Moderator: Zespół I
pewnie, że tak! i to często, Michitka Ty jeszcze młodziutka jesteś, a zobaczysz co się koło trzydziestki będzie działo :))Michitka pisze:A miałyście kiedyś cos takie, że jestescie z facetem już jakiś czas --a ciagnie was do innych, by spróbować coś innego, poczuć "nową świeżą krew" te zauroczenie?
Tym bardziej, że do swojego nie ma się zaufania, bo nigdy nie wiadomo co wykombinuje?

groszek pisze:pewnie, że tak! i to często, Michitka Ty jeszcze młodziutka jesteś, a zobaczysz co się koło trzydziestki będzie działo :))
to zupelnie tak jak ja....caradurka pisze:owszem, podobają mi się, lubię, kiedy mnie adorują etc.
ale nie jestem w stanie wyobrazić sobie siebie z takim obcym gościem w intymnej sytuacji
pewnie, krew nie woda... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nka/de.gifMichitka pisze:A miałyście kiedyś cos takie, że jestescie z facetem już jakiś czas --a ciagnie was do innych, by spróbować coś innego, poczuć "nową świeżą krew" te zauroczenie?
Tez tak mialam jak bylam z kims tak dlugo i go kochalam...caradurka pisze:ja jestem ze swoim 5 lat i nie wiem, może tak jest na początku
ale dla mnie wszyscy inni faceci stali się aseksualni
owszem, podobają mi się, lubię, kiedy mnie adorują etc.
ale nie jestem w stanie wyobrazić sobie siebie z takim obcym gościem w intymnej sytuacji