Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 wrz 2008, 00:07

no ale kręci Cie ten facet?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 wrz 2008, 00:40

ewawawa pisze:no ale kręci Cie ten facet?
sama nie wiem, qrcze nic nie wiem

ciało ma fajne
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 27 wrz 2008, 01:55

ewawawa pisze:mam go pojsc poinstruowac czy co?
Może on na to liczy :)
ewawawa pisze: z drugiej strony, kurcze, wiecie co ja robie jak slysze komplementy? odpowiadam "tak, wiem", albo "zawsze tak bylo" albo "wszyscy tak mowia" albo "kazdy by chcial" albo zmieniam temat. kpie z nich normalnie albo je zbijam. to jest silniejsze ode mnie. albo jestem nienormalna albo nie wiem... mam wrazenie ze sie motam jakos.
To też niektórych facetów kręci, taka pewnośc siebie, a może nawet olewanie (tych komplementów). Widac na niego działa :D
ewawawa pisze:a piekne czasy to sa zawsze na poczatku a potem to juz roznie
No tak, właśnie się o tym "różnie" przekonuję ;)
ewawawa pisze:a wogole Toosia, to spoznione wszystkiego najlepszego! :-)
Dziękuję :)
ewawawa pisze:jestesmy umowieni na film z kolacja.
to sie samo dzieje :o

on gotuje! 8-)

I jest gites!
Opowiesz nam potem? Plisss plisss ;)

Michitka pisze:Dziewczyny --gadałam z nim przez gg jakie on mi teksty pisze, że co by nie robił jakby miał taką dziewczynę jak ja itp
:o
az mi głupio, ale też i po częsci miło
Michitko pamiętaj, ze takie rzeczy powinnaś słyszeć/czytać od mężczyzny... właśnie takie miłe i wywołujące rumieniec... ZAWSZEEEEEE :)

Michitka pisze:ciało ma fajne
to już coś :D

Oczywiście my wciąż żądne plotek i sensacji czekamy na Wasze sprawozdania ze spotkań i rozmów :D Więc spotykac się z nimi nie marudzić, bo ja już nie pamiętam co to motylki i chcę takie fajne rzeczy czytać od Was :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 wrz 2008, 18:58

hihihi, no ja tam pamietam, bo wychodzac z zalozenia ze najfajniejsze sa poczatki to jestem lasa na te poczatki, a potem przewaznie mi sie nudzi i nie chce mi sie meczyc i denerwowac (tak, wiem, zla, ohydna, niedobra ;) ).

oczywiscie to nie jest tak ze ja to tak wszystko racjonalnie planuje. samo sie tak dzieje. a ja mam wazniejsze rzeczy na glowie, niz meczyc sie z jakimis kompromisami i facetami - kazdemu sie wydaje ze taki wyjatkowy, a chodzi tego przeciez pol planety po swiecie.
albo jest dobrze albo nie, ja nie mam zamiaru niczyich bledow naprawiac ani dawac kolejnych szans. bo i na co? jak nie dziala to nie dziala. a naprawa czesto kosztuje wiecej niz nowa sztuka. no i zawsze dobrze jest miec chwile oddechu i w koncu czas dla siebie.

mamma, przeczytalam co napisalam. brzmie jak sexistowska swinia normalnie.
tak, oczywiscie, ze sa wyjatki i rozne podejscia i priorytety. szanuje.

w moim zoladku narazie zyja poczwarki, dam znac czy sie przepoczwarza w motylki :-)

tylko problem z tymi motylkami polega na tym ze one strasznie krotko zyja . . .

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 27 wrz 2008, 23:33

ewawawa myślę, że takie podejście jest dobre, poprostu się nie pi***lisz tylko robisz to na co masz ochotę i dbasz o swoje szczęście

ja czasem już mam dośc mojego chłopa mimo, ze go bardzo kocham... no charaterki oboje mamy i czasem się aż pozeramy, różne słowa padają... niestety :/ ale nie wyobrażam sobie życia samotnie albo z kimś innym... poprostu w wielu kwestiach jesteśmy zgrani
problemem jest to, że mamy trochę inne priorytety w zyciu... a mój chłop jest z tych zaborczych i nawet moje kumpele już mu pogadanki robiły kiedyś jak nie miałam do niego siły... przeszło mu trochę
a teraz wprowadzamy się do moich dwóch koleżanek, które mają na niego dobry wplyw... wychowamy mojego przyszłego męża do konca :D

nie no żartuje tak
czasem też chcialabym być stanowacza i powiedziec mu żeby spadał :D
ale potem mi przechodzi

taka trudna miłość

motylki mam jak jestem w górach a góry lubimy oboje więc jest plus! 8-)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 wrz 2008, 00:17

wlasnie umowilam sie z paulem konkretnie na poniedzialek wieczorem. ja mialam tylko poniedzialek wolny wieczorem w przyszlym tygodniu, dziwnym zbiegiem okolicznosci on tez :badgrin:

jemy to co on upichci i ogladamy film i pijemy wino. a reszta sie okaze. troche sie boje samej siebie bo wyglodniala jestem jak dziki zwierz :badgrin: a w koncu klase trzeba trzymac :roll:
tOOsia pisze: a teraz wprowadzamy się do moich dwóch koleżanek, które mają na niego dobry wplyw... wychowamy mojego przyszłego męża do konca :D
i bardzo slusznie! :badgrin:

a ja tez kocham gory :-)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 28 wrz 2008, 02:07

ewawawa pisze:a ja tez kocham gory :-)
Polecam Walię. Ostatnio właśnie zabrał mnie kochany z okazji urodzin i "rocznicy do ślubu" (tak to nazwał) i zakochałam się w tym niewielkim kraju. Nie są to wielkie góry ale są piękne i wszędzie pasą się stada krówek i owieczek... a do tego po raz pierwszy widziałam góry nad morzem.
Wyglądałam tak -> :o
Widoczek cud.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 wrz 2008, 07:59

tOOsia
hihi, to taki zbieg okolicznosci czy pijesz do tego ze paul jest walijczykiem? ;)
a te gory tam sa skaliste?

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 28 wrz 2008, 18:21

ewawawa pisze:hihi, to taki zbieg okolicznosci czy pijesz do tego ze paul jest walijczykiem? ;)
a te gory tam sa skaliste?
zdecydowanie jest to zbieg okoliczności :D na serio mi się tam podoba i jakoś tak nie skojarzyłam, ze on jest walijczykiem, kiedy to pisałam :D

A te góry to dziwne jakieś bo częściowo porośnięte roślinnością, jakimiś iglakami a w niektórych miejscach widać brązowe skały...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 wrz 2008, 10:47

nie chcecie wiedziec co wczoraj zrobilam

ale bylo zaje******, wiec zastanawiam sie czy wogole mi ten paul potrzebny w zwiazku z tym :badgrin:
przynajmniej nie bede zachowywac sie jak wyglodniale zwierze 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”