Moderator: Zespół I
hatula pisze:Ja własnie kończe kursy na dwa prawka równoczesnie a najbardziej to cieszy mnie moto.Niestety nie załape sie na egzamin w tym roku :? ale troszke sie pojezdziłoi tylko czekac az bedzie mozna sobie sprawic cos swojego oczywiscie wszystko inne juz dawno mam a mianowicie piekny kombinezonik.Co do autka to jeszcze zobaczymy.
Tylko ciekawe jak takie wstawki bedą wyglądać.... A jak kupisz kurtke gdzie dopniesz sie w piersiach to bedziesz miała na brzuchu worek, i na odwrót- jak dopniesz sie na bzuchu to piersi nie zmieścisz.. Ale mam namiary na firme która dobrze dobiera rozmiary wiec jak cos to pisz na PRIV. Pozdrawiamhatula pisze:Sziwa czyli rozumiem,ze też jezdzisz to super! no własnie jeszcze nie mam tego problemu bo jestem przed operacja.Rozmiar kombi mam 36 wiec licze na to ,że da sie gdzies przerobic czyli wstawic jakies wstawki w miejscu przy klatce piersiowej koło pach.
A mój Sprężynabad_girl pisze: Motocyklistki zapraszam do naszego klubu amazonek www.madmotogirls.com :) oraz nasze forum http://madmotogirls.com/forum/index.php ... f32519426d mój nick tam to Calineczka :)