czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 13 gru 2006, 11:10

silvia Swiete slowa :-D Pszeszlam przez to i powiem, ze najlepszym lekarstwem na stara milosc jest NOWA milosc :-D
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 gru 2006, 11:42

Kajojlbn mam ochotę ci przetrzepać tyłek!!!!!Jesteś inteligentną studentką prawa - możesz mieć każdego a siedzisz z takim farfoclem!!!!! Masz go zostawić i to już!!!!!
Ten gość ZAWSZE zwala winę na Ciebie - to, że sobie taki termin operacji wybrałaś to też już przegięcie z Twojej strony, bo potem jest Sylwester, a przecież on sobie nie odpuści zabawy sylwestrowej za nic w świecie!!!!!!!!! Ten typ CIĘ NIE KOCHA - powiem więcej - TAKIE TYPY NIE POTRAFIĄ KOCHAĆ i on NIGDY NIE BĘDZIE GOTOWY NA WSPÓLNE ŻYCIE-za to jest gotowy zawsze i wszędzie na piwko, kolegów i imprezy.Chcesz tak żyć? Piszesz, że chcesz tylko być kochana. Każda z nas tego pragnie. To ty jesteś panią swojego życia - kowalem swojego losu - zrób więc coś, by wreszcie przestać wylewać potok łez. Twoja historia jest dokładnie odbiciem lustrzanym związku mojej kumpeli. Tylko ona nie ma na tyle odwagi by odejść. I co? I ryczy co tydzień, zwierza się, że już nie daje rady. Chcesz do końca życia płakać??? Życie jest piękne - miłość jest piękna - ale tylko wtedy kiedy jest faktycznie miłością. A on Cię nie kocha - jakbyś za kilka lat zachorowała na ciężką chorobą(hipotetycznie - oczywiście nikomu tego nie życzę)to co - on ci powie, że teraz to on się tobą nie interesuje - jak wyzdrowiejesz, bo wtedy się zainteresuje??? Na Sylwka też Cię samą zostawi?? Dlaczego? Bo przedkłada zabawę i imprezy nad ukochaną i jej cierpienie.

Robisz operację, bo on non stop gapi się na cycki innych????Przepraszam Cię, ale to najgłupsza argumentacja jaką słyszałam. Myślisz, że po Twojej operacji on przestanie się gapić na inne cycki???NIE PRZESTANIE!!!!! Bo to taki typ. On nie szanuje kobiet - żadnej. Sposób w jaki się wypowiada - że na Polsacie takie dupy. On patrzy na kobietę przedmiotowo - cycki, dupa i to wszystko, co dostrzega w kobiecie. Nie widzi jej emocji, cierpienia, potrzeb.
Tak jak i moja wyżej wspomniana kumpela - przejmujesz się co pomyślą znajomi i postępujesz tak, by się nie kapnęli, że u was kryzys. A niech sobie cholera myślą co chcą! Jak będzie Cię bił za kilka lat to też nic nikomu nie powiesz, bo będziesz się wstydzić????Ten gnojek chce za każdym razem wpoić Ci poczucie winy - jego zdaniem wszystko zawsze musisz spieprzyć, a swojej winy w ogóle nie widzi - tylko Ty jesteś wszystkiemu winna - terroryzmowi, morderstwom na świecie i dziurze ozonowej też?????
Musisz od niego odejść - to jedyne wyjście na szczęśliwe życie. Wokoło jest tyle porządnych facetów, a ty się męczysz z takim palantem....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 13 gru 2006, 16:08

