Joostyna w tym bialym od góry chyba, bo w pozostalych białych to już niespecjalnieJoostyna pisze:OJ ! ! ! A na zdjęciu, gdzie jest w białym żakiecie taka ładna (no może nos już trochę za ostry)
Moderator: Zespół I
:lol: :lol: :lol:blondi 222 pisze::glurps: nie wiem..czy ja tez sie zaliczam do tych naturalnych, nie wiem czy do mnie pijecie... :twisted: ...ale uwazam ,ze kazdy powinien dbac o swija buzke na tyle na ile ona tego wymaga...a moja jakos nie specjalnie sie domaga o jakies specjalne cuda na kiju ...wiec co ...mam sobie robic z nia jakies hocki klocki od tak zeby sie nazywalo :gaf2: :?
Jasne, że w tym pierwszym :lol: Ale mnie oślepiło od jej białej buzi, że nie zauważyłamolgam pisze:Joostyna w tym bialym od góry chyba, bo w pozostalych białych to już niespecjalnieJoostyna pisze:OJ ! ! ! A na zdjęciu, gdzie jest w białym żakiecie taka ładna (no może nos już trochę za ostry)

Olgam, problem w tym, ze chirurg ma z takich slawnych ludzi masę kasy i to troche nie jego wina, ze ktos ma chorą glowe - Jackson ma kompleksy z dzieciństwa i tak jak jak anorektyczka mysli, ze jest gruba, tak on myslal, ze ma nadal za szeroki nos. Gdyby go ten chirurg nie zoperowal, to zrobilby to ktos inny... Jackson - czlowiek naprawde niesamowicie utalentowany - ma poza tym zaburzenia osobowości. Nie wiem, czy widzialyscie ten film o nim z jego udzialem... Po prostu z pewnoscia w glosie powiedzial, ze mial 2 operacje nosa by miec ladniejszy wyzszy glos - niby tylko dlatego... Zapieral sie, ze nic wiecej nie robil! To dzielo Boga! Jesli ktos jest tak skrajnie obludny i zaklamany, to nie jest to normalne. Przeciez kazdy widzi, ze mial tych operacji cala mase - gdyby powiedzial, ze zrobil je, bo mial ciezkie dzieciństwo, bo mial kompleksy i teraz wie, ze to byl bląd, to by zyskal życzliwość ludzi, a tak wzbudza tylko politowanie... :? Poza tym wszystko co w tym filmie mówil świadczy o tym, ze jest chory psychicznie - on ma swój wlasny stworzony w wyobraźni świat i wierzy, ze on jest prawdziwy - kazdy kto choc troche zna sie na psychologii wie, ze to nie jest wyrachowany perfidny czlowiek, tylko ktos chory...olgam pisze:niestety zawsze chyba znajdzie się ktoś, kto dla kasy będzie gotów cię jeszcze trochę 'poprawić'. sorry ale jak dla mnie ludzie którzy operują Jacksona i innych, którzy stracili nieco kontakt z ziemią nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu
trochę chyba zbaczammy z tematu, ale króciutko odpowiemŚmieszka pisze:Olgam, problem w tym, ze chirurg ma z takich slawnych ludzi masę kasy i to troche nie jego wina, ze ktos ma chorą gloweolgam pisze:niestety zawsze chyba znajdzie się ktoś, kto dla kasy będzie gotów cię jeszcze trochę 'poprawić'. sorry ale jak dla mnie ludzie którzy operują Jacksona i innych, którzy stracili nieco kontakt z ziemią nie powinni mieć prawa wykonywania zawodu