Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 19 lip 2008, 14:10

Moim zdaniem po prostu probuje Cię zastraszyć- chcę Cię zaszczuć jak psa :|
Nie ma słów na tego człowieka. Mogę tylko powiedzieć- nie daj sie :!: :!: :!:
Pokaż mu, że nie działają na Ciebie jego sztuczki, to w końcu da za wygraną.

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 20 lip 2008, 17:03

Virriel ma racje, próbuje cie zastraszyć.

Napisze jedno, wracaj do Polski z dziecmi, jak najdalej od niego. Jesli tam zostaniesz to wylądujesz w psychiatryku jak tak dalej bedzie :-| .

Patrycja nie tylko ty masz pech z facetami, zapewne kazdej z nas trafil sie lajdak i cham. Ja takze mialam takiego, ale sie rozwiodlam, poniewaz nie mozna tak zycia. Takze mam dziecko i nie bylo tatwo na poczatku. ale teraz jestem ze wspanialym mezczyzna i traktuje moje dziecko z ex jak wlasne i jest wspanialym "drugim" ojcem.
Pamietaj kazda z nas zasługuje na wspanialego faceta, tylko trzema umiec tych palantow wymazywac z naszego zycia a wiazac sie z wlasciwymi :idea: .

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 22 lip 2008, 12:16

patryca 2112 Dzieki za sms-s numer sie zgadza, jak dla mnie najlepiej jak zadzwonisz kiedy bede w pracy, bo mi tam nikt nie przeszkadza, zaczynam od środy w tym tygodniu, koncze w niedz. rano, tak po 21 bedzie super.
Buziaczki, trzymaj sie cieplutko... ;-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 22 lip 2008, 16:43

Ok dzieki zadzwonie napewno w tym tyg
Pozdrawiam
Teraz czekam na efekt koncowy

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 29 lip 2008, 00:53

No i moj maz dzis wzaial caly swoj dobytek i odszdl a z nim czesc mnie nie mam sily tyle lat i na nic wiem nie byl dla mnie dobry ale tak bardzo chcialam miec dom dla siebie i dla dzieci a teraz czuje pustke ktora niczym nie umiem zastapic nie dam rady przeroslo mnie to wszystko mam 30 lat i juz zawsze bede sama nieciekawa perspektywa :-( .Dzis juz pije 2 lampe wina i wcale nie jest mi lepiej niewiem czy dam rade to wytrzymac chyba juz sie poddalam..........................
Teraz czekam na efekt koncowy

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2008, 01:02

patryca2112 pisze: mam 30 lat i juz zawsze bede sama nieciekawa perspektywa :-(
kto tak powiedzial? 8-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 29 lip 2008, 07:48

patryca2112 pisze:mam 30 lat i juz zawsze bede sama nieciekawa perspektywa :-( ....
Kochana uwierz mi, ze po 30 perspektywy sa najciekawsze z mozliwych...!

I nie mogl Ci teraz zrobic lepszej przyslugi niz to, ze sie wyprowadzil.. odetchniesz...

Zycze Ci powodzenia.
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 29 lip 2008, 09:14

patryca2112 pisze:mam 30 lat i juz zawsze bede sama nieciekawa perspektywa
ty nie żartuj kobieto! życie zaczyna się po 30, ja mam teraz faceta (może bardziej chłopca) 22-letniego, jestem dowartościowana szczęśliwa, spełniona, mimo ze moja rodzina bardzo to krytykuje, ale cóż nalezy się odrobina szaleństwa ;-)
głowa do góry, mnie zostawił mąż z 2 małych dzieci, dwa lata byłam sama i poznałam mężczyznę 4 lata młodszego spędziłam z nim 5 lat, niestety rozpadło się, wypaliło, ale za to teraz jak przyatakowałam 8 lat młodszym, to wszystkim szczena opadła
nie twierdze, że będzie to dla Ciebie łatwe, swoje musisz wypłakać i odczekać, ale czas naprawde leczy rany, musisz tylko wziąć się w garść
pisz jesli tylko jest Ci źle, napewno będziemy się starały Tobie pomóc ;-) pozdrawiam
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 29 lip 2008, 15:12

patryca2112, pół światu tego kwiatu.............jak czytam,ze kobieta biedna siedzi w domu i cichutko jak myszka poddaje się władcy- męzowi to mi się coś robi... Nie rozumiem kobiet, które boją się by nie zostawił ich mąż.Jakiby nie był. jak mozna dawać się poniżac i jeszcze bać się jego odejścia... Jak można chcieć mu oddać wszystko??? Wywalić dziada na zbity pysk z domu. Wołać [policje jak się pojawi ...teraz oskarzyć można nie tylko o znęcanie sie fizyczne, ale o psychiczne również...

kobieto, głowa do góry, jesteś młoda teraz dopiero zaczynasz tak naprawdę zyć i ciesz się że bez zbędnego balastu....
dr Kubasik 13 .03 2008 plastyka brzucha -
SUPER

dr.Kubasik- piersi 21.08 2008

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 29 lip 2008, 15:55

milucha pisze:I nie mogl Ci teraz zrobic lepszej przyslugi niz to, ze sie wyprowadzil.. odetchniesz...
patryca2112 dokładnie tak samo uważam, mysle ze Ty nigdy nie zdobylabys sie na taki krok a to bylo niezbedne - inaczej bys zwariowala w takim chorym zwiazku.
Obys tylko nie przyjeła Go z powrotem jak sie wyszumi i zateskni za gosposia!

żyj dla dzieci i dla siebie a takich drani omijaj szerokim łukiem, zobaczysz znajdziesz fajnego faceta i dopiero wtedy pewnie pomyslisz jaka bylas głupia bedac z mezem tyle czasu.
Idz do fryzjera, do manikiurzystki albo do SPA .... odprez sie, zrob sie na bóstwo i zacznij myslec o sobie!!!!!
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”