zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Markonka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Markonka » 25 lis 2008, 08:54

nikolettkaa, musisz mieć pomoc psychologa! Twoje odczucia po takim zdarzeniu są zupełnie normalne, ale ktoś fachowy musi pomóc ci z nich się otrząsnąć. To że nagłośniłaś sprawę jest bardzo ważne! Jest przestrogą dla innych dziewczyn, że mają uważać z kim idą do baru, pilnować drinków, być ostrożnymi. Te które poznały twoją historię mają świadomość, że coś takiego może się przytrafić. Z pewnością uchroniłaś w ten sposób niejedną dziewczynę!!! To że odważyłaś się skrytykować pracę policji spowoduje, że następnym razem dziewczyna poszkodowana tak jak ty otrzyma profesjonalną pomoc i sprawca będzie mógł być oskarżony!! To naprawdę bardzo ważne co zrobiłaś!!! Ci co ważą się nazwać to karierowiczostwem to banda głupców, którzy nigdy nie mieliby odwagi wystawić się na widok publiczny. Nie martw się. Ludzie w internecie często plują jadem, bo tam są anonimowi i mogą w ten sposób odreagować swoje krzywdy czy kompleksy. To forum jest wyjątkiem. Będzie dobrze. Czas leczy rany, nawet najgłębsze. Głowa do góry!
13.10.Mentor 345cc anatomiczne. Clinica Medica dr Muraszko.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 lis 2008, 11:02

nikolettka, glowa do gory, kochana !!!

wszystko bedzie dobrze, zobaczysz !!!!!

niestety, musi minac troche czasu ,zanim poczujesz sie lepiej- ale uwierz mi, czas leczy rany...

nie czytaj teraz o tych strasznych chorobach i nie mysl o tym ,co najgorsze..
...bo tym ,na pewno nie pomozesz sobie ! tylko sie zalamiesz nerwowo ...:(
- a teraz musiusz byc baaardzo silna !!! zeby wygrac i POGRAZYC TEGO patalacha !!! :evil:

nie daj sie , prosze... :(
pokaz,ze jestes silna - chociazby po to ,zeby postawic na swoim... i ukarac tych, co zle zrobili -please..............!!! :(

niestety,teraz czeka cie walka i ogromny stres ... ale nie wycofuj sie - (pozniej mozesz tego zalowac ...)
a jesli chodzi o HIV czy zoltaczke... nic teraz nie poradzisz -niestety, musisz odczekac.
a potem zrobic wszystkie testy...
mysl jednak pozytywnie - nie wmawiaj sobie niczego :!:

wierze , ze bedzie dobrze ... DASZ RADE ! MUSISZ !!!

my wszystkie jestesmy z toba i wierzymy ,ze ci sie uda !!! ... PDT_Love_18

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 25 lis 2008, 13:04

Nikolettkaa, trzymaj sie Kochana!

czerp pomoc i wsparcie skad sie da

i owszem MASZ PRAWO SIE USMIECHAC (chociaz napewno to nielatwe teraz, ale masz prawo!)

a Twoje cialo to Twoje cialo - dojdzie do siebie i ono i Ty.
Naskórek sie luszczy i regeneruje, since sie wchlaniaja a produkty ich rozpadu zostaja usuwane z organizmu. Wszytsko sie regeneruje i odnawia. Uzbrój sie w cierpliwosc.
Bedzie dobrze, bedziesz silniejsza i dasz sobie rade! Wierze w Ciebie.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 26 lis 2008, 11:21

nikolettkaa, jesteś mądrą i dzielną kobietą!!!

Nie daj się tym bezdusznym draniom i walcz o swoje prawa i godność.
Nikt nie może Ci wmawiać, że to Ty masz coś sobie do zarzucenia, bo to nie prawda!
Głowa do góry i zobaczysz, że wkrótce wszystko się poukłada. Jesteś na początku swojej drogi, ale najgorsze masz już za sobą. Dobrze, że nie odpuszczasz. Wiem, że czasami brakuje Ci sił, ale tutaj też masz wsparcie i ludzi na których możesz liczyć, trzymaj się Kochana.
PDT_Love_18 Ściskam serdecznie
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 27 lis 2008, 22:11

hey dziewczyny w przyszlym tygodniu w telewizji bedzie roportaz o mojej sprawie, dzis czuje sie troche lepiej , udalo mi sie dowiedziec ze ponoc tamtego pamietnego wieczoru -mimo utraty swiadomosci bardzo ponoc chcialam pic alko- to mnie bardzo zdziwilo , bo ja normalnie nie pije wogole :cry: wiec napewno nie bylam soba :-/ i to jest najgorsze , moze to wszystko to jednak moja wina , dostalam nowy typ terapi ktory ma pomoc ruszyc tamta zakleta pamiec - terapia sie nazywa behawioralnie poznawcza, ma polegac na dostarczaniu bodzcow , ktore maja ruszyc instynkty...i pamiec z tamtego wieczoru -sama nie wiem zy tego chce :(((
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 27 lis 2008, 23:59

Nika a kiedy i o ktorej ten program?
hmm a o tym alkoholu to skad sie dowiedzialas? ze niby go chialas..?
zreszta co za roznica i tak nie mial prawa Cie nikt skrzywdzic!
a na imprezach kazdy pije...

Awatar użytkownika
kami-pl
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: kami-pl » 28 lis 2008, 10:35

No wlasnie, czy to byla tabletka, czy alkohol nikt nie mial prawa Cie ruszyc! I nie obwiniaj sie, bo tak absoltunie nie jest!
Napisz nam kiedy i na ktorym kanale ten program, co?
18 sierpień 2008 -spełnienie marzenia- nowy nosek *** dr Wójcicki*** CUDOWNY!

Awatar użytkownika
onaa
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: onaa » 28 lis 2008, 15:51

nikolettkaa pisze:moze to wszystko to jednak moja wina
nie mozesz tak myslec!! tak jak napisaly dziewczyny, nikt nie mial prawa Cie skrzywdzic, bez wzgledu na wszystko!!
:( przykro mi, ze sa tacy ludzie, ze dochodzi do takich sytuacji...
Wiem, ze to zabrzmi banalnie, ale musisz byc dzielna! sa przeciez ludzie dla ktorych jestes calym swiatem.. Narazie wszystko jest swieze, dlatego potrzebujesz czasu, ale ktos musi za to odpowiedziec!! Trzymaj sie cieplutko.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 28 lis 2008, 16:49

nikolettka moze zrob test 4 generacji na HIV. Przynajmniej w tym temacie sie uspokoisz... Zycze Ci duzo szczescia i obojetnosci na ludzka podlosc.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 29 lis 2008, 01:29

GoniaL, ide wlasnie na test w poniedzialek ,albo we wtorek - wlasnie na test 4 generacji, jest to test dual - wykrywajacy p24 , ktore wystepuje gdy wirus sie namnaza ,test powinno wykonac sie miedzy 14-a 28 dniem od potencjalnego zakarzenia , test nozi nazwe dual -poniewaz wykrywa rowniez przeciwciala limfocyty T , jest to jeden z najskuteczniejszych testow - test wykonam w centrum krwiodastwa kosztuje bodajrze 15 pln, czeka sie kilka godzin na wynik :(( jak bedzie (-) to bede najszczesliwsza osoba na swiecie , potem test powtorze po 91 dnia na elisie , jest to wymagane przez Who , dotego zazynam zbierac materialy o piulce gwaltu , mam zamiar pomoc innym pokrzywdzonym ,puki co zbieram inormacje - w celu udowodnienia tego jak dziala pigulka , jaka gramature podaje sie ofiara , poszukam na roznych forach ,ofiar -postram sie zebrac w jedna calosc tak umwilam sie z centrum praw kobiet ze jakos postramy sie poszukac poszkodowanych
i zrobic artykul o roznych przypadkach i tym jak osoby dochodza do siebie ...dzisiaj troszke gorzej sie czuje , mam problemy z bliskoscia ..
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”