chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 19 paź 2005, 18:24

ja tez nie znosze miec swiadomosci ze byly jakies przedemna - moj Anilek skutecznie mnie zapewnia ze i tak jestem naj naj za to ja nie jestem do konca fair bo ciagle cos tam wspominam o swoim ex- mojej wielkiej milosci i on sie wkurza!!!! A na dodatek moj ex znow pojawil sie w moim zyciu i teraz mam niezly mentlik w glowie!!!!!!!!!!!!!!11
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 19 paź 2005, 19:27

shilo pisze:moj ex znow pojawil sie w moim zyciu i teraz mam niezly mentlik w glowie!!!!!!!!!!!!!!
:roll:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 19 paź 2005, 20:21

to u mnie bardzo czeste! Wyskakuje taki ni z gruszki ni z pietruszki 8) :roll: i co z nim zrobic? :?

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 paź 2005, 21:02

mojego bylego byla to dzwonila po pijaku w nocy, slala maile z pogrozkami, skumplowala sie z inna jego bylo i zawiazaly pakt...udalo im sie rozwalic zwiazek...czego teraz nie zaluje!!!!!ocalily mnie od wiekszych klopotow....ale i tak uwazam ze to jest chore...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 20 paź 2005, 10:15

a mojego była to bardzo atrakcyjna kobietka, płaska ale bardzo zadbana i ładniutka blondyneczka. Owszem jestem zazdrosna kiedy przez telefon rozmawiają ( sporadycznieale rozmawiają). Ma 36 lat ale trzyma sie rewelka. Wiem ze ona o mnie jest bardziej zazdrosna niz ja o nią ale i tak szlag mnie trafia kiedy temat schodzi na nią np w towarzystwie.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 20 paź 2005, 10:22

A ja jestem cala szczesliwa, ze te ex zyja poza granicami mojego kraju :wink: :lol: :lol: :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 20 paź 2005, 10:24

Aneta1981 pisze:szlag mnie trafia kiedy temat schodzi na nią np w toważystwie.
Znam ten ból...C u Madzi? Ooo, spadła z konia, biedactwo.Tak, ale toczek miała, bo jej kupiłek. Halo, ja tu jestem. No i do tego wszystkiego trzeba się uśmiechać, przecież nie złapię focha, że o niej gadają. Ale najlepiej gdy zwracają się do mnie imieniem "tamtej". Żeby to raz, ale zdarzało się notorycznie. Po jakimś czasie żartowałam, że jak ktoś zwraca się do mnie to nie reaguję. "ojej, ach ta, zapomniałam, że to ja Dagmara..."

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 paź 2005, 10:26

Słodkaxxx pisze:
Aneta1981 pisze:szlag mnie trafia kiedy temat schodzi na nią np w toważystwie.
Znam ten ból...C u Madzi? Ooo, spadła z konia, biedactwo.Tak, ale toczek miała, bo jej kupiłek. Halo, ja tu jestem. No i do tego wszystkiego trzeba się uśmiechać, przecież nie złapię focha, że o niej gadają. Ale najlepiej gdy zwracają się do mnie imieniem "tamtej". Żeby to raz, ale zdarzało się notorycznie. Po jakimś czasie żartowałam, że jak ktoś zwraca się do mnie to nie reaguję. "ojej, ach ta, zapomniałam, że to ja Dagmara..."
dobre to :lol:

ale malo przyjemne :?
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 20 paź 2005, 10:30

o rany co za ludzie :evil:
to bezczelne i chyba robione z premedytacja ... podziwiam ze to wytrzymujesz... :wink:

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 20 paź 2005, 10:33

no nie powiem że przyjemna ale dziewczyny w szczególności lubia w mojej obecności pytać o byłą, sa tez takie ( jedna znajoma Roberta i tamtej ) która lubi bardzo w mojej obecności relacjonować co tam nowego u Ex. Śmieć mi się teraz chce jak bardzo staram sie wtdey pokazać stalowa minę i nie wpaść w furię, co by tylko nie pokazać jak bardzo mnie wk..... . Ale daję radę a Robert ucina często temat. Niestety z nia akurat nie jest tak łatwo. Głupia babka
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”