wiecie co to juz szczyt wszytskiego on teraz zadzwonił godzina 16 i pyta sie czy sie dzis uczymy a ja mowie ze bylam na badaniach i sie zle czuje a on ze jest z kolega i czekaja juz na autobus do domu nawet nie pomyslal zeby po wczorajszym zamiast w autobus do domu wsiadl w jakis jadacy do mnie ale coz widocznie nie zasługuje sobie nawet na odrobine zainteresowania z jego strony :doubt:
Codziennie z nim jest ja mam operacje w poniedziałek ale jego jak widac ani ziębi ani grzeje wiec powiedzialam mu przez telefon zeby sobie glowy nie zawracał bo i tak nie ma dla mnie czasu i zeby juz nie kłamał a on ze bedzie na gg powiem wam ze chcialabym zeby znalazł sie dzisiaj ktos kto by mi podal chociazby kubek z herbata bo tak zle sie czuje ale jak tylko jego poprosze o zrobienie mi herbaty (jak na dworze ziiimno dla rozgrzania) to sie drze na mnie ze : Co ja z ta herbata tak i od razu mi sie odechciewa a dzisiaj same widzicie zero czasu dla mnie tak samo wczpraj i w poniedzialek zero jak sie czujesz itp.ja sie juz do niego nie odzywam tylko brakuje mi kogos bo tak bardzo potrzebuje sie przytulic :cry: :cry: :cry: ale jemu najwidoczniej nie jestem potrzebna a swoja droga ja mam zabieg w pon.to zamiast sie zainteresowac czy mam rzeczy na wyjazd koszule itp. to on sie pyta czy prace mi pomoc pisac na uczelnie :? bardzo dowcipne naprawde :roll: :badgrin: :?

Takze dziewczyny cieszcie sie ze macie swoich facetow ze wogole sa a tym bardziej jak o was dbaja i sie opiekuja bo to prawdziwy skarb :cry: :doubt:

Ja ide spac bo od płaczu tak mnie juz oczy pieka ;/ ale znajac mnie i tak nie zasne :cry:

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 13 gru 2006, 16:14

kajojlbn, powiem tylko jedno i wiecej sie nie odzywam:

PO CO TY SOBIE NIM WOGOLE GLOWE ZAWRACASZ???
KOBIETO, WYLACZ KOMORKE ALBO NIE ODBIERAJ JEGO TELEFONOW, SMS KASUJ ITD

CO ZA PAJAC!!!

a do przytulania to lepszy jakis pluszany mis niz jakis pusty debil :!:

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 13 gru 2006, 16:21

Mam pieseczka mojego Najukochanszego Yoreczka ;* tylko tak jest mi przykro bo tyle temu poswiecilam i czasu i pieniedzy nerwow a Najwiecej Kosztowalo Mnie to Zdrowia :cry:

Szkoda ze przed tak waznym dniem tak wazna operacja zostaje sama bo wiecie mama tak nie przytuli a psiaczek nie da buzi mowiac ze wszystko bedzie super :cry: ale moze jakos sobie poradze :cry: poki co siedze i placze od wczoraj ;/ tak dzisiaj popatrzylam na siebie w lustrze i sie przeraziłam ... nawet nie wiecie jak moze sie czlowiek wyniszczyc ja juz nie jestem ta sama osoba patrzac na siebie widze wymęczona zalosna osobe a nie rozbrykana dusze towarzystwa sprzed 2 lat i widzac to naprawde nie mam juz sily :doubt:

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 13 gru 2006, 16:28

Kochana a ty nie masz jakiejs kolezanki, przyjaciolki...?
Smutne to co piszesz...
A ten co???? Przyleci do Ciebie po operacji dopiero??? Bo sam tak mowi :x i moze odrazu bedzie sie domagal ogladania cyckow itd... bo chyba na tym mu bedzie zalezalo Jest beznadziejny :evil: sorry :|
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
czwala
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czwala » 13 gru 2006, 16:48

Nie obraz sie kajojlbn, ale ja mam wrazenie ze my o jednym a Ty nadal ciagle swoje. Kazda z nas rozumie ze jest Ci ciezko, nie jedna przeszla przez to samo co Ty i na pewno zadan z nas nie chce dla Ciebie zle. Musisz kobieto wziasc sie w garsc. Ten facet nie dorosl do bycia w zwiazku, jest dzieckiem. Niedługo wazny moment w Twoim zyciu, beda nowe cycuszki :-D , niech to bedzie poczatek nowego zycia. Nie ma na co czekac :-)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

29.11.2006 - Dr Grobelny - powiêkszanie piersi

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 13 gru 2006, 16:51

U mnie to jest tak ze wszyscy uwazaja ze tworzymy super pare i i baaaardzo udany zawiaze znajomi go uwielbiaja bo jak cos trzeba to on zawsze leci z pomoca ( szkoda ze tylko dla osob trzecich przewidziana jest pomoc ) poza tym przy nich zawsze mowi do mnie kotku słoneczko nawet zrobi herbaty a pozniej i tak robi to na co ma ochote na ich oczach twierdzac ze nic sie nie stalo :? :doubt:
(chociaz ostatnio nawet tego nie moge wymagac bo juz nawet przy nich jest jak taki gbur )

Jesli chodzi o moje kolezanki to sie nim zachwycajabo to taki jak ja to okreslam

''pies na baby'' i tyle :doubt:

doskonale wie co powiedziec w jakim momencie zeby patrzyły na niego rozmarzonymi oczami :?

