!! Mam kolezanki 2 ktore operowane byly z kasy chorych,bo biusty mialy E -F a to niebezp dla sylweyki i kregoslupa,wiec ma mozliwosc ale po co?? Kto zwrocilby uwage na nia? Kazdy jest z czegos dumny...ja z syna, ona z .....

pozdrawiam i zycze milego weekendu