No to super, faktycznie musi być bosko, wanienka plus jeszcze doznania wzrokowe w lustrzehoana pisze:Wanna, naprawde jest swietna jezeli chodzi o sex.. tak sie sklada, ze mam lustro na cala sciane i mamy wtedy takie 2 w 1Prysznic tez super.
Hihi, jak będę sobie robiła kiedyś łazienkę, to już wiem jak sobie ją urządzę
To może teraz Ty zaatakujhoana pisze:Ja kilka dni temu zostalam zaatakowana we framudze do drzwi..a pozniej przemiescilismy sie na podloge, tylko podlozylismy kocyk.. achh.. a teraz siedze sama w domu o tej porze i wspominam![]()
A pielęgniarka, pokojówka czy coś w tym stylu??hoana pisze:Mam kilka ciuszkow ''na zyczenie''Aguuu pisze:A co myślicie o przebierankach??
Wiecie jakieś stroje, i w ogóle... Wiecie karnawał nadchodzi, to temat na czasieale raczej nie jestem za przebraniami typu seksowna pszczolka Maja lub krolewna sniezka, bo nie potrafie do tego odpowiednio podejsc.. bym sie usmiala po pachy
a to by zepsulo nastroj i cala otoczke, ze jestesmy kims innym
chociaz rozne gorsety, lateksy, seksowne majteczki, staniki, ponczochy jak najbardziej.. oo chyba , ze stroj niegrzecznej uczennicy z tylkiem na wierzchu
to jest cos co bym zalozyla faktycznie i nie tylko dla smiechu.. a widzialam fajne spodniczki, na stronie hustlera kiedys
Scena niczym z filmu, (bądź telenoweli
Albo pacjent potrzebuje pomocy, przychodzi niegrzeczna pielęgniarka i też bzyku bzyku
Jakby przyszła policjantka to raczej było by sado maso
Ale np. niegrzeczna uczennica tak jak właśnie mówisz hoana też musi być fajnym przebraniem.
Ale jakbym miała założyć strój pszczółki maji, czy coś w tym stylu to bym pompę złapała i tyle