Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 26 kwie 2009, 21:13

k_asiaczek pisze: ja tylko wyjaśniałam tOOsi, co bym chciała bo dla mnie sesja sexi i z nocy poślubnej to jedno i to samo
a dla mnie nie :D

k_asiaczek pisze: ale ja nie chcę mieć fotografa w noc poślubną tylko chodzi mi o takie zdjęcia w łóżku itp, takie stylizowane na noc poślubną ;)
to miałam na myśli pisząc o sesji seksownej :D nie musi być w dniu ślubu ale moze być stylizowana na ślubną z odrobinką seksu i ekstrawagancji, osobno umawiasz się z fotografem na studio... nie wiem jakie są ceny takiej usługi

namiar na pana Marcina dostaniecie w prywatnych wiadomościach
szczerze miałam nadzieję, że wysilicie się trochę i poszukacie (ja spędziłam nad tym wiele czasu) tak jak wam napisałam ale skoro wolicie miec podane jak na tacy :p :p :p

Gosiaczkq z fotografami jest podobnie ale chyba jest ich więcej niż orkiestr i domów weselnych... jak już się orientowałaś to tylko wybierz najtańszą lub najciekawszą ofertę i zaklep termin wpłacając zaliczkę i spisując umowę bo ci ktoś termin zajmie i wtedy moze być gorzej
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 26 kwie 2009, 21:25

ja nie bede miala kamerzysty bo mam brzydki nos a do zdjec sie umiem ustawiac hehe :D poza tym fotografię kocham ponad wszystko ale zazwyczaj staję po drugiej stronie obiektywu :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 26 kwie 2009, 21:46

tOOsia, ja do ślubu mam czasu, że hoho więc na pewno będę jeszcze szukać :-) powiedz mi ile płacisz panu Marcinowi i za co :-)
tOOsia pisze:to miałam na myśli pisząc o sesji seksownej :D nie musi być w dniu ślubu ale moze być stylizowana na ślubną z odrobinką seksu i ekstrawagancji, osobno umawiasz się z fotografem na studio... nie wiem jakie są ceny takiej usługi
to jaka to jest sesja z nocy poślubnej? ;)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 26 kwie 2009, 21:51

tOOsia, fajne te zdjatka, mnostwo fotografow daje na stronki www zdjecia z wesela.. ciekawe na ilu ja jestem nieświadomie majac 14 wesel w roku :-D .
No ja jak widze aparat to zaraz sie ustawiam i robie glupie miny :-) do perfekcji to doprowadzilam, bo wiekszosci zdjec wychodze 2x chudsza :-D
No ja się nie nadaje do robienia zdjec, bo zawsze robie nie to co trzeba :-) jak zrobie 200zdjec z wesela to na zadnym nie ma mlodych tylko jakies dziwactwa zawsze :-D ..
a poza tym taki nam pomysl wpadl..zeby kupic jednorazowe aparaciki i zeby kazdy z gosci robil zdjecia i potem by byl taki zbiorowy album, tylko pewnie nie wypalilo by bo albo by zabrali ze soba te aparaty, albo zepsuli %% :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 27 kwie 2009, 11:17

GosiaczEq o jakich zdjęciach piszesz?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 27 kwie 2009, 11:28

nefertari, Toosia nam podesłała namiary na fotografa i sobie ogladałam :-) jeśli o to chodzi :-)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 27 kwie 2009, 11:32

też bym chciała... mogłabym prosić o namiary? :)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 27 kwie 2009, 21:21

k_asiaczek pisze: to jaka to jest sesja z nocy poślubnej? ;)
przypuszczam, ze jest to sesja w sypialni po ślubie :D

nefertari możesz prosić ale dziewczyny ci prześlą bo ja lecę robić włosy :D

Gosiaczeq ja też miałam taki pomysł mozna te jednorazówki kupić i porozkładać na stolikach, na e-bayu podobno za 10 funtow mozna 20 sztuk kupic... ale nie znalazłam jeszcze
mozna poprosic na początku wesela, zeby ludzie korzystali, nie zniszczyli i pozostawili na stolikach (lub przykleić małe karteczki z tą informacją na aparaty)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 28 kwie 2009, 09:31

może zaczęłybyśmy spisywać zwyczaje ślubne :) co trzeba ze sobą mieć i takie różne zachowania w tym dniu... kiedyś gdzieś o tym czytałam, ale nie mogę sobie tego przypomnieć, wiem, że trzeba mieć coś nowego i coś starego... czy tak?

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 28 kwie 2009, 10:07

nefertari, ja mam cała książkę na ten temat, wiec potem powklejam info :-) najwazniejsze co moja mama w kolko powtarza to trzeba miec pieniadze w bucie albo gdziekolwiek indziej ale ze soba :-) :!: :!: Ja się smialam, ze wtakim wypadku suknie zrobie z banknotow :-) ale tak czy siak wypakuje sie gdzie sie da :-D

Ja to mam pytanie zwiazane z tradycjami regionalnymi.. bo u mnie np mówi się, że jest starsza a nie druhna, zbiera sie "na wozek" a prezenty daje sie na koncu wesela. Poza tym w przyspiewkach starsi sie ze soba calują. Pytam, bo jak rozmawiam z kumpelami z innych miast to niektóre nie słyszały nigdy o takich tradycjach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”