Aaaaaa...uwielbiam takie rady Kabarku i Olivko

:D
Pamietacie jak mowilam ze zaczne biegac przez ten tydzien w domu....no to wlasnie biegalam...i jak wczoraj poszlam na silke z tym kumplem ktory(wciaz ) u nas mieszka ...to sie niezle zmachalam.Przyszedl na chwile Ex-chyba z ciekawosci...a ja sobie pobiegalam dobre 30 min....i chyba byl zdziwiony

Potem inne wypacanko i brzuszki i poszlam do domku.....ha ha ha on mnie nigdy na silke nie mogl wczesniej wyciagnac a ja teraz sama poszlam i nawet go nie prosilam o towarzyszenie....to sam zaproponowal ze mi cos tam pokaze nastepnym razem...
Ja mam nadzieje ze on sobie nie mysli ze ja to robie dla niego

:twisted: :lol: (no wiecie by go odbic tamtej)Po pierwsze mam duuuzo wolnego czasu bez faceta, tam jest troche zgrabnych ciach(silka glownie dla bodybuilderow)a ja od lat(chyba od sredniej szkoly) chcialam schudnac....to juz osiagnelam(dzieki Ex :twisted: ) a teraz popracuje nad kondycja, utrzymaniem figurki i mam zajecie....a on niech mnie nie rozpoznaje w tej metamorfozie....jestem inna....
A co do jego Nowej-to niech uwielbia jego miesnie,jego poglad na swiat,maloletnich kolegow....i niech go sobie wezmie :twisted: :twisted: :twisted:
Dzisiaj jak sie wyspalam mam sie super(oby tak dalej), dzis wieczor pracuje i w weekend tez, plus te balety.Caluski