Moderator: Zespół I

rzeczywiście na tej fotce wyglada jak pół trupa - szyja, czaszka, zapadnięte policzki......ale za to jakie nózki boskie! moim zdaniem na tej fotce idealne! moje wymarzone nóżki! ..... niektórzy tak mają (wiem bo ja tez tak mam) ze chudną nierównomiernie......że jak góra jest ok to nogi troszke za grube a jak nogi idelane to góra za sucha (tak jak na tej fotce).......cos za cos (nie mozna miec wszystkiego!).....ja jak swego czasu miałam takie nózki to na górze tez byłam za bardzo wysuszona (az głowa sie wydawała nienaturalnie duzaAGNESS pisze:na tej fotce w rózowym wyglada jak Anorektyczka ,MASAKRA,ochydnie bbbllleee
Kupuje to, co na manekinie??? Ona już od pewnego czasu uznawana jest za ikonę mody, stworzyła własną kolekcję jeansów, okularów słonecznych, a w ubiegłym roku zadebiutowała jako projektantka. Jej ubrania są bardzo drogie, ale w wielu sklepach (przynajmniej tu, w Los Angeles) można znaleźć rzeczy wzorowane na jej kolekcji.karolka69 pisze:Dla mnie ona jest sztuczna i sztywna i nie ma w niej stylu. Poprostu kupuje to co na manekinie nic od siebie nie dając. Zawsze wyglada tak samo. Takie moje zdanie;p