Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: nesia » 21 lut 2010, 19:12

Nie chciałam tego pisac, pytac o to, ale tez te opcje wziełabym pod uwagę.... Zachowanie zupełnie nienaturalne - jesli mu sie nigdy nie chce....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 21 lut 2010, 21:58

nesiu czasami gdy ktos inny pojawia sie na moim choryzoncie tez nie mam ochoty,jednak u mnie to trwa max 48 godzin.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 21 lut 2010, 22:04

Dokładnie, dlatego sądze iż wyjście prosto z mostu z pyt. dot. ewentualnej zdrady jest jak najbardziej ok; mam nadzieje ze majamajamaja nie pogniewa sie na nas.
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 21 lut 2010, 22:30

majamajamaja niestety jestem szzera do bólu i tez mam nadzieje ze nie wezmiesz tego do siebie,sama przemysl co jest nie tak... (tmi

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 22 lut 2010, 12:08

Dziewczyny wezcie tez pod uwage ze nie wszyscy ludzie uwielbiaja seks, i musza go uprawiac max co 48 godzin. Mam takich zajomych, ktorzy pod tym wzgledem sie znakomicie dobrali i sypiaja ze soba doslownie od "Swieta". Ale poza tym rozumieja sie swietnie, wszystko razem robia i nie wyobrazaja sobie zycia bez siebie. Wiec moze jej maz nie uwaza seksu za priorytet w zwiazku i jest osoba wierna i szczesliwa . . .
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 22 lut 2010, 12:12

toxic pisze:Dziewczyny wezcie tez pod uwage ze nie wszyscy ludzie uwielbiaja seks, i musza go uprawiac max co 48 godzin. .
Zgadza się; jednak my dyskutujemy o konkretnym przypadku - zerknij na posty zainteresowanej.
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 28 lut 2010, 20:37

majamajamaja czytam Cie po katach,widze ze masz na swojego faceta z gorki (triste

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 28 lut 2010, 21:06

Dziewczyny, ja sie na Was bynajmniej nie gniewam. Raczej mi sie smiac chcialo, jak pisalyscie o zdradzie...
To niemozliwe. Moj facet juz tak ma od kiedy go znam. Niestety. Poza tym jest kochany i wesoly i zabawny i troszczy sie o mnie.
A jesli na niego narzekam, to dlatego, ze jestem w zlym humorze, bo nie mam seksu. A wtedy robi sie ze mnie jedza. Jesli jecze na forum, to znaczy, ze od tygodnia u mnie susza. I jak tu byc szczesliwa.
A to, ze nie mam z nim z gorki? No - jesli chodzi o sprawy materialne, to czasami dostaje ode mnie kopa i sie poprawia na pewien czas. Poza tym duzo osob na nas spoglada z lekka zazdroscia, bo tak dlugo razem jestesmy i chodzimy wciaz za raczke jak dwa przedszkolaki. Wsrod moich znajomych to rzadkosc.
A poza tym czasami slysze przelotnie jakas piosenke i zanuce, a za pare dni juz ja mam nagrana. Takie drobiazgi sa naprawde slodkie. I z wszystkim do niego lece, zeby porozmawiac. Farbuje mi wlosy na zyczenie i robi masaze. (Przy masazach to i tak go musze instruowac: tak a nie tak, bo on by mnie glaskal jak dziecko, nie zmyslowo, tylko jak dziecko po glowce; film mu duzo pomogl). Zbiera ciuchy z podlogi i uklada do szafy. No.

Albo wlasciwie: co mialas Gosienka na mysli z ta gorka? Bo chyba nie zrozumialam.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 28 lut 2010, 21:15

majamajamaja i tak bedzie doputy dopóki miedzy wami babel nie zacznie z wami chodzic ale oczywiscie wszystko ma swoje miejsce i czas opczywiscie.Czasami powinnam powiedziec ze pozazdroszcze,ale dzis byłam na spacerku cala rodzinka i tez szlismy za raczki,dla chcacego nic trudnego,teraz bable spia a my znow ze saba flirtujemy,rano sie umawialismy na male ekscesy,obejzymy kryminalne zagadki csi a potem bara bara (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 mar 2010, 19:23

kobiety to od razu węszą zdradę... :-?
Nie mniej, maja narzekaj jemu, a nie na forum, może coś dotrze w końcu 8-)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”