dokladnie o to mi chodzilo, Groszku (juz dawno zajazylam skad ta zlosc na wszystkich facetow i pesymistyczne podejscie do sprawy :) ) -
dziewczyny zdradzone nie umieja myslec w inny sposob... ... i ja chcialam Wam troche udowodnic

,ze kto sie juz przejechal , nie bedzie pisal o "prawdziwym "uczuciu i malzenskiej sielance i takich tam...:)
wiadomo - bol ,po zdradzie ukochanej osoby z czasem mija -ale tego nigdy sie nie zapomina !
nie trafilam nigdy na zadnego chama , zaden facet z ktorym bylam dluzszy czas-na powaznie - nie zdradzil mnie-moze mialam szczescie

, a moze wybieralam po prostu dobrych chlopakow :lol:

(byli raczej lojalni i nie szukali przygod ...)
- dwoch czy trzech okazalo sie kanaliami i wiem, ze nie byli w porzadku w stosunku do mnie 8) - ale to byly gnojki , z ktorymi ja sie tez tylko "bawilam" ´ ,wiec nie bolalo az tak bardzo 8)
znalazlam swoja polowke -jest dobrze -kochamy sie i nie boimy sie o Nasza przyszlosc... ...rozmawiamy czesto o zdradzie - ktora on juz przezyl ... ... czasami nawet zartujemy na ten temat ...
A teraz cos o zaufaniu- Kameleona-poraz piewrszy :lol:

:
moj maz jest bardzo zazdrosny o innych, fajnych facetow

- wie ,ze nie pojde z innym do lozka -ale boi sie chyba tego ,ze moge po prostu od niego odejsc...
...boi sie ,takiego ksiecia z bajki na bialym koniu - ktory raczej nie istnieje... :lol:
Bo gdybym miala ochote na zdrade ,to najpierw bym od niego odeszla ... :?
Zebym zdradzila musze sie kims powaznie zainteresowac- ten ktos musi mnie pociagac , zachwycac , pachniec tak, jak lubie ...itd.itp. -musi cos zaiskrzyc miedzy nami - rozumiecie ???( czysty seks nie wchodzi w gre !)
-a jesli bedzie miedzy mna a innym iskrzylo- to maz stanie sie juz malo wazny - bedzie kims, bez kogo moglabym zyc................................(
i podobnie jest, jesli chodzi o odczucia mojego meza...)
A Michitka napisala Wam ,dlaczego faceci zdradzaja ,wiec dosyc moich wywodow- :lol:
(wczesniejsze moje posty dotyczyly zdrady spowode barjerami lozkowymi - polaczone z innym watkiem
- to moj pierwszy post na temat ... :? )