czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 09 sie 2006, 13:07

no to jest jakies swiateło w tunelu dla Clouver

Iwo_neczka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iwo_neczka » 09 sie 2006, 14:05

Tak tylko musi się zebrać w sobie i zrobić ten pierwszy krok!!!
Pózniej już poleci.
Nowy nos dr Skupin - 21-04-2006; poprawka 20-03-2008 - teraz jest fajnie:)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 09 sie 2006, 16:49

Najgorszy typ faceta..ktory izoluje swoja kobiete a potem ja poniza i pastwi sie nad nia....Clover co u Ciebie Kochana?
Ja dzis w nocy wyjezdzam, serce od czasu do czasu bije mi mocniej...bo mysli nie mozna z glowy wyrzucic ani drzwi do duszy zatrzasnac...ale ochlonelam juz i ochlodzilam swe uczucia i buduje nowa kobiete, niezalezna od nowa :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 09 sie 2006, 22:35

Ghost Kochana przyjemnego pobytu w Polsce!!
odpocznij,naciesz sie rodzinka,zanjomymi,i tylko o nich mysl,przynajmniej sie staraj :)

buziaki

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 09 sie 2006, 22:40

Ghost !!!

Witaj wśród niezależnych tchin Dasz sobie radę !!!

Baw się dobrze i odpoczywaj.

Pozdrawiam
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 09 sie 2006, 22:57

Ghostdog proponuje żebyś ze swoimi przyjaciólkami w Polsce zrobiła laleczkę Vudu i poprawiła sobie humor tak jak w "Czarownikach z Estweek" :lol: :lol:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 09 sie 2006, 23:38

Samanthii pisze:- szkoda Ciebie Clouver :( - ale tak sie wlasnie dzieje, jak kobiety nie sa wytsrczajaco silne , sprytne i nie wierza w siebie :? -chlopom nie mozna bezgranicznie ufac !!! :twisted:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1335.gif
Sam...kto powiedzial,ze kobiety nie sa sprytne???ja uwazam,ze jestesmy bardzo sprytne...tylko musimy przejrzec na oczy!moj byly maz myslal,ze sie ozenil ze slodka idiotka...a ja mu przygotowalam tyle niespodzianek,ze do tej pory mam spokoj... :D :D :D :D ...

trzeba sobie umiec wszystko zaplanowac i nie dac poniesc sie emocjom.ja na odejscie od niego czekalam dwa lata.zdazylam przygotowac sie i finansowo i prawnie na wyjazd za granice.nie ma rzeczy nie mozliwych,trzeba tylko czegos bardzo chciec.wydaje mi sie,ze kiedy kobieta urodzi dziecko to staje sie silniejsza bo wtedy juz wie ze musi zadbac nie tylko o siebie ale i o dziecko.tak sie stalo w moim przypaku.jezeli kobieta nie zadba o siebie to kto sie o nia zatroszczy???

gdyby kazda z was piszacych tutaj nagle przestala sypiac ze swoim partnerem powiedzmy z przyczyn choroby,lub nie wiem no jakiejs przyczyny...to jestem pewna ze nie dlugo by potrwal taki zwiazek...kobieta jest w stanie wiecej zniesc i wiecej poswiecic...faceci to egoisci.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 10 sie 2006, 00:14

martka007 pisze:Wicherku, a dlaczego od rozwodów?
C. napisała, że nie jest mężatką. Chyba, że źle zrozumiałam :roll:
jasne martka :) :oops: , masz rację, to tak z rozpędu :wink: .
No to adwokat od spraw cywilnych czy jak to się nazywa, ale myslę, ze taki od rozwodów nieźle się zna na sprawach majątkowo-alimentacyjnych a o to mi przede wszystkim chodziło.

blondi 222 pisze:...ale z tego co wiem ..C nie jest w takiej zlej sytuacji prawnej , poniewaz ma z nim dzieci.. :wink: moze wiec wystapic do sadu o przyznanie alimentow ...a jesli jej partner jest dobrze sytulowany to zasadzone alimenty powinny wystarczyc jej i jej dziecia aby godnie zyc... :wink:
Oczywiscie, ze masz racje, ale ja widziałam juz takich dobrze sytuowanych co na rozwodzie okazywali się ""bogatymi golcami" :wink: :twisted: a alimenty smiechu warte w porównaniu do prawdziwych zarobków tatusia.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 sie 2006, 10:20

wicherku...wiem
ale w tym przypadku mam nadzieje ze jest inaczej, bo z tego co opisywala C zyje ona w zlotej klatce ...musi zebrac dowody na to ze jej partner ma kase ... sad tez nie jest glupi i tez mozna udowodnic , ze np.przepisal majatek na kogos w cele ukrycia dochodow ...wszystkiego mozna dowiesc..tylko trzeba sie przygotowac do tego bardzo dobrze . Jak C sie postara to moze mu jeszcze niezlych brudow narobic..

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 10 sie 2006, 12:11

Własnie o to mi chodziło blondi :) :wink:
wicherek pisze:PS. I jesli taka będzie Twoja decyzja to nie daj nic po sobie poznać. Dla swojego i dzieci dobra musisz to zrobić z zaskoczenia, żeby nie mógł nic zmanipulowac z kasą. Wiem co mówię
Oczywiście wiem, ze tak nie musi być, ale strzezonego .... :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”