tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 18 sie 2006, 14:54

Joostyna pisze:OJ ! ! ! A na zdjęciu, gdzie jest w białym żakiecie taka ładna (no może nos już trochę za ostry)
Joostyna w tym bialym od góry chyba, bo w pozostalych białych to już niespecjalnie :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 15:00

blondi 222 pisze::glurps: nie wiem..czy ja tez sie zaliczam do tych naturalnych, nie wiem czy do mnie pijecie... :twisted: ...ale uwazam ,ze kazdy powinien dbac o swija buzke na tyle na ile ona tego wymaga...a moja jakos nie specjalnie sie domaga o jakies specjalne cuda na kiju ...wiec co ...mam sobie robic z nia jakies hocki klocki od tak zeby sie nazywalo :gaf2: :?
:lol: :lol: :lol:

Blondi - http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1217.gif

My tu sobie tylko tak - ogolnie o naturalnosci i tapecie .. :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 18 sie 2006, 15:04

olgam pisze:
Joostyna pisze:OJ ! ! ! A na zdjęciu, gdzie jest w białym żakiecie taka ładna (no może nos już trochę za ostry)
Joostyna w tym bialym od góry chyba, bo w pozostalych białych to już niespecjalnie :wink:
Jasne, że w tym pierwszym :lol: Ale mnie oślepiło od jej białej buzi, że nie zauważyłam :wink:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 18 sie 2006, 15:05

ufff... to dobrze...to ja dzisiaj jakas przewrazliwiona chyba jestem.. clein :lol:

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 18 sie 2006, 16:20

Joostyna pisze:Jasne, że w tym pierwszym :lol: Ale mnie oślepiło od jej białej buzi, że nie zauważyłam :wink:
te fotki każdego mogą oślepić :lol: a tak na poważnie to się tu podśmiewamy, ale to dramat co człowiek może z siebie zrobić z pomcą ch pl [smilie=yellowcolorz4_pdt_04.gif]

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 18 sie 2006, 16:25

No, aż się zaczęłam nad sobą zastanawiać :lol: .
Dobrze że mój chirurg ma dobrze poukładane w głowie, bo jej to chyba nie za bardzo.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 18 sie 2006, 16:29

niestety zawsze chyba znajdzie się ktoś, kto dla kasy będzie gotów cię jeszcze trochę 'poprawić'. sorry ale jak dla mnie ludzie którzy operują Jacksona i innych, którzy stracili nieco kontakt z ziemią nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu :evil:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 sie 2006, 17:38

La Toya ma nos jak Obcy ... pamietam dokladnie scene z filmu gdy on kogos wachal i tak nosem ruszal.... nos identyko :!: a hunter tylo... rozumiem ze ktos jest przecietny i nieladnie sie starzeje, ale zeby miec taka twarz jak hunter za mlodu i tak sie zestarzec? :shock: big shock acha a u jacksonow wszyscy sobie nosy wyoperowali czy jak ?

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 18 sie 2006, 18:52

olgam pisze:niestety zawsze chyba znajdzie się ktoś, kto dla kasy będzie gotów cię jeszcze trochę 'poprawić'. sorry ale jak dla mnie ludzie którzy operują Jacksona i innych, którzy stracili nieco kontakt z ziemią nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu :evil:
Olgam, problem w tym, ze chirurg ma z takich slawnych ludzi masę kasy i to troche nie jego wina, ze ktos ma chorą glowe - Jackson ma kompleksy z dzieciństwa i tak jak jak anorektyczka mysli, ze jest gruba, tak on myslal, ze ma nadal za szeroki nos. Gdyby go ten chirurg nie zoperowal, to zrobilby to ktos inny... Jackson - czlowiek naprawde niesamowicie utalentowany - ma poza tym zaburzenia osobowości. Nie wiem, czy widzialyscie ten film o nim z jego udzialem... Po prostu z pewnoscia w glosie powiedzial, ze mial 2 operacje nosa by miec ladniejszy wyzszy glos - niby tylko dlatego... Zapieral sie, ze nic wiecej nie robil! To dzielo Boga! Jesli ktos jest tak skrajnie obludny i zaklamany, to nie jest to normalne. Przeciez kazdy widzi, ze mial tych operacji cala mase - gdyby powiedzial, ze zrobil je, bo mial ciezkie dzieciństwo, bo mial kompleksy i teraz wie, ze to byl bląd, to by zyskal życzliwość ludzi, a tak wzbudza tylko politowanie... :? Poza tym wszystko co w tym filmie mówil świadczy o tym, ze jest chory psychicznie - on ma swój wlasny stworzony w wyobraźni świat i wierzy, ze on jest prawdziwy - kazdy kto choc troche zna sie na psychologii wie, ze to nie jest wyrachowany perfidny czlowiek, tylko ktos chory... :( A ja go kiedys bardzo cenilam...

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 18 sie 2006, 19:56

Śmieszka pisze:
olgam pisze:niestety zawsze chyba znajdzie się ktoś, kto dla kasy będzie gotów cię jeszcze trochę 'poprawić'. sorry ale jak dla mnie ludzie którzy operują Jacksona i innych, którzy stracili nieco kontakt z ziemią nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu :evil:
Olgam, problem w tym, ze chirurg ma z takich slawnych ludzi masę kasy i to troche nie jego wina, ze ktos ma chorą glowe
trochę chyba zbaczammy z tematu, ale króciutko odpowiem :wink: moim zdniem człowiek z zaburzeniami osobowości nie powinien być pacjentem ch pl, a lekarza zupełnie innej specjalności. lekarz doskonale jest w stnie przewidzieć skutki kolejnej op, w przeciwieństwie do swojego zaburzonego pacjenta. zasada primum non nocere obowiązuje lekarzy wszystkich specjalności, a moim zdniem takie transformacje jak wspomnianego Jasona to robienie z ludzi kalek, bleeee :evil:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”