One tak mi GO ZAZDROSZCZA ze az to wszystko szlag trafił :badgrin: :cry: :badgrin:

wiec co mam im powiedziec a poza tym widze ze one z checia wskoczyłyby na moje miejsce chociaz tak naprawde nie wiedza jaki koszmar przezywam w 4 ścianach aaa i te jego opisy :roll: :roll: :roll:

pt.

KOCHAM CIE KAROLINKO ;*

Powalaja z predkoscia światla :badgrin: :badgrin: :? :badgrin: :badgrin:

Jedbym slowem :

PARANOJA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
silvia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: silvia » 13 gru 2006, 16:54

...mowisz,ze Cie wyniszczyl... i bedzie jeszcze gorzej :cry: jak Ty sobie wyobrazasz dalej takie zycie? dzien w dzien placz, klotnie i obwinianie sie... przeciez to jest chore... nigdy juz Ci z nim nie bedzie dobrze, ani lepiej... bedzie tylko zle i coraz gorzej... musisz sie wziasc w garsc, a wiem ze to przetrudne, zamknac ten rozdzial za soba I TO BEDZIE NAJLEPSZA DECYZJA W TWOIM ZYCIU!!!! teraz placzesz i cierpisz, a jak juz go nie bedzie, to tylko przytulanke na chwile stracisz, bo co innego: wsparcia nie bylo, milosci nie bylo, szacunku nie bylo!!!! hello - Twoje zycie to koszmar, zdaj sobie z tego sprawe DO JASNEJ CHOLERY!!! pocierpisz chwile a potem WOLNOSC!!! przeciez i tak cierpisz, wiec mozesz zaryzykowac!!! Malenka, prosze Cie - OTRZASNIJ SIE!!!! to NIGDY sie nie uda!!!!

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 13 gru 2006, 16:56

kajojlbn pisze:bo wiecie mama tak nie przytuli a psiaczek nie da buzi mowiac ze wszystko bedzie super
oj oj oj

wiesz ile ja przeszlam w zyciu przykrosci.nawet sobie nie zdajesz sprawy.i przechodzilam to SAMA bo chociaz mam kochanych rodzicow i siostry i pare przyjaciolek to nie chcialam ich obciazac moimi problemami...

co prawda z mojego poprzedniego zwiazku pomogli mi wyjsc rodzice bo nie mialam odwagi wrocic do domu (mieszkalam ze swoim facetem). a mama przyjechala chcac wszytsko naprawic a skonczylo sie na tym ze pow: "ubieraj sie, zabieram cie do domu".

ale to tylko ten jeden raz...

zawsze radzilam sobie sama bo uwazalam ze tak musi byc!!!
i tak powinno byc, bo to co pokonasz, to co przejdziesz czyni cie mocniejsza!!!

kopni pajaca w dupe bo on cie traktuje jak glupia blondyne.

ja bylam przez 2 lata SAMA. bez faceta, bez rodziny bo wyprowadzilam sie do innego miasta w zwiazku ze zmiana pracy. czasami wracalam do domu z pracy o godz 22, siadalam w kuchni i plakalam...taka cisza, tak ciemno i nawet nie bylo do kogo buzi otworzyc. a ja pochodze z gwarnego i pelnego ludzi domu. wyobraz sobie to...

i wiesz, po tych 2 latch, jak juz bylam wypalona i zrezygnowana spotkalam mojego skarba. czlowieka ktory jest moim mezem, kochankiem, przyjacielem i czym tylko chce.

uwiez w to, gdzies tam zyje twoj, tylko tobie przypisany mezczyzna. musisz miec tylko odwage poczekac na niego...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”