czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 13 lis 2006, 23:45

Czesc Dziewczynki....odswiezam ten temat bo mam niezle pranie mozgu i nie chce sie podd ac :( :evil:
No wiec znacie moja historie....od 3 pazdziernika eksperymentalnie wprowadzilem sie do nowega mena...jest oki nawet super czasami ale tez czasami smutaskowo bo tesknie za psinka i za dawnym uporzadkowanym zyciem...i czterema katami....od piatku u Ex z ktorym ze wzgledu na mieszkanie utrzymuje kontakt...no wiec na 10 dni przyjechala do niego laska z ktora on tak bardzo chcial sobie ulozyc przyszlosc...wiec juz na druga noc dostawalam od niego smsy ze ona (dopiero tutaj to okryl) jest zupelnie obca mu osoba...i on nie chce z nia byc i chcialby tak bardzo znow byc ze mna...to oczywiscie wersja skrocona bo dostalam 30 dluuugich smsow. I az plakac mi sie znowu chce ze koles tak zrypal wszystko i teraz zaluje i mi sie smutno robi bo wystarczy ze pstrykne a stare zycie wroci w mgnieniu oka...ja go kocham ale tyle krzywdy mi wyrzadzil a nowy Men jest inny...boze tak inny fizycznie i umyslowo i gustami i ...ach i wlasnie te smsy od ex niszcza mi moj spokoj duszy...przytylam cholerka 3,5 kg i wskakuje na dietke Kopenghaska...kurcze Ci faceci albo ubeda pierw przez nich kilogramy a potem przybeda...
Fakt jest taki ze nie wiem....help...natluczcie mi rozumu w ma blond glowke....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 14 lis 2006, 10:19

Przeczytaj sobie jeszcze raz cały ten watek, powinno być lepiej ;)

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 14 lis 2006, 10:22

hej Ghostciku PDT_Love_01 widze że jesteś rozdarta... co mogę Ci powiedzieć... nie znam tych twoich facetów, musisz sama zdecydować, moje zdanie jest takie że jestem pewna że nawet jeśli wróciłabyć do ex, nie bedziesz z nim szczęśliwa, nie wyobrażam sobie życia z kimś kto zdradził w tak okrutny i egoistyczny sposób (wogóle co to za typ, on chyba zawsze będzie chciał tej, której nie ma :roll: , Ty jesteś teraz tak upragniona, bo jesteś daleko i z innym, jeśli wrócisz, bardzo prawdopodobne że wróci wszystko stare...) niunia NIE DAJ SIĘ NABRAĆ! dlaczego czytasz te jego sms-y?
inna sprawa, że z twojego postu wynika, ze ten nowy men to nie jest do końca to o co Ci chodziło, jeśli tak jest, lepiej szybko to zakończyć i nie krzywdzić go, ale jeśli wart jest kochania i dobrze się rozumiecie - daj z siebie wszystko... a bliskość i zaufanie buduje się latami wy jesteście razem króciutko... bądż mądrą dziewczynką, trzymam mocno kcuki za Ciebie PDT_Love_18

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 14 lis 2006, 10:34

Ghost...ex Cię zdradził i zrobi to ponownie. Powrót do niego będzie przyzwoleniem, zgodą na zdradę - bo skoro raz mu wybaczyłaś to znaczy, że jesteś tak w niego zapatrzona, ze wybaczysz kolejny. Nie daj się na to nabrać, bo Twoje życie będzie jednym wielkim cierpieniem. Przypomnij sobie te łzy i smutek.
Pamiętaj, on nie jest Ciebie wart. Musisz wyrzucić go ze swego zycia, a jak będziesz miała chwilę wątpliwości - jak już ktoś napisał - to przeczytaj sobie ten wątek od początku.

Główka do góry. Będzie dobrze.

PS. Ciekawe dlaczego na poczatku znajomości z tą panna nie stwierdził, że ona nie jest dla niego? Popykał, stwierdził, że nic ciekawego i teraz chce wrócić do wygodnego, ustabilizowane zycia. Brak słów...egoista

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 14 lis 2006, 10:45

"Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki" zwłaszcza gdy jest ona mętna i śmierdząca. Wie co czujesz ja nawet 2 lata po rozstaniu z kimś kto mnie skrzywdził nadal go kocham i mimo że wiele razy myślałam o powrocie do niego to postawiłam na nowe życie z kimś diametralnie innym od ex. Wiadomo nigdy z nikim nie bedzie tak samo, nigdy nie jest cały czas słodko i lukrowato. Faceci zbyt różną się od nas. Ale najważniejsze to być w życiu trochę egoistką. Martw sie o siebie o to byś nie musiała wylewać łez za kogoś kto nie jest tego wart!!!!!! Nie ten to inny , świat jest pełen facetów a ty nasz siebie tylko jedna!!!! PDT_Love_04
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 14 lis 2006, 12:37

Och dziekuje Myszki PDT_Love_02 ...Mijeczko nowy facet jest super ale w inny sposob....ex jest wciaz dla mnie atrakcyjny...nowy ma inne cechy ktore mi sie podobaja...i te ktorych mi brakuje ....a tu masz racje twierdzac ze zaufanie i milosc buduje sie latami....Martko...no wiem nieraz zapominam ze powrot bylby przyzwoleniem i akceptacja na zdrade...a zapominam o tym fakcie ze Ex nie jest juz przeciez tym mezczyzna ktorego tak kochalam...Shilo...bede egoistka zostajac z nowym facetem...jest mi lepiej i bedzie lepiej...Ami jak obkuje te chrzaniona ekonomie to siade i poczytam sobie te moje wywnetrzniania jeszcze raz...buziaczki...bede twarda..tylko ze ja nie czuje aby Nowy az tak bardzo zabiegal o me wzgledy ...teraz odkad mieszkamy razem....skrocony zostal okres podrywu :evil: a moze to dlatego ze jego rodzice sa u nas na tydzien i mamy za duzy chaos(jak widzicie tesciow tez szybko poznalam...niestandardowo..he he he )sciskam.m
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 14 lis 2006, 13:36

Kochanie koniecznie przeczytaj cały wątek, zapewniam ze nie będziesz chciała wracać do ex ;)
Dojdziesz do takich samych wnisków co my - twoje wierne kibicki :-D

Ten wątek to twój pamiętnik, a do pamiętników warto wracać bo szybko zapominamy i te dobre i zle rzeczy PDT_Love_01

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 14 lis 2006, 15:54

Ghościku, nigdy w życiu nie zrób tego błędu, nie wracaj to tego marnego ex , zobaczysz że czas goi rany i za jakiś czas nawet stwierdzisz że go nie kochasz, to przyjdzie napewno, on się nie zmieni , to jest taki typ faceta który dąży do ciągłego urozmaicania sobie życia, zrobiłaś jeden krok, nie cofnij się.

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 14 lis 2006, 17:29

Witaj Ghosciku! Jak milo widziec Cie znow na forum:) I co TY powiadasz slonce?
Pamietasz, bylysmy pewne tu na forum, ze ex przybiegnie z podkulonym ogonem, a my/Ty bedziesz sie z tego smiala :badgrin: i kopniesz go w tylek!
Moge sobie jednak wyobrazic, ze teraz, gdy on chce wrocic, i moge wyobrazic sobie ze blaga Cie o powrot, nachodza Cie mysli "co by bylo gdyby"...i miekniesz, rozpamietujac te chwile i dni kiedy bylo dobrze, zwlaszcza, ze jakby nie bylo spedzilas z nim kawal zycia.
Ale my patrzymy na Twoja historie z boku, i mozemy podpowiedziec jak to wyglada subiektywnie - bo Ty subiektywnie swojej sytuacji nie mozesz odczuwac. I naprawde kochana Twoj byly nie ma Ci juz wiele do zaoferowania, zwlaszcza po tym co Ci zrobil.
Ma duzo miesni, ale o wiele mniej szarych komorek - zapytaj sie go dlaczego po raz drugi chce Ci zepsuc zycie?? Najpierw gdy doprowadzil do rozpadu Waszego zwiazku, i teraz - gdy juz powoli sie otrzasnelas, znalazlas kogos, znow wpierdziela sie i maci...Powiedz, ze jesli Cie kocha i chce zebys byla szczesliwa, niech sobie odpusci, niech da Ci spokoj...chyba ze sama tego nie chcesz...............?
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 14 lis 2006, 19:01

W pewnych okolicznościach przyśpieszony czas randkowania i szybkie zamieszkanie ze sobą są zbawienne dla naszych zranionych serc. Ja po niecałych 3 tyg randkowania zamieszkałam z moim obecnym mężusiem i fakt że było mi ciężko bo byłam przez lata przyzwyczajona do ex ale nowy swoim wielkim sercem i cierpliwością ukoił moje złe wspomnienia i cieszę sie że nie zdecydowałam sie wrócić do ex!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”