Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: Aguuu » 14 gru 2009, 22:42

malutka to może pogadaj szczerze z chłopem ;)
I razem coś wymyślicie, bo widzę że tutaj nasze pomysły jakoś Ci nie leżą.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 14 gru 2009, 23:34

mi leżą, ale druga strona jest za bardzo niesmiała na takie experymenty :( i nie ma fantazji oprócz wspominanego striptizu... :roll: :evil:
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 15 gru 2009, 00:07

A tam, na pewno jakieś ma. Każdy facet ma :p
Chyba, że już wszystkiego żeście próbowali?

Patrz ile pomysłów:

http://www.we-dwoje.pl/pozycje;seksualn ... a,341.html

Wszystko przerobione przez was??
Może podrzuć mu linka, żeby sobie poczytał i coś mu się spodoba :)
Trochę optymizmu, luzu, i radości. ;)
Seks ma być odlotową przyjemnością, a nie powodem do smęcenia. Zresztą to taka sfera życia, gdzie ludzie przełamują czasem największe swoje kompleksy, bariery i obawy, a na pewno już poczucie nieśmiałości i zawstydzenia. Co na początku na pewno jest ;) Luz, no i mówić o swoich potrzebach i fantazjach. Próbujcie, eksperymentujcie, nie zamykajcie się w jakiś schematach.
Raz od tyłu, raz od przodu, raz wspak :p Raz na łóżku, raz na podłodze, raz na stole :p
To ma być przyjemność, spontaniczność, to coś....co sprawia, że aż chce się schrupać swoją drugą połówkę PDT_Love_05

Może już od początku dnia, zaplanuj że chcesz fiku miku z chłopakiem, i jakieś pikantne smsiki, czy jakieś szepciki do ucha (nie grzeczne oczywiście) podsycające apetyt. Radość z seksu przede wszystkim :-)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 15 gru 2009, 00:41

Aguuu pisze:A Zresztą to taka sfera życia, gdzie ludzie przełamują czasem największe swoje kompleksy, bariery i obawy, a na pewno już poczucie nieśmiałości i zawstydzenia. Co na początku na pewno jest ;)
a co poradzic jak facet po ponad 4 latach zwiazku wstydzi sie odwrócic sie do mnie tyłem jak jest bez gaci :roll: ktory facet ma takie kompleksy na punkcie wlasnego tylka :roll: albo ze nigdy nie widziałam jego...ehm.. w stanie "spoczynku"...po tylu latach to chyba troche dziwne, szczegolnie że ja sie nie wstydze i biegam po domu nago :roll:
boje sie że wypaliłam sie w tym zwiazku, z resztą jest jeszcze jedna osoba w moim zyciu, z ktora mam ochote na swintuszenie.... :oops:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 15 gru 2009, 01:07

No to polecam znów to samo - szczera rozmowa.
Zamiast wylewać żale na różowym, wziąć go za fraki, i powiedzieć co na sercu leży (chyba, że już to zrobiłaś?).
Nie ma nic okropniejszego niż jakieś niedomówienia, niewypowiedziane żale, czy dąsy.

Rozumiem, że ma się kompleks, ale nie popadajmy w paranoję. Już dawno powinnaś się za niego wziąć, pomóc jakoś się otworzyć, czy pomóc mu pojąc, że jego kompleks niekoniecznie jest dla Ciebie problemem.

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 15 gru 2009, 08:22

naprawde ciagle o tym rozmawiamy,ale to nic nie daje :(

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 15 gru 2009, 10:16

a co on ci mówi? Że nie jest zainteresowany niczym nowym?

Zresztą jeśli ma tak wielkie kompleksy to może do psychologa go wyślij.
No a jeśli chodzi o świntuszenie z kim innym, to najpierw ten związek postaw w jasnej sytuacji.
Żeby nikogo niepotrzebnie nie ranić. Bo i po co.

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 16 gru 2009, 00:05

eee malutka i Ty juz tak 4lata??? :shock:
dobry sex to niemal podstawa, ja bym nie mogla byc z mezczyzna,z ktorym nie dogaduje sie w tematach pozycia seksualnego.. dobre j****** musi byc 8-)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 16 gru 2009, 09:52

malutka bardzo milo wspominam moje czasy narzeczenskie jesli chodzi o sex i wszystko,zwiedzilismy wszystko co sie dało,wszystkie kraje i zabytki,poprostu jak w bajce,no a co za tym idzie miłosc,pocałunki,pieszczoty i sex,wpominam tez wakacje gdzie przez pierwsze 5 dni wspołzylismy po 10 razy,potem sie juz poddałam bo mnie broszka bolała :( ,ale po dwoch dniach przerwy znow nadrabialismy,tak wiec dla mnie zycie z moim mezem na codzien to przede wszystkim udane zycie seksualne,chcialbym by tak jak jest teraz było zawsze. PDT_Love_05

Aha jesli chodzi o Twoj zwiazek,jesli jest ktos inny w Twoim zyciu i nie poswiecasz sie do konca osobie z ktora jestes,nie bedziesz szczesliwa,jesli Cie ten zwiazek meczy to daj sobie spokój,i pedz do tamtego,wiem ze ciezko bedzie sie roztac bo to cztery lata,ale dziewczyno pamiataj przed Toba całe zycie,tak ma wygladac?

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 16 gru 2009, 15:19

to nie jest takie łatwe...nie potrafie przedstawic wszystkiego na forum, ale jest tak że kocham mojego faceta, ale brakuje mi zycia erotycznego. Ale nie uwazam żeby tylko z tego powodu psuc zwiazek... jesli chodzi o sprawy poza łózkowe to idealnie do siebie pasujemy, rozumiemy sie bez słów, potrafimy ciagle sie smiac...a może to bardzoej przyjaxn...
schodze z tematu... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”