Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 31 sty 2009, 01:18

Michitka pisze: Dziewczyny piszcie o sobie --milej będzie się czytało
acha, akurat milej . . . :roll:

trzymajcie za mnie kciuki, jutro mam 2 egzaminy od 10:15 do 15:00 -
jeden z udzwiekawiania malych form tv drugi z sesji nagraniowych w studiu.
potem koncert w bydgoszczy jade zagrac a w niedziele jeszcze 3 egzaminy od 9:15 do 16:15 - z ilustracji muzycznej, analizy stylu wykonawczego i ksztalcenia sluchu - i prosto do pracy do mnie do klubu bo koncert 2 zespolow. potem padne.

groupie odpuscil pisanie, wiec jeszcze kciuki zebym nie pekla i mu pierwsza czegos nie wyslala bo znow bedzie "ciag" . . . :roll: w dodatku on juz bedzie w wawie spowrotem wiec tymbardziej . . . :roll:
oby do srody. potem jade do czech.

buziaki dla Wszystkich Madrych Glow ;)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 31 sty 2009, 11:05

muszę oś znowu wam napisać, wczoraj chciał koniecznie ze mną pogadać ...wiadomo gadanie o wszystkim i niczym....no i o przyjeździe kiedy mi pasuje itp :roll:

ale to jeszcze nie najlepsze w pewnym momencie wypalił: ale nie obiecujemy sobie nic, związków itp (już nie pamiętam co jeszcze pisał), najpierw się poznamy i zobaczymy co z tego wyniknie :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 31 sty 2009, 12:48

michi - a czy on nie moze przyleciec do polski ??? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif

(taka sama droga... ;) )

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 31 sty 2009, 13:28

Samanthii pisze:michi - a czy on nie moze przyleciec do polski ??? Obrazek

(taka sama droga... ;) )
on przyjeżdża, ale w maju :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 31 sty 2009, 15:24

napiszę wam lepszy tekst --kontynuacja tamtejszego tematu -co mówił o tym nie obiecywaniu sobie nic, więc dokładnie chodziło oto "że on wie, że ja chcę się z nim związać, ale się nie znamy -ale chce byśmy się poznali i, że może będziemy razem albo zostaniemy dobrymi znajomymi (tu od razu mnie się nasunęło do seksu jak będzie w kraju :badgrin: /0, że nie chce mi obiecywać, że będzie ze mną do końca życia"

po prostu rozwalił mnie tą wiadomością....a ja teraz nie wiem jak z tego wybrnąć i co odpisać

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 31 sty 2009, 19:28

Michitka pisze:napiszę wam lepszy tekst --kontynuacja tamtejszego tematu -co mówił o tym nie obiecywaniu sobie nic, więc dokładnie chodziło oto "że on wie, że ja chcę się z nim związać, ale się nie znamy -ale chce byśmy się poznali i, że może będziemy razem albo zostaniemy dobrymi znajomymi (tu od razu mnie się nasunęło do seksu jak będzie w kraju :badgrin: /0, że nie chce mi obiecywać, że będzie ze mną do końca życia"

po prostu rozwalił mnie tą wiadomością....a ja teraz nie wiem jak z tego wybrnąć i co odpisać
To wyłożył kawę na ławę, w typowo samczy sposób powiedział Ci, że chce Cię tylko przelecieć. Przykro mi, Michitka, ale gdyby był Tobą naprawdę zainteresowany, to nawet nie mówiłby czegoś takiego, byłby z Tobą w codziennym kontakcie, ale nie mówiłby Ci "nie obiecujmy sobie". Powiedz mu, że sobie nie obiecujesz i nie masz czasu o nim myśleć, bo spotykasz się już z kimś, z kim sobie obiecujecie :badgrin:
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lut 2009, 00:05

widzisz Anielica --jak to się potoczyło :oops: rady nawet nie pomogły

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 01 lut 2009, 00:20

annoush pisze:To wyłożył kawę na ławę, w typowo samczy sposób powiedział Ci, że chce Cię tylko przelecieć.
annoush......nie masz chyba żadnej urazy do facetów...Co jest złego w tym,że określił się jasno i powiedział,że nie może niczego obiecać...Ruch należy do Michitki i albo się na to zdecyduje...albo powie,że nie odpowiada jej taki układ ....
Lepiej byłoby,gdyby naopowiadał jej tego wszystkiego,czego Michitka oczekuje ,a potem ją uwiódł.... :evil: ....
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 01 lut 2009, 00:38

Michitka pisze:choć ciągnie jak nie wiem.... ale jakbym wam naznaczyła jak wyglada, czym jeżdzi, jak mieszka to na bank byście mnie jeszcze nastraszyły bardziej (tylko kochana Anielica go widziała na fotkach)
...ja patrzylam tylko na twarz....nie widzialam tam czym jezdzi ,co ma.... :| ....a to ma znaczenie? jak jest obrotny i ma glowe na karku to ma,ale to oznaczac musi ze jest .....naganiaczem,alfonsem...czy nie wiem kim jeszcze? a po co wyjechal....by prmowac polski jezyk...czy nie okalmujmy sie Michitka by podniesc sobie jak wiekszosc z nas standart zycia,ktorego nie uzyskamy w Polsce.....ale to chyba nie ten temat.....

Ja tez mam nowa milosc....35dag...ona....owlosiona....i mnie chce...bo lata przy mojej nodze od wczoraj.... ;)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 01 lut 2009, 00:47

janko2, przyznaję, mam mały uraz, bo zanim poznałam mojego męża, trafiałam na wyjątkowo podłe osobniki ;) ale dzięki temu nauczyłam się czytać im w myślach :badgrin:

Michitka i "Londyjczyk" widzieli się RAZ w życiu. Gdyby był normalnym, porządnym mężczyzną, który ma szczere zamiary, to po prostu utrzymywałby z nią kontakt i postarał się jak najczęściej bywać w Polsce. Ale on namawia ją do przyjazdu do siebie, a równocześnie mówi "nie obiecujmy sobie"! To jest nie tyle podejrzane, co po prostu śmieszne.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”