czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 00:00

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 sie 2006, 00:04

Aha fajny...nie moglismy sie spotkac bo ja pracuje w ciagu dnia....ale mala strata..fakt podobal mi sie bardzo fizycznie i ummmm jak milo by bylo troche sie z kims takim pobujac ale to co w glowie tez wazne :roll:
Ide w sobote na imprezke...pokrecic troche w rytm muzyki i bede miala oczy szeroko otwarte :shock: zobaczymy...potem znowu strzele tutaj historyjke :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 00:07

e tam zaraz inteligent Ci w glowie 8) :lol: :wink: - bierz sie za Cezarego- ochroniarza ... ...na poczatek tez dobry...! :D

Baw sie dobrze w sobote - wyszalej sie za wszyyyystkie czasy !!!!!!!!!!!!! :)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 sie 2006, 00:10

Oj tez tak mysle Sam, hi hi hi....tak sie rozszaleje z nowymi cycuchami ze sie w nimfomanke zamienie...bo teraz to mi sex czesciej po glowie chodzi...kie licho...teraz kiedy nie ma....ha ha ha !Ale ja porzadna dziewczynka i tak na lapu capu to nikogo nie wezme :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 18 sie 2006, 00:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ghostdog ale sie usmialam z tej wiadmosoci na gg ktora dostał hehehehehehe, zablolao hehe ja nikomu sle nie zycze ale..........................DOBRZE MU TAK!!!!!! co???? prawda w oczy kole hehe
niech wie ze inni sie o ciebie troszcza, ze wiedza jaka ci krzywde zrobil, niech wie ze cale zlo ktore ci wyrzadzil obroci sie przeciwko niem, Pan Bog nie rychliwy......but still ;) Za kilka miesiecy zostanie zupelnie sam, bo ta jego pusta panna pewnie leci na kase a jak sie okaze ze on jest broke to tyle ja bedzie widzial haha Jak ja bym chciala zobaczyc to jak sie zapienil jak zobaczyl ta wiadomosc hehehehehehehehehehehehe

Ty jestes silna kobietka i siwetnie sobie radzisz, Buziaczkow 1000 dla ciebie Kochanie!!!!!!!

A jak juz calkiem emocje opadna to mu jeszcze podziekujesz ze cie uwolnil od swojej miernej osobki hehe

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 18 sie 2006, 10:50

Ghost tak trzymac!!wogole mu sie nie tlumacz jesli bedzie mial cos do Ciebie,a niech spie...la na drzewo prostowac banany!!
teraz to tylko disco disco and disco :D PDT_13

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 sie 2006, 11:34

Aaaaaa...uwielbiam takie rady Kabarku i Olivko :wink: :D
Pamietacie jak mowilam ze zaczne biegac przez ten tydzien w domu....no to wlasnie biegalam...i jak wczoraj poszlam na silke z tym kumplem ktory(wciaz ) u nas mieszka ...to sie niezle zmachalam.Przyszedl na chwile Ex-chyba z ciekawosci...a ja sobie pobiegalam dobre 30 min....i chyba byl zdziwiony :roll: Potem inne wypacanko i brzuszki i poszlam do domku.....ha ha ha on mnie nigdy na silke nie mogl wczesniej wyciagnac a ja teraz sama poszlam i nawet go nie prosilam o towarzyszenie....to sam zaproponowal ze mi cos tam pokaze nastepnym razem...
Ja mam nadzieje ze on sobie nie mysli ze ja to robie dla niego :roll: :twisted: :lol: (no wiecie by go odbic tamtej)Po pierwsze mam duuuzo wolnego czasu bez faceta, tam jest troche zgrabnych ciach(silka glownie dla bodybuilderow)a ja od lat(chyba od sredniej szkoly) chcialam schudnac....to juz osiagnelam(dzieki Ex :twisted: ) a teraz popracuje nad kondycja, utrzymaniem figurki i mam zajecie....a on niech mnie nie rozpoznaje w tej metamorfozie....jestem inna....
A co do jego Nowej-to niech uwielbia jego miesnie,jego poglad na swiat,maloletnich kolegow....i niech go sobie wezmie :twisted: :twisted: :twisted:

Dzisiaj jak sie wyspalam mam sie super(oby tak dalej), dzis wieczor pracuje i w weekend tez, plus te balety.Caluski
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 sie 2006, 17:19

Ok :D To znowu ja...nie bylo mnie przez tydzien wiec moge troche Forum ponaduzywac :wink:
Juz raz pislam ze faceci maja skomplikowana psychike...a oto przyklad:
Bedac w domu puscilam mu smsa z zapytaniem kiedy sie ten jego kumpel wyprowadza od nas z duzego pokoju...on na to bla bla bla i "...A co nie chcesz mnie obok:-) siebie w lozeczku?.." :roll: :shock: What???Odpisalam ze juz nie jest tam "uzyteczny" :wink:
No a dzisiaj...wracam z mego joggingowego wypacanka z silki(5,5km :D )i mowie mu"Jak sie beda Ciebie kumple pytali, kto ja jestem, to nie mow im czasem ze Ex Girlfriend....bo nie chce emblematu na czolku"EX"...powiedz im ze jestem twoja "flatmate" czyli wspol-lokatorka.."
A on na to ze jak ja nie chce byc "Ex"to on moze im powiedziec ze ja jestem jego "Girlfriend"czyli jego dziewczyna.... :evil: :evil: :evil: Ja mu na to ze jak moge byc wciaz nazywana twoja dziewczyna. :?: :?: ..w taki sposob nigdy nie znajde sobie faceta....i szybko z tym przemysleniem go zostawilam ...zmieniajac temat...

:arrow: Oj Angelika sama sie chichocze ...wciaz....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 18 sie 2006, 17:32

brawo!!! tak trzymaj malenka..jezzzu jak mi sie to podoba...doloz mu doloz ....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 18 sie 2006, 17:56

AAAAAAAAAAAhahahahahahahahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

co za typ!!!!!!! no nic tylko zabic smiechem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Żałosny manifest i żałosny czlowieczek, on naprawde myslal ze sie skulisz w kaciku i bedziesz rozpaczac za nim, a tu SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do tej pory bylam przeciwna temu zebyscie mieszkali razem, w sumie dalej jestem ale tak czytajac twoje posty niunia to widze ze to dobra forma autoterapii sie zrobila hehe niech patrzy jak inni na ciebie patrza, niech widzi jak promieniejesz jak sie zmieniasz, niech widzi jak sobie swietnie radzisz :)

You're my hero!!!!! Keep going!!!!

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000004.gif

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”