gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
papatka
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
co do Dody , zgadzam się w 100% - jakoś sobie jej cez makijażu nie wyobrażam - blee , fuuuj - a ten jej tak samo zwieśniaczony i wypacykowany mąż ... czy To jest jeszcze wogóle facet?
a wracając do tematu...
cudze chwalicie ... a swojemu mało czasu poświęcacie (do facetów)
ja także jestem przekonana , że to faceci są w jakimś stopniu "sprawcami" naszych kompleksów
ale z drugiej strony może dobrze jest się zastanowić dlaczego mój facet ogląda się za innymi kobietami?
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin
-
xenia523
- Miłośniczka Beauty

23.03.07 Kubasik 400cc HP
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Czy nie przesadzacie czasem? Doda jest po prostu przeciętnie ładną dziewczyną, która po zrobieniu potrafi wyglądać uroczo.... nie rozumiem czemu jedziecie po niej jak po dzikiej świni.....

ja nie widze w niej nic brzydkiego... gdyby cała polska była tak brzydka ... ech :?
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
Samanthii
- TOP Beauty

zgadzam sie z Gaga- ona jest przecietnie ladna :lol: -dobre... 8)
bardziej denerwuje mnie jej sposob bycia niz jej twarz czy cycki...
...poza tym- kazdemu podoba sie co innego-
(i uwierzcie na slowo ,nie kazdy moze tak dobrze wygladac w pelnym makijazu jak Doda... )
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Samanti ona jest po prostu ładna w kierunku przeciętna, ale w życiu nie ośmieliłabym się powiedzieć, że jest brzydka po prostu bez zbędnej euforii. do tego jest zgrabna więc nie rozumiem dlaczego się jej czepiacie, osobowość pomijam bo to nie było tematem dyskusji.
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
papatka
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Gaga ,
nie napisałam , że ona jest brzydka - tylko popieram Nicole - przeciętny ziemniak :lol:
zresztą zachowanie bardzo wpływa na odbiór danej osoby i dla mnie nawet jak jest zrobiona to i tak jest daremna i żenująca

12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin
-
crabro
- Aktywna Beauty

Coś w tym jest. Sama, jak niewiele wiedziam o Dodzie, gdzieś ją tylko parę razy widziałam w teledyskach, to byłam pod wrażeniem, że bardzo ładnie wygląda, zgrabna itd. Ale zobaczyłam jak się zachowuje, śmieje, mówi i czar prysł..... Teraz mam o niej nienajlepsze zdanie i już mi się tak nie podoba....Ale cóż, zawsze postrzegamy i oceniamy całość, w tym wygląd przez pryzmat osobowości

-
xenia523
- Miłośniczka Beauty

crabro pisze:Coś w tym jest. Sama, jak niewiele wiedziam o Dodzie, gdzieś ją tylko parę razy widziałam w teledyskach, to byłam pod wrażeniem, że bardzo ładnie wygląda, zgrabna itd. Ale zobaczyłam jak się zachowuje, śmieje, mówi i czar prysł..... Teraz mam o niej nienajlepsze zdanie i już mi się tak nie podoba....Ale cóż, zawsze postrzegamy i oceniamy całość, w tym wygląd przez pryzmat osobowości

nic dodac nic ujac
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _129_9.gif
23.03.07 Kubasik 400cc HP
-
Michitka
- TOP Beauty

A mnie nadal zastanawia dlaczego w dzisiejszym swiecie bardziej zazdrosne, zawistne i bardziej skłonne do obgadywania są kobiety.
Najczęsciej jest coś takiego, że uważają, że skoro one nie mogą mieć czegoś to najlepiej od razu najeżdżać na tą osobę. Już nawet wiele przyjaźni się przez to rozpadło
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
Karolina044
- Rozmowna Beauty

Michitka pisze:A mnie nadal zastanawia dlaczego w dzisiejszym swiecie bardziej zazdrosne, zawistne i bardziej skłonne do obgadywania są kobiety.
Pracuję z samymi facetami i to co napisałaś nie wydaje mi się święta prawdą

25 maj 2006- piersi A. ZieliĂĆÂąski