czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sie 2006, 15:49

elajustyna pisze:
Samanthii pisze:- szkoda Ciebie Clouver :( - ale tak sie wlasnie dzieje, jak kobiety nie sa wytsrczajaco silne , sprytne i nie wierza w siebie :? -chlopom nie mozna bezgranicznie ufac !!! :twisted:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1335.gif
Sam...kto powiedzial,ze kobiety nie sa sprytne???ja uwazam,ze jestesmy bardzo sprytne...tylko musimy przejrzec na oczy!...faceci to egoisci.
OJ nie wszystkie ... ...czasami kobieta dobrze wie ,z jakim terrorysta zyje - mimo wszystko meczy sie dalej i cierpi :(
niektore- nie potrafia inaczej... ...sa zbyt naiwne (nie mowiac glosno- glupie ) i nie tylko boja sie odszczekac chamowi ale tez spedzaja z nim polowe zycia ............... :?

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 12 sie 2006, 19:03

Ghostdog pojechala do polski :) mam nadzieje,ze sie relaksuje i jak wroci to bedzie zadowolona i bardziej usmiechnieta :) ten wyjazd dobrze jej zrobi :!:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 13 sie 2006, 17:05

Bardzo poruszyła mnie historia C... i tak mysle sobie, ze nie wierzyłabym sądom i prawnikom, tylko sobie i swojemu sprytowi (on ma wiecej kasy na prawnikow, ewentualnych "swiadkow" itp) Po pierwsze- C musisz zatroszczyc sie o pieniadze i to takie by moc "zniknac" , wynajac mieszkanie na drugim miejscu swiata dla siebie i dzieci. sadze ze z takimi goscmi nie da sie inaczej tylko nie bardzo uczciwie...bo on nie bedzie przebierał w srodkach.
Musisz cos postanowic!! i realizowac to ale bardzo, bardzo ostroznie i dyskretnie-tak jak radza dziewczyny sprzedac cos, w jakikolwiek sposob zabezpieczyc sie finansowo. To bardzo trudna sytuacja i musisz przygotowac sie na trudne wybory. Obawiam sie ze tkwiac w takiej sytuacji pograzasz sie coraz bardziej i nie masz na co czekac. Tak z ciekawosci-czy dzieci sa oficjalne jego dziecmi? to wazne w takiej sytuacji.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 sie 2006, 17:47

szkoda ,ze przedstala sie odzywac...mam nadzieje , ze nic sie nie stalo zlego... :?

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 17 sie 2006, 19:19

Hejka...no to ja sie odezwe... :wink:
Jest ciut lepiej, chyba...jestem zmeczona podroza bo wrocilam okolo 15tej, potem poszlam na silke tak jak sobie przyrzeklam przed wyjazdem-pobiegac, no a teraz siedze przed Forum.Smutaskowo jest mi i z checia bym wrocila...ale musze przeczekac to, wyspac sie i ...wiecie co jest dobre?NIE ROZMYSLAC, nie wyobrazac sobie co on robi, robil lub planuje z Nia.Znalazlam zaproszenie na wesele dla Niego i osoby towarzyszacej wiec wiem juz dlaczego on jedzie we wrzesniu do Polski...ale wcale tego nie skomentowalam i nic sie go nie pytalam....jak przestane tak robic to moze wejdzie mi to w krew.
To dopiero 3,5 tygodnia...ale juz tak nie krwawi.
Zostawilam chora Babunie w Polsce no i Mame..ktora zarazila sie od niej i ma polpasiec :cry: wiec sie martwie.
Mysle o studiach i to mnie trzyma...a jak bedzie zle...i bedzie tani lot to wskocze na 5 dni do polski i juz jakos przezyje :wink: Buzki dla tych walczacych i walecznych i dla tych na dobrej drodze by o wlasne szczescie powalczyc :D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 17 sie 2006, 19:45

ghostdog witaj ponownie na forum :D i głowka do gory :wink:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 17 sie 2006, 20:15

trzymam trzymam do gory z ladnymi, nowymi, blond pasemkami :wink:
Nowa bluzeczka na dicho tez jest :wink:
Wlasnie ostatnio wspominalam kumpeli ze do czasu jak zaczne studia(pazdziernik) to bede miala zainteresowania typowe dla nastolatek-wyglad,imprezki i randki(jak sie juz jakas trafi) :lol:
dzieki szyszuia,cmok!
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 17 sie 2006, 20:16

no i takie nastwienie mi sie podoba :D
Tak trzymac :wink:

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 17 sie 2006, 23:23

Ghostunia wrocila :)
nie ma to jak nowa fryzura :!: a tym bardziej blond :)
trzymaj sie Kochana :!:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 17 sie 2006, 23:38

och lepiej , Kabarku... no to sluchajcie bo mam frajde opisujac historyjki... och ha ha ha ...poplacze sie ze smiechu :wink:

zaczynajac od poczatku...przed wyjazdem do domu , po imprezie na ulicy zahaczyl mnie przystojny Cezary i pytal czy sie z nim nie umowie....dalam mu numer telefonu...aaa bo raz kozie smierc!Nic mi przez telefon nie zrobi :wink: no i smsowal pytajac sie czy sie nie spotkamy itp.Mialam chyba 3 smsy i....zostawilam telefon w domu niech sobie Ex posprawdza.
Wlasnie wrocilam z psem ze spaceru i nawiazuje z Ex gadke na temat danego klubu i ze kiedys koles na ulicy chcial nas tam zabrac bo mowil ze ma znajomych bla bla bla ....a Ex na to "Hmmm u mnie w klubie byl ostatnio cwaniaczek....chyba(i tu myslal ciezko)Czarek mial na imie i pracowal chyba na bramce w S...."
Prawie sie rozesmialam, bo pan Cezary faktycznie na bramce robi....i teraz mi powiedzcie kto tu tworzy historie ...Ja? czy Ex...czy to tez moze zbieg okolicznosci?

Druga historia...jak bylam w domu dzwoni(truje dupe)rozwscieczony Ex....ktos(nieznajomy) wyslal mu wiadomosc na GG z pogrozkami , za to co mi zrobil,ze ten ktos nie jest juz jego przyjacielem, ze on zawrocil lasce z X(nazwa miasta) w glowie a jest splukany a ona mysli ze forsiasty, i ...obije mu gebe zanim zobaczy te swoja gruba laske :roll:
Ex sie porzadnie podkurzyl.....
I zastanawia mnie jedna rzecz....ja paplam geba-bo kobicie latwiej jak sie wygada :twisted: ale nigdy nie mowilam nikomu ze jego nowa laska jest gruba(to go wkurzylo :twisted: ) ani nie mowilam dosadnie ze jest splukany...pracuje , nie ma oszczednosci w zapasie ale nie az taki splukany. :roll: I tu wielki znak zapytania KTO TO WYSLAL...juz bym myslala ze dobry duszek z Forum(bo byl tam nr.GG)ale nikt nie zna nazwy miasta.....psiapsiolki tez nie wyslaly....
Dzisiaj , jako ze dopiero co wrocilam troche sie mnie popytal....ale ja na to ze niech sprawdza, organizuje speca od kompa(bo tak mowil) a co mi tam, to nikt z moich znajomych hi hi hi .Ale nerwow mu sie troche napsulo!
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”