Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 lut 2008, 13:59

diksi pisze:Najbardziej mnie smieszy to,ze nasze tesciowe tez mialy kiedys tesciowa:))) moze im hormonow brak czy jaki ch.... I my mlode kobietki,chcace sobie w spokoju pozyc...
Faceci sa malo dojrzali,oni tylko o autach gadac potrafia albo o kasie,A nigdy nie zadali sobie pytania- co ja bym zrobil na jej miejscu,biarac wszystkie aspekty tej sprawy???.Oni potrafia powiedziec-EEE glupie baby o dlupote sie kloca.BO im sie nie przydarzyla taka sytuacje,nie doswiadzyli tego osobiscie!!! Faceci odbieraja TYLKO polowe jakich kolwiek(,waznych badz mniej waznych) informacji ,ktore do nich dochodza,drugiea polowe zebatki w ich mozgu dopiero przetwarzaja:dddddd
widze, ze nie tylko tesciowa cie drazni - ale takze twoj maz ... :roll:

masz racje, moja tesciowa ma tez tesciowa- (!) :-D i mowi do niej " babciuniu"
(kobieta ma 90 lat ! :shock: ) - jeszcze nigdy w zyciu sie z nia nie poklocila...!

jasne,ze facet powinnien miec jaja 8-) - musi szanowac matke -ale niekoniecznie we wszystkim jej sluchac http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/19.gif

... na pewno ,jako matka bylo by mi przykro ,gdyby pierwsza lepsza lalunia byla wazniejsza dla mojego syna niz rodzina :evil: - co innego jak jest sie po slubie... ! 8-)

obie str. powinny umiec sie dogadac- !!!...
...a jak nie wychodzi z jakiegos powodu, to - uciekac jak najdelej (!) ,zeby nie wchodzic sobie w droge... :|

... wybacz diksi ,mam jednak odmienne zdanie co do mezczynzn :? -
moj maz nie gada tylko o kasie i autach - zawsze troszczy sie o mnie :-) , ciezko pracuje i jest bardzo inteligentnym czlowiekiem - tak jak i jego ojciec ;) ...... ... a juz na pewno nie mowi o mnie "glupia baba "- :x

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 11 lut 2008, 18:41

do SMANTHII----------------Ja do meza nic nie mam.( Chac moj nie troscz sie jak twoj o ciebie)Chodzilo mi o wypowiedzi powyzej.Wiesz tu w Niemczech faceci pochodzenia polskiego sa inaczej wychowyni niz Z Polski.Niewiem ,jacys obojetni,tylko o kasie,o autach.I mam naprawde wielu znajomych,i nie tylko ja sie skarzylam na nich.Mmam kolezanki co maja podobne zdanie.fAceci z polski sa bardziej rozgarnieci,tu facet od malego milaL wszystko ,nawet wyprasowane matki.......... i nie wiem cz nie ktorzy z nich inne slowo na kobiete znaja ,niz baba.......

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 11 lut 2008, 18:42

do SMANTHII----------------Ja do meza nic nie mam.( Chac moj nie troscz sie jak twoj o ciebie)Chodzilo mi o wypowiedzi powyzej.Wiesz tu w Niemczech faceci pochodzenia polskiego sa inaczej wychowyni niz Z Polski.Niewiem ,jacys obojetni,tylko o kasie,o autach.I mam naprawde wielu znajomych,i nie tylko ja sie skarzylam na nich.Mmam kolezanki co maja podobne zdanie.fAceci z polski sa bardziej rozgarnieci,tu facet od malego milaL wszystko ,nawet wyprasowane matki.......... i nie wiem cz nie ktorzy z nich inne slowo na kobiete znaja ,niz baba.......

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 11 lut 2008, 21:21

diksi, to przerażające co piszesz o mężczyznach :?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 11 lut 2008, 22:57

[quote="diksi" Faceci odbieraja TYLKO polowe jakich kolwiek(,waznych badz mniej waznych) informacji ,ktore do nich dochodza,drugiea polowe zebatki w ich mozgu dopiero przetwarzaja:

Dziękuj Bogu,że trafiasz tylko na takich... :-D ..Z innymi byłaby krótka piłka... :badgrin:
jestem ..jaki jestem

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 11 lut 2008, 23:56

:-D beniaminn :-D :-D :-D ,co kraj to obyczaj.Co do wczesniejszego,to co Ty w ogole mozesz o tym wiedziiec ja nie mieszkasz w Niemczech!!! a po drogie mam zajebistych znajaomych,a z palantami sie nie trzymam. :-D

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 12 lut 2008, 18:50

ale o teściowych miało być, anie o ... :evil:

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 12 lut 2008, 23:43

Ja akurat nie mam kłopotu z teściową ,bo rzadko ją widuję...Mieszka za daleko ,a podróży nie lubi..Więc bardzo ją lubię... :-D A kiedy się już widzimy ,nie mamy nawet czasu,żeby się pokłócić..To jest najpiekniejsze w takim układzie ...Poza tym wie jak mnie podejśc...skubaniutka... :-D
Kiedy już u niej jestem zawsze jest wspaniałe ciasto ..a tym nigdy nie gardzę i potrafie docenić...
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 13 lut 2008, 16:39

beniaminn pisze:rzadko ją widuję...Mieszka za daleko ,a podróży nie lubi..
tego to zazdroszczę..

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 lut 2008, 23:18

beniaminn pisze:Ja akurat nie mam kłopotu z teściową ,bo rzadko ją widuję...Mieszka za daleko ,a podróży nie lubi..
to dokladnie tak jak moja...- cale szczescie!!! ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”