Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 sty 2008, 23:14

ja mam mojego kochanego psiaczka ale w polsce :? straszne problemy robia z wynajeciem mieszkania jak sie ma psa.strasznie za nim tesknie :(
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 07 sty 2008, 23:49

misialeczek24, a ja jak wynajmowalam mieszkanie i podpisywalam umowe to przeczytalam ze zwierzat nie chca ale powiedzialam ze ja mam kota... wlasciciel na to tak tak ja wiem i na to sie zgadzam... najlepsze jest to ze ja zadnego kota nie mam i nigdy o zadnym nie wspominalam... nie wiem skad se to wzial hehe..moze glupio mu sie zrobilo... ale mialam z tego ubaw... ale teraz wiem ze jakby co to kotka moge zakupic... z reszta mam to gdzies bo i tak chce sie wyprowadzic.. jakos mi to mieszkanie nie lezy... cos nie moge sobie gniazdka na dluzej znalezc.... :(

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 07 sty 2008, 23:49

wiem Misialeczku ze robia problemy...ale sa agencje ktore wezma troche wiecej depozytu i zgodza sie na pieska.....moze sie uda????
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 08 sty 2008, 00:30

Londyjka pisze:natalya mieszkasz we francji...mmm...nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze,ja kocham Francje(poludnie) mam tam kogos bardzo bliskiego co mieszka juz kupe lat. :p
ja niestety nie mieszkam na poludniu, ale na polnocy ;) niedaleko belgii, miasto nazywa sie valenciennes. mam 60km do lille i 200 do paryza ;)
na poludniu rzeczywiscie jest pieknie i klimat jest lagodniejszy. ja najbardziej lubie lazurowe wybrzeze- slonce, blekitne morze, srodziemnomorska roslinnosc.... :-)

a Ty odwiedzasz czasem francje? widze, ze tez lubisz poludniowe klimaty ;) w UK chyba nie jest za cieplo?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 08 sty 2008, 00:50

Tak,odwiedzam lazurowe wybrzeze,ubostwiam prowansalski styl,kocham ten zapach, nawet w Szkocji jadam salate z kozim serm i bagietki; jest tam tak PRZEPIEKNIE,ja kocham Francje i lubie francuski narod. Mozecie sie smiac ale mam swira na tym punkcie! W ogole to mysle,ze ja w poprzednim wcieleniu bylam Madame z Francji :badgrin: bo wszystko co mi sie z Francja kojarzy budzi we mnie jakies szcegolne sentymenty... :roll: W. Brytania to nie to samo co Francja i nigdy nie bedzie,nawet Londyn,ktory uwazam za najladniejszy na calych wyspach,m swoj urok,no ale...to nie Francja... :? Kiedys moze i mi bedzie dane tam zamieszkac... (mam tam wlasnie rodzoną siostrzyczke :p )...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 08 sty 2008, 00:58

Londyjka, wszystko jest mozliwe. jak lubisz Francje, to pakuj walizy i przyjezdzaj ;) a Twoja siostra gdzie dokladnie mieszka?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 08:53

ghostdog pisze:wiem Misialeczku ze robia problemy...ale sa agencje ktore wezma troche wiecej depozytu i zgodza sie na pieska.....moze sie uda????
jak szukalam przez agencje to powiedzieli mi zeby nie mowic ze mam psa bo nikt sie nie zgodzi :roll: a moj piesio juz ponad rok daleko odemnie :cry: jak mieszkalam w holandii nie bylo zadnego problemu,a tu robia problem ze wszystkim i do tego zdzieraja kase za beznadziejne mieszkania,czasem sobie mysle ze wyprowadze sie najdalej jak sie da od dublina ale niestety co z praca?Nie chce jej zostawic- przynajmniej narazie...wiec musze sie meczyc w tym okropnym dublinie :doubt:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 sty 2008, 11:24

Misialeczek24 a gdzie pracujesz,co robisz?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 08 sty 2008, 12:04

natalya,ona w Le Cannet. Przedmiesccie Cannes. Przeprowadzka nie jest taka prosta,narazie trzeba troche pobyc na wyspach bo tamten kraj nie oferuje takich mozliwosci jak tu. I znowu jezyk.Kiedys ucylam sie franc. Ale musialabym zaczac od nowa... Ale zycie na wyspach daje nam mozliwsc pozwiedzac... Mamy z mezem plan wyjechac zbaczyc Paryz...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 12:55

savannapracuje w szpitalu zajmuje sie papierkowa robota itp.spokojna latwa i przyjemna praca i nie zle platna ;)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”