Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 lut 2008, 14:31

ariela,i po czyms takim jestes jeszcze z tym facetem???
To co sie dzieje miedzy wami powinno tam pozostac jakichkolwiek slow sie uzywa albo co sie dzieje!A nie jak szesciolatek leciec do mamusi sie pozalic,ze ktos ja "glupia" nazwal.Bozzsze,co za "facet". Osobiscie bym mu "podziekowala za wspolprace",niech dorosnie. W pewnym sensie cie zdradzil,zdradzil zaufanie jakie jest miedzy wami wyzalajac sie co ty powiedzialas na jego mamisie. Dobrze liczyl sie z konsekwencjami,a mimo to zrobil to,choc powinine myslec dojrzalej,jak to sie skonczy. I dziwie sie,ze po tym normalnie dalej razem zyjecie...?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 10 lut 2008, 14:41

zastanawiam się co będzie, jak moi synowie zaszczycą mnie "uroczymi" synowymi, mam nadzeje, że będą zawsze po mojej stronie :p
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 lut 2008, 19:11

groszek pisze:zastanawiam się co będzie, jak moi synowie zaszczycą mnie "uroczymi" synowymi, mam nadzeje, że będą zawsze po mojej stronie :p
...nie ma innej opcji, groszku ... ;) :badgrin:

..."twoja matka to glupia suka " http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

...i to jeszcze tak za darmo jej sie dostalo... !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

Ariela , chyba oboje powinniscie dorosnac... :|

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 10 lut 2008, 20:13

Samanthii pisze:i to jeszcze tak za darmo jej sie dostalo... !
nie za darmo,prawdw powiedzialam a nawet jak nie to tez uwazam ze takich rzeczy sie nie nie przekazuje.
no wlasnie strasznie mnie to wkurzylo ze jej to przekazał. Pytam sie go po jaką cholere to zrobiles wiedząc ze po takim czyms juz nigdy nie bedzie ok i nie bede do domu do niego przychodzic. a co on na to? ze nie chciał zeby myslala ze ją lubie jak tak nie jest :badgrin: :badgrin: i wez tu gadaj z takim :?
Londyjka pisze:Osobiscie bym mu "podziekowala za wspolprace",niech dorosnie.
Chcialabym,naprawde ale nie umiem go zostawic, Jest zle w naszym zwiazku,ciagle sie klocimy. Ale nie potrawie bez niego :?
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 10 lut 2008, 22:35

Ariela,wspolczuje co do matki.Ogarnij sie ,podnies glowe i idz odwaznie,teraz twoj czas,twoje zycie.Nigdy nikomu sie nie dogodzi,czy bedzie zle czy dobrze-liczy sie to co Ci serce mowi :-D a co do chloptasia,to jakis palancik.Naskarzyc mamusi,oo normalnie brak mi slow.ale znam to ,kiedys mialam chlopaka.Na biwakau z rodzicami zamomial galidla,wiec wpadlismy na pomysl ,ze ogoli sie kremem do depilacji :badgrin: :badgrin: nasz wspolny pomys.Nalozyl krem i go geba zaczela piec,przyleciala mamusia a o do niej- mamusiu to ona mi kazala a ma tka do mnie z ryjem co ty glupia jestes. Podobna sytuacja,i to zawarzylo na naszym zwiazku .Nie jestem z nim ,choc bylym zareczona! nIENAWIDZE MAMISYNKOW ,co nie umieja odroznic kobiecej milosci od matczynej :evil: niektorzy w jakis sposob uposledzeni,i bez mamuski to dupy by nie sobie umieli podetrzec! a niech twoja matka cos im zrobi oooo to wtedy...........

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 lut 2008, 22:47

Ja tez nie lubie mamisynkow. na szczescie ja na swojego meza mam wiekszy wplyw.
Poza tym cokolwiek sie dzialo nigdy nic mamusce nie przekazywal. A TERAZ I ONA MIALA IMIENINY I TO BYL PIERWSZY RAZ KIEDY DO NIEJ NIE ZADZWONIL,ZEBY WIEDZIALA JAK TO JEST JAK CALE ZYCIE KAZDE MOJE SWIETO OLEWA.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
dotty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dotty » 10 lut 2008, 23:07

Londyjko, tak trzymac! Mojego narzeczonego rodzice (angole) woleli na wycieczke jechac niz przyjsc na inauguracje zakonczenia studiow do syna. On do dzis ma o to do nich zal, ale oni maja to gdzies. Dla niech wakacje - rzezc swieta- nie ma nic dla nich wazniejszego.
15 stycznia 2008- nosek u Dr Skupina
11 maja 2010 - 325cc dr Skupin
8 grudnia 2017 - powieki górne dr S. Stępniewski

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 10 lut 2008, 23:15

moi tesciowie tez nigdy mi nie zlozyli zyczen urodzinowych(niemcy)tylko mowila co jego byla dostawala,(na swieta rok temu dali mi zloty lancuszek :badgrin:,a potem mi powiedziala,ze to mial byc dla jego bylej,ale ze ona odeszla to mi go daje :roll: :( a mi pretensje robila,ze jej z okazji dnia matki nie zlozylam...i nigdy nie zloze.... :badgrin:

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 10 lut 2008, 23:54

diksi pisze:nIENAWIDZE MAMISYNKOW ,co nie umieja odroznic kobiecej milosci od matczynej niektorzy w jakis sposob uposledzeni,i bez mamuski to dupy by nie sobie umieli podetrzec! a niech twoja matka cos im zrobi oooo to wtedy...........

tak to taki typ. Napoczatku zwiazku myslalm fajnie: facet szanuje mame,dobrze ją traktuje dobrze o nim swiadczy.Ale z czasem przekonalam sie ze ona jest dla niego bogiem i gdyby mogł to by sie do niej modlił :badgrin:
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 11 lut 2008, 13:37

Najbardziej mnie smieszy to,ze nasze tesciowe tez mialy kiedys tesciowa:))) moja kiedys mowila jaka ta zla miala heheh a sama krowa tak czyni!!! moze im hormonow brak czy jaki ch.... I my mlode kobietki,chcace sobie w spokoju pozyc,musimy milczec badz walczyc.Tak zle i tak zle.To niech sie nas zostawia w spokoju!!!!!! MOZE KIEDYS BEDZIEMY STRAJKOWAC HEHE
Faceci sa malo dojrzali,oni tylko o autach gadac potrafia albo o kasie,A nigdy nie zadali sobie pytania- co ja bym zrobil na jej miejscu,biarac wszystkie aspekty tej sprawy???.Oni potrafia powiedziec-EEE glupie baby o dlupote sie kloca.BO im sie nie przydarzyla taka sytuacje,nie doswiadzyli tego osobiscie!!! Faceci odbieraja TYLKO polowe jakich kolwiek(,waznych badz mniej waznych) informacji ,ktore do nich dochodza,drugiea polowe zebatki w ich mozgu dopiero przetwarzaja:dddddd
a i do swej tesciowe -mamo to ie powiem !! mam jedna matke.!!A KROWA TEZ NIGDY nie zlozyla mi zyczen,wymagama to odemnie. czasami trzeba czynic-jak Kuba Bogu tak Bog KUBIE!!! dlaczego nie?? nie chodzi o pozom,taki jak one reprwzentuja.Kazdy ma prawo wybrac!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”