czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 14 lis 2006, 19:48

O cholera, rypnelam sie w moim ostatnim poscie - chodzi mi o to ze Ghost nie widzi swojej sytuacji obiektywnie (bo widzi ja subiektywnie poprzez swoje przezycia), a my pomagamy jej dostrzec wlasnie te sprawe obiektywnie, a nie subiektywnie, jak napisalam.
Sorki Eddieve, nie zdazylam zeditowac postu..musialam sie wiec wytlumaczyc :oops:
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 14 lis 2006, 20:16

Hmm ;) az musiałam sprawdzić :doubt: , ale feel free moderuję ja i paula :badgrin: a nie Eddie oh(t1
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 14 lis 2006, 20:23

a już myślałam wicherku że spieszysz tu z radą, a Ty tylko tak formalnie ;)

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 14 lis 2006, 20:47

Nie będę powtarzać co juz zostało napisane oh(w1 .
Nie wierzę by facet sie zmienił, więc trzymaj się z daleka od ex ghostdog. :-D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 14 lis 2006, 21:29

wicherek pisze:Hmm ;) az musiałam sprawdzić :doubt: , ale feel free moderuję ja i paula :badgrin: a nie Eddie oh(t1
Nic się w tej kwestii nie zmieniło i nie zamierza.
eve pisze:Sorki Eddieve, nie zdazylam zeditowac postu..musialam sie wiec wytlumaczyc
Ewcia, Ty nie przepraszaj, i się nie tłumacz ;) tylko przekonuj dalej ghostdog to keep off her ex. Znacie się osobiście, wiec Tobie najszybciej się to uda. :-)
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 14 lis 2006, 21:47

nie dodam nic nowego :-)

ghost z daleka od niego.nie jestes matka polka zeby litowac sie teraz nad nim.twardo postaw na swoim i nie zmieniaj Kochana zdania,

buziaki

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 15 lis 2006, 00:55

No wiec wszystkie buziaki od Was zbieram oh(w1 ...rady tez i jedno mowi glowa , rozum podpowiada a serce czasem zbladzi....ale jak sobie poprzypominam jak czytalam ich smsy to mnie wstrzasa :roll: ...on teraz pisze ze ona jest mu calkowicie obca osoba ktora nie ma nic wspolnego z jego zyciem i jak on mogl tak wielka milosc jak nasza zaprzepascic...bla bla bla....musze sie przyznac ze wolalabym aby on sie kims zajal i dal mi spokoj a jak nie da to mu napisze jak radzisz Eve...Shilo widze ze bylas w mojej sytuacji...i och jak czasami nie da sie opanowac by nie porownywac obydwu facetow...ale musze powiedziec ze nowy Man podoba mi sie od poczatku a teraz poznaje jego inne nowe cechy ktore mi sie podobaja...tylko ze czasami sie zagubie i teskno mi za dawnym zyciem.....nieraz te forum sprowadza mnie na wlasciwe tory....
Nowy facet jest dojrzaly....zrownowazony kiedy trzeba i troche wciaz z dystansem tak jakby czekal co ja postanowie...pomaga mi z materialami na uczelnie i prowadzimy zaciete mecze w squasha he he he...ja mu gotuje obiadek dwa razy w tygodniu i jestem ciut zdziczalym kotkiem i nie lubie jak facet za mna lazi ale jestem na dobrej drodze do oswojenia :-) ....caluskuje i opowiem dalszy ciag mojej dlugiej forumnoweli(od telenoweli) :-D

[ Dodano: Sro 15 Lis, 2006 ]
Ehhhh...no wiec poczytalam w dwa wieczory ten calutki watek i tak patrzac wstez widze ze wypalila sie u mnie ta cala szalencza energia spowodowana tym stresem i kryzysem...ale mialam jazde heheheheh....sama siebie nie poznaje w niektorych postach...coz cierpialam mocno ...poki on do mnie nie pisze smsow to twrado sie trzymam a jak mnie cisnie to miekkne....wlasnie gadalam z Elajustyna i radzila by pocisnac nowego mena by dowiedziec sie na czym stoje....ale to by znaczylo ze sama musialabym cos spod skorupki ujawnic a ja sama nie wiem co czuje i klops...cos wykombinuje....ja chce uwielbiania i zapewnien....bo bez tego obywalam sie bardzo dlugo z Ex....czy to tak zle z mojej strony ze jestem na to taka lasa.....zobaczymy...ide budzic tego mezczyzne mego i troche go pokatuje jak juz wskocze do lozeczka....dobranoc Motylki
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 16 lis 2006, 19:57

Wystarczylo pare sms od ex i zaczal Ci juz burzyc harmonie w nowym zwiazku..Nigdy nie bedzie tak samo jak z ex...ale za to masz swiety spokoj.Ex chce wrocic....ciekawe na jak dlugo...pewnie do nastepnej przelotnej znajomosci...lub roznicy zdan... :roll: Zadaj sobie pytanie dlaczego cie zostawil????Wiesz dlaczego Cie zostawil???Dlaczego zburzyl tak dlugi zwiazek dla jakiejs nieznanej mu obcej osoby....rutyna,uniesienie???czy moze roznica w planach...nie wiem ale jak sie kogos tak bardzo kocha to nie rozstaje sie ot tak dla jakiejs nowej laski.Czy twoje potrzeby mialy dla niego jakies znaczenie?....z tego co mowilas ghostdog to nie...calymi dniami siedzial na silce...mowil ci ze jestes nudna...krytykowal Twoj styl.A teraz....teraz przestraszyl sie bo zaczelas ukladac sobie zycie z kims innym.Kims kto sie o ciebie troszczy,opiekuje...dla kogo jestes wazna.Ghostdog nie obraz sie ale rzeczywiscie masz sie nad czym zastanawiac!j aiwem ze bardzo trudno jest przestac kochac!Jezeli zawiodl Cie raz zawiedzie Cie znowu.Ja wiem,ze serce nie latwo jest oszukac ale masz jeszcze rozsadek!!!Zapomnij, daj spokoj...

zapomnialam jeszcze dodac...ze ten nowy to niezly przystojniak...
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 16 lis 2006, 20:33

tak czytając post Eli - pomyslalam sobie że może ty Ghost masz problem z tym że nowy men je ci z ręki, uwielbia itd. a ty chcesz 'mocniejszych' wrażeń... chodzi mi o to że może twój ex przyzwyczaił cię do określonego traktowania i teraz nie możesz się przyzwyczaić... (nie mam nic złego na myśli, to wyłącznie kwestia upodobań i przyzwyczajeń)

ale pomyśl sobie że już niedługo nowy men tez wyciśnie na tobie swój ślad, bez którego trudno będzie ci się obejść ;)

myślę że potrzeba ci czasu, ...so... take your time, take it slow 8-)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 lis 2006, 01:52

Hmmmm...ach jakos leci... :|..Mijko.. Ex po prostu wygladal jak twardziel...minelo juz 3,5 miesiaca odkad razem nie jestesmy. Jak ostatnio probowalam soebie wyobrazic calowanie z ex albo sex.....to wiem ze nie bylabym do tego zdolna...bylo jakos tak nijako przez dluzszy okres ze nawet nic mnie nie ciagnie...nie wiem co dalej sie potoczy i czy zakocham sie w moim nowym mezczyznie...czas pokaza ale jakos szybko to sie nie zdazy....Elajustyna...wlasnie takie sobie pytania zadawalam juz na poczatku...na szanse zasluguje ktos kto jej jeszcze nie zaprzepascil :evil: ....a nie ten dla ktorego prawie 6 lat nie mialo znaczenia...buziolki w pysiolki :-) PDT_Love_01

[ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ]
No wiec juz chyba bede miala spokoj....Ex przez dwa dni nie pisal a jak juz mi dzis odpowiedzial to tak ze postanowil wymazac mnie z pamieci itp....w sumie lepiej dlka mnie ....ale ze on wpada w skrajnosci jak ma zly dolinowy humor to te smsy zakonczyly sie tak ze pierd.....i mnie i tez czas ktory ma rany :roll: uleczyc i wszystko...a potem ze mnie nienawidzi i ze ma nadzieje ze bede zalowala ze nie dalam mu szansy by byc na prawde szczesliwa...tak jak on zaluje ze mi tej szansy w lipcu nie dal..i na tym stanelo ja po 3 smsach sie poddalam i nie odpisywalam...po co...kissek PDT_Love_01
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”