ZDRADA :/

Moderator: Zespół I

Czy wybaczylabys zdrade?

Tak
63
17%
Nie
181
50%
W wyjatkowej sytuacji
117
32%

Liczba głosów: 361

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 30 mar 2009, 17:31

hoana pisze:zawsze mozna sprobpowac jeszcze raz. w moim wypadku do konca zycia zostanie uraz i 100%brak zaufania co do drugiej osoby.
ja jestem taka sama..
poza tym jestem cholernie pamiętliwa i lubię wypominać heh więc nie sądzę, aby dalszy ciąg związku po zdradzie w moim przypadku miał sens..
dla mnie miłość, związek etc, to nie tylko uczucie, ale decyzja i tego się trzymam. jeśli ktoś się na coś decyduje, to albo trwa przy tym, albo nie - ale nie ma miejsca na półśrodki

titu07 - co u Ciebie..?
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
jasama4
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: jasama4 » 30 mar 2009, 18:36

...gdy facet zdradzil raz, to moze zrobic to ponownie...

...MILOSC POLEGA NA ZAUFANIU I NIE MA MOWY O ZDRADZIE...
dr Skupin...
nosek 15 pazdziernik 2009... :)

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 30 mar 2009, 20:34

Aguuu dziekuje
ja rowniez z calego serca sama sobie tego zycze.. ale naprawde jest ciezko.. to pewnego rodzaju obsesja.. nie da sie od tak zapomniec czegos co Cie az tak bardzo zabolało i do tej pory gdzies głeboko w tobie siedzi.. czasami kompletnie o tym nie mysle przez bardzo dlugi czas.. ale wczensiej czy pozniej znowu nadchodzi taki dzien i mam doła.. i tak wkolko.. mimo wszystko mam nadzieje, ze kiedys nabiore do tego wiekszego dystansu i podołam swoim dawnym problemom

samanta
ja jestem taka sama..
poza tym jestem cholernie pamiętliwa i lubię wypominać
ja jestem dokladnie taka sama.. mam tendencje do zapamietywania i wypminania pozniej zlych rzeczy :roll:

co prawda u mnie nie było zdrady fizycznej, ale jak juz ktoras z was wczenisej tak pieknie napisała o zdradzie fizycznej, psychicznej no i tutaj tym samym emocjonalnej.
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 01 kwie 2009, 15:19

jasama4 pisze:...gdy facet zdradzil raz, to moze zrobic to ponownie...

...MILOSC POLEGA NA ZAUFANIU I NIE MA MOWY O ZDRADZIE...

Zgadzam sie z tym w 100%....albo sie z kims jest, bo jest dobrze, dogadujemy sie, kochamy i w ogóle, albo coś nie gra i się zegnamy....nie ma dla mnie czegos takiego że byłem pijany, że sie zapomniałem, że akurat sie pokłóciliśmy....zdrada to zdrada i koniec związku....
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
jasama4
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: jasama4 » 01 kwie 2009, 20:02

luna1 widze, ze jestes bezlitosna dla facetów... az strach sie bac...
dr Skupin...
nosek 15 pazdziernik 2009... :)

Awatar użytkownika
titu07
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: titu07 » 02 kwie 2009, 13:06

samanta_kafe, a u mnie bez zmian dalej jestem w Pl i boje sie wrocic z mysla ze bedzie tak dalej :cry: mimo tego ze ja jestem tu a on tam i tak sie o to klucimy :? ale juz mu powiedzialam ze nawet jak wroce to pierwsze co zrobie to pojde do jakiegos lekarza bo tak byc nie moze oh(re1
10.03.2009 dr.Kubasik 375 cc Es okragle , profil wysoki :D

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 02 kwie 2009, 14:02

titu.. sledze Twoj konflikt z Twoim partnerem i uwazam, ze to on powinien isc do lekarza.. :roll: albo pojdzcie razem

luna 1 pisze:....nie ma dla mnie czegos takiego że byłem pijany, że sie zapomniałem, że akurat sie pokłóciliśmy....zdrada to zdrada i koniec związku....
dokładnie, jezeli chodzi o zdrade to i dla mnie nie ma wytlumaczenia.

Moj przypadek jest troche inny i absolutnie nie chodzi w nim o zdrade fizyczna.. to raczej chodzi o mnie bo sie zawiodłam.. i nie potrafie sobie z tym poradzic
Wiem, ze moj zwiazek jest fantastyczny.. zreszta taki był zawsze, nie biorac pod uwage jednej wpadki.. ale przynajmniej jestem madrzejsza o jedno doswiadczenie ;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
titu07
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: titu07 » 03 kwie 2009, 01:04

hoana, wiem ze to on powinien isc sie leczyc ale moze jak zobaczy ze ja robie cos w tym kierunku to puknie sie w ten dyniol i pomysli troszeczke ;)

Awatar użytkownika
titu07
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: titu07 » 05 kwie 2009, 18:52

Wszystko by bylo w miare dobrze gdyby chcial zakonczyc zwiazek :? ale on chce byc ze mna i nie chce dac mi spokoju :roll: ale chyba macie racje on musi miec cos na sumieni i trapi go to dlatego cala wine proboje zrzucic na mnie 8-) ale ja sie tak nie dam !!!!!!!

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 06 kwie 2009, 16:59

titu07 pisze:Wszystko by bylo w miare dobrze gdyby chcial zakonczyc zwiazek :? ale on chce byc ze mna i nie chce dac mi spokoju :roll: ale chyba macie racje on musi miec cos na sumieni i trapi go to dlatego cala wine proboje zrzucic na mnie 8-) ale ja sie tak nie dam !!!!!!!

no to to jest jakieś znęcanie psychiczne.. :roll: ja bym go siłą zaciągnęła na Twoim miejscu do specjalisty i koniec. ultimatum jakieś czy coś..
chyba że jest tak, jak pisze Misialeczek - chce zrzucić całą winę na ciebie..
